נכון! הוא צודק! מה עושים בו?! :angry:Originally posted by Rononoa Zoro@Jul 24 2007, 09:37 PM
ומה עושים בו?
ותשמור לי מקום...
סוף סוף הצלחתי לעשות מתח :$
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
אני מוכן להקדשת ה1K
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
טוב שיהיה לך בהצלחה!
מה חדש כולם?
עוד 90Originally posted by Timmy Turner@Jul 24 2007, 09:40 PM
אני מוכן להקדשת ה1K
רק התחלתי להתאמן <_<Originally posted by triner@Jul 24 2007, 09:41 PM
רק עכשיו? O_o
נו טוב...
טוב נו, בפורום הזה אף פעם אי אפשר לצפות לקבל הערכה.
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
התחלת להתאמן במה?ולא כולם אוהבים את מה שעושים בפורום...כל אחד והטעם שלו...
בקרוב!
הקדשת ה1000
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
יפה נשאר לך עוד 89 הודעות!!
עזוב, זה ככה אצל כולם פה :\Originally posted by Fusion Catiteen@Jul 24 2007, 09:43 PM
התחלת להתאמן במה?ולא כולם אוהבים את מה שעושים בפורום...כל אחד והטעם שלו...
אין פה מי שיעריך אחד את השני, כל אחד פה רק רוצה לריב, בא לפה כדי להוציא את המרץ שלו לוויכוחים.
[סוגד]אביב[/סוגד]
התחלת להתאמן במה?Originally posted by Dj Xeno@Jul 24 2007, 09:42 PM
רק התחלתי להתאמן <_<
טוב נו, בפורום הזה אף פעם אי אפשר לצפות לקבל הערכה.
88 יותר נכוןOriginally posted by Fusion Catiteen@Jul 24 2007, 09:44 PM
יפה נשאר לך עוד 89 הודעות!!
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)