"אני יכול,Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Sep 5 2009, 12:19 PM
מיכה-
"הקרב יהיה בתוך זירת מים, האם יש לך פוקימון המסוגל להילחם בזירה כזאת?" שואל האיש
עם מנטיק"
"אני יכול,Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Sep 5 2009, 12:19 PM
מיכה-
"הקרב יהיה בתוך זירת מים, האם יש לך פוקימון המסוגל להילחם בזירה כזאת?" שואל האיש
עם מנטיק"
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
מיכה-
"בסדר" אומר האיש בהתלהבות "כעת קבל את הפוקימון הזריז מעולם-בחיים לא ראית פוקימון כזה" ואז הוא זורק את הפוכדור לאוויר-נראה שיוצא ממנו צל שבמהירות נכנס אל המים.
ארתור-
פעימת מים גדולה עוד יותר מהקודמת נשלחת אל היפודאן, "ניב ברק!" שואג סקוט. שוב היפודאן טוען את ניבו בחשמל, הניב נטען כל כך מהר ובעוצמה כך שמעטפת חשמלית גדולה סובבת את ניבו, כאשר הפעימה מגיעה היפודאן נוגס בה והיא מתפוצצת. מילוטיק שוב מזנק בבלימה, "חדות כפולה!" צועק סקוט. היפודאן מכין את ראשו לנגיחה, כאשר מילוטיק מגיע הוא מניף את ראשו ונוגח במילוטיק ומנסה בכל גופו לפגוע בהיפודאן-היפודאן ומילוטיק מתעלפים. "לא רע לוזר" אומר סקוט "צאי פלפי" ואז הוא מוציא פלפי-, אתה מנסה להסתכל היטב ואז מבין שזה אותו המריפ שהפסדת לה ביער ורידיאן
עומר-
מיו משחרר את דיאוקסיס מהצללים ואז דיאוקסיס ממשיך בדרכו אל מיו בראשיית זן, מיו אוגר כדור צל ושולח אותו לעבר דיאוקסיס-כדור הצל מפיל אותו וגורר אותו בריצפה-הנזק שהוא עולל לדיאוקסיס הרסני. כאשר דיאוקסיס קם הוא משנה את מצבו להגנתי, מיו יוצר רוח מבשרת רעות חזק, אך דיאוקסיס יוצר שוב מגן ומצליח לשרוד את ההתקפה ללא פגיעה כלושה
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"צא טורטרה" אני אומר ומוציא את טורטרה ואומר לו "הפעם אנחנו ננצח את הפלאפי הזאת טורטרה תשתמש ברעידת אדמה ואחרי זה בעלי תער" אני אומר ואז אני אומר לסקוט "אחרי כל הזמן הזה והוא עבר רק התפחות אחת? ואחרי זה אתה עוד אומר שאני לוזר" אני אומר ומתחיל לצחוקOriginally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Sep 5 2009, 01:45 PM
ארתור-
פעימת מים גדולה עוד יותר מהקודמת נשלחת אל היפודאן, "ניב ברק!" שואג סקוט. שוב היפודאן טוען את ניבו בחשמל, הניב נטען כל כך מהר ובעוצמה כך שמעטפת חשמלית גדולה סובבת את ניבו, כאשר הפעימה מגיעה היפודאן נוגס בה והיא מתפוצצת. מילוטיק שוב מזנק בבלימה, "חדות כפולה!" צועק סקוט. היפודאן מכין את ראשו לנגיחה, כאשר מילוטיק מגיע הוא מניף את ראשו ונוגח במילוטיק ומנסה בכל גופו לפגוע בהיפודאן-היפודאן ומילוטיק מתעלפים. "לא רע לוזר" אומר סקוט "צאי פלפי" ואז הוא מוציא פלפי-, אתה מנסה להסתכל היטב ואז מבין שזה אותו המריפ שהפסדת לה ביער ורידיאן
"מנתיק תסטובב מהר באויר ושלב קרן בועות ובום על קולי ביחד"Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Sep 5 2009, 01:45 PM
מיכה-
"בסדר" אומר האיש בהתלהבות "כעת קבל את הפוקימון הזריז מעולם-בחיים לא ראית פוקימון כזה" ואז הוא זורק את הפוכדור לאוויר-נראה שיוצא ממנו צל שבמהירות נכנס אל המים.
אני הוא גיל,
"טוב מיו! תשתמש במגה קרן ואז הוראת ריפוי משם תעבור הוראת התקפה!" אני קורא בקולOriginally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Sep 5 2009, 01:45 PM
עומר-
מיו משחרר את דיאוקסיס מהצללים ואז דיאוקסיס ממשיך בדרכו אל מיו בראשיית זן, מיו אוגר כדור צל ושולח אותו לעבר דיאוקסיס-כדור הצל מפיל אותו וגורר אותו בריצפה-הנזק שהוא עולל לדיאוקסיס הרסני. כאשר דיאוקסיס קם הוא משנה את מצבו להגנתי, מיו יוצר רוח מבשרת רעות חזק, אך דיאוקסיס יוצר שוב מגן ומצליח לשרוד את ההתקפה ללא פגיעה כלושה
ארתור-
"פלפי יפסיד, זה לא משנה אם הוא היה אמפרוס-עדיין הוא היה מפסיד, אבל התוצאה בקרב ברורה, אני ינצח" אומר סקוט וחיוך קטנטן עולה על פניו "קפוץ לאוויר כדי שרעידת האדמה לא תשפיע עליך, אחר כך הדוף את עלי התער בזנב ברזל". טורטרה מרים פלג גופו העליו באוויר, אחר כך בחוזקה מוריד אותו ויוצר רעיד אדמה עוצמתית, באותו הזמן שהוא נוחת פלפי מקפץ באוויר ורעידת האדמה לא ממש מצליחה להשפיע עליו. אחר כך טורטרה משליך עלים חדים כתער, פלפי מעיף אותם לכיוון אחר על ידי זנב ברזל, אבל בשלב מסויים נופל ועלי התער פוגעים בו ויוצרים אצלו חתכים קשים.
עומר-
מיו יוצא במגה קרן, הוא מתנגש עם ההתקפה בכל הכח בדיאוקסיס, אך מצב הגגנה של דיאוקסיס מקל על הנזק. מיו נסוג לאחור ואז משתמש בהוראת ריפוי, מצבו מןשתפר. מיד אחר כך הוא יוצא בהוראת התקפה, אך דיאוקסיס שמשנה את מצבו למצב תקיפה משתמש בעל חושי-מיו תקוע במקומו והוראת ההתקפה נכשלת
מיכה-
תקשיב גיל, למאנטיק יש את האפשרות לעלות טיפה באוויר-אבל לא ממש לעוף למעלה.
------------------------------------------------------------------------------
מאנטיק מעט עולה באוויר, אינו מצליח לקלוט ממש את הפוקימון מכיוון שהוא שוחה במהירות עצומה ולא נקלטת. אז מאנטיק שולח קרן בועות ובום קולי, אך שתי ההתקפות מפוצצות זו את זו
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"מיו כדור צל ואז צוות כפול ואז מתקפת קרן!"Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Sep 5 2009, 02:27 PM
עומר-
מיו יוצא במגה קרן, הוא מתנגש עם ההתקפה בכל הכח בדיאוקסיס, אך מצב הגגנה של דיאוקסיס מקל על הנזק. מיו נסוג לאחור ואז משתמש בהוראת ריפוי, מצבו מןשתפר. מיד אחר כך הוא יוצא בהוראת התקפה, אך דיאוקסיס שמשנה את מצבו למצב תקיפה משתמש בעל חושי-מיו תקוע במקומו והוראת ההתקפה נכשלת
"בומים על קולים רצוף"Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Sep 5 2009, 02:27 PM
מיכה-
תקשיב גיל, למאנטיק יש את האפשרות לעלות טיפה באוויר-אבל לא ממש לעוף למעלה.
------------------------------------------------------------------------------
מאנטיק מעט עולה באוויר, אינו מצליח לקלוט ממש את הפוקימון מכיוון שהוא שוחה במהירות עצומה ולא נקלטת. אז מאנטיק שולח קרן בועות ובום קולי, אך שתי ההתקפות מפוצצות זו את זו
אני הוא גיל,
"תקשיב חמודי לא הבנתי מה אמרתה אז תגיד לי את זה שוב שאני יבין טוב חמודי?" אומר לו בלגלוג ואדגיש את החמודי ואז אגיד לטורטרה "אם הוא עדיין באוויר תפיל אותו לקרקע במגה ניקוז ואז תשתמש בעלי תער כדי להפיל אותו ואז רעידת אדמה ואם הוא כבר על הקרקע תשתמש בעלי תער ואז תשתמש ברעידת אדמה ומיד אחרי זה תשתמש במגה ניקוז"Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Sep 5 2009, 02:27 PM
ארתור-
"פלפי יפסיד, זה לא משנה אם הוא היה אמפרוס-עדיין הוא היה מפסיד, אבל התוצאה בקרב ברורה, אני ינצח" אומר סקוט וחיוך קטנטן עולה על פניו "קפוץ לאוויר כדי שרעידת האדמה לא תשפיע עליך, אחר כך הדוף את עלי התער בזנב ברזל". טורטרה מרים פלג גופו העליו באוויר, אחר כך בחוזקה מוריד אותו ויוצר רעיד אדמה עוצמתית, באותו הזמן שהוא נוחת פלפי מקפץ באוויר ורעידת האדמה לא ממש מצליחה להשפיע עליו. אחר כך טורטרה משליך עלים חדים כתער, פלפי מעיף אותם לכיוון אחר על ידי זנב ברזל, אבל בשלב מסויים נופל ועלי התער פוגעים בו ויוצרים אצלו חתכים קשים.
"טוב דרגונייר שמעת אותה. תרטיבי את הזנב ותיצרי מהמים מעטפת ממים תוך כדי המכה!"Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Sep 5 2009, 12:19 PM
ניב-
בכל כוחה דרגונייר חובטת במרשתומפ, החבטה יוצאת עוצמתית ומפילה אותו. "טוב זה היה החלק הקל, כעת שדרגונייר תנסה לחבוט עם זנבה אבל כאשר זנבה רטוב ובעזרת המים היא יוצרת מעטפת מים" אומרת מיסטי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)