XP אני צם את צום חן הקטן :POriginally posted by חן@Jul 24 2007, 01:49 PM
חזרתי מארוחת צהריים,מעכשיו אני צם את צום חן המלך
XP אני צם את צום חן הקטן :POriginally posted by חן@Jul 24 2007, 01:49 PM
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
:mellow:Originally posted by Eytam@Jul 24 2007, 01:48 PM
היי כולם =]
חזרתי מהריכה ומהספר
עשיתי גלחחחח D:
נראה לי שהתבלבלת, זה צום חן הצנוע... -_-Originally posted by חן@Jul 24 2007, 01:49 PM
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
nagno yhkho
נ.ב אני פותח את הנו"ד הבא ואתם לא חחחח!
היית בברכה?Originally posted by Eytam@Jul 24 2007, 01:50 PM
:mellow:
מתי קמת?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
אם איילון נשבר אז גם אני נשברתי!
החזקתי בצום הזה בדיוק..
דקה :huh:
אבל אני שבע טילים
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> משפט חכם לחיים:
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
אילון יש לי הודעה בשבילך:
גלידה שוקולד המבוגר פופקורן פיצה צמר גפן מתוק נקניקיות שקשוקה אורז שועית ספגטי בולונז צ''יפס קולה
סלט פסטה לחמנייה מנה חמה דג קוקוס אבטיח מלון ענבים טפוז קופטאות סושי עוגיות עוגות מקפלת מסטיק עוגיות מזל עוגי צ''יריוס שניצל שניצל פרורי אורז חמאת בוטניםגלידה שוקולד המבוגר פופקורן פיצה צמר גפן מתוק נקניקיות שקשוקה אורז שועית ספגטי בולונז צ''יפס קולהסלט פסטה לחמנייה מנה חמה דג קוקוס אבטיח מלון ענבים טפוז קופטאות סושי עוגיות עוגות מקפלת מסטיק עוגיות מזל עוגי צ''יריוס שניצל שניצל פרורי אורז חמאת בוטניםגלידה שוקולד המבוגר פופקורן פיצה צמר גפן מתוק נקניקיות שקשוקה אורז שועית ספגטי בולונז צ''יפס קולהסלט פסטה לחמנייה מנה חמה דג קוקוס אבטיח מלון ענבים טפוז קופטאות סושי עוגיות עוגות מקפלת מסטיק עוגיות מזל עוגי צ''יריוס שניצל שניצל פרורי אורז חמאת בוטנים ריבה אננס
צונזר
קופתאות זה אוכל בשביל ארנבים :huh:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> משפט חכם לחיים:
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
משעמם
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
חבל עליך כי אני אוכל עכשיו פיתה עם שוקולדOriginally posted by sai@Jul 24 2007, 01:51 PM
אילון יש לי הודעה בשבילך:
\[b\]גלידה שוקולד המבוגר פופקורן פיצה צמר גפן מתוק נקניקיות שקשוקה אורז שועית ספגטי בולונז צ''''יפס קולה
סלט פסטה לחמנייה מנה חמה דג קוקוס אבטיח מלון ענבים טפוז קופטאות סושי עוגיות עוגות מקפלת מסטיק עוגיות מזל עוגי צ''''יריוס שניצל שניצל פרורי אורז חמאת בוטניםגלידה שוקולד המבוגר פופקורן פיצה צמר גפן מתוק נקניקיות שקשוקה אורז שועית ספגטי בולונז צ''''יפס קולהסלט פסטה לחמנייה מנה חמה דג קוקוס אבטיח מלון ענבים טפוז קופטאות סושי עוגיות עוגות מקפלת מסטיק עוגיות מזל עוגי צ''''יריוס שניצל שניצל פרורי אורז חמאת בוטניםגלידה שוקולד המבוגר פופקורן פיצה צמר גפן מתוק נקניקיות שקשוקה אורז שועית ספגטי בולונז צ''''יפס קולהסלט פסטה לחמנייה מנה חמה דג קוקוס אבטיח מלון ענבים טפוז קופטאות סושי עוגיות עוגות מקפלת מסטיק עוגיות מזל עוגי צ''''יריוס שניצל שניצל פרורי אורז חמאת בוטנים ריבה אננס\[/b\]
כתבת פעמיים שקשוקה...
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
בטילים
תיתחבר למסן רגע
כהה קמתי באחת עשרה.Originally posted by חן הקטן@Jul 24 2007, 01:50 PM
היית בברכה?
מתי קמת?
הלכתי לבריכה לחצי שעה עשיתי 40 בריכות D:
ואז לספר..
אני הולך בבוקר לבריכה כל יום כדי לשחותת
אני בנתים בצום של שניה עכשיו אני מפסיק אותו כשאני לוקח עוד ענב :rolleyes:Originally posted by חן@Jul 24 2007, 01:50 PM
אם איילון נשבר אז גם אני נשברתי!
החזקתי בצום הזה בדיוק..
דקה :huh:
אבל אני שבע טילים
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)