כן וזה פוחת...
דיברתי בכלליות.Originally posted by triner@Jul 24 2007, 09:45 PM
מה אתה קשור לחיים? ><"
אני שאלתי את אסף ><"
וחשבתי שאתה מתכוון אליי, פעם הבאה תצטט אם אתה יכול.
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
87Originally posted by Timmy Turner@Jul 24 2007, 09:45 PM
88 יותר נכון
Dj Xeno,איך קוראים לך?
ארזOriginally posted by Fusion Catiteen@Jul 24 2007, 09:47 PM
Dj Xeno,איך קוראים לך?
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
נחמד...אני אלכס...
87?Originally posted by Rononoa Zoro@Jul 24 2007, 09:46 PM
87
אה... כן... 87
אופס 86
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
נעים להכירOriginally posted by Fusion Catiteen@Jul 24 2007, 09:47 PM
נחמד...אני אלכס...![]()
[סוגד]אביב[/סוגד]
86Originally posted by Timmy Turner@Jul 24 2007, 09:48 PM
87?
אה... כן... 87
זה מתקרב מדקה לדקה
עכשיו 85
תעזרו לי להגיע
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
אפשר פשוט להפסיק לספור וזהו, אם כבר ב-10 האחרונים אבל עכשיו |:
[סוגד]אביב[/סוגד]
XDDDD משועממים...
נעים להכיר גם אותך ארז,למה שלא תתחיל ללמד בבית הספר שפתחת...?
למה להפסיק?Originally posted by Dj Xeno@Jul 24 2007, 09:49 PM
אפשר פשוט להפסיק לספור וזהו, אם כבר ב-10 האחרונים אבל עכשיו |:
אני רוצה להמשיך
84
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)