פיי יא כבדים
כנסו תראו!
פיי יא כבדים
כנסו תראו!
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
אבל משעמם לנוOriginally posted by Dj Xeno@Jul 24 2007, 10:49 PM
פיי יא כבדים
כנסו תראו!
פרוטגו!Originally posted by Rononoa Zoro@Jul 24 2007, 10:44 PM
אקספליארמוס!!
פטריפיקוס טוטאלוס!
סקטומסמפרה!!!!
סילנסיו!
קרושיו!
Im Back
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>D:</span>
ליו טאב במחשב שלי יש עצירות הוא עוצר כל שניה מרוב שהוא איטי ואז יש לואדינג כל שניהOriginally posted by Dj Xeno@Jul 24 2007, 10:49 PM
פיי יא כבדים
כנסו תראו!
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
פיניטו-אינקאטאטקאם
עכשיו...
מי רוצה מכות? ;)
צונזר
פיניטו אינקנטאטם!!!Originally posted by Absol@Jul 24 2007, 10:50 PM
פרוטגו!
סילנסיו!
קרושיו!
אבדה קדברה!!!!!!!!! !!!
כולם חייבים להיכנס!
http://youtube.com/watch?v=KJfR_gKpDLI
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
אם אתה לא אומר מה יש בסירטון אני לא נכנס <_<Originally posted by Dj Xeno@Jul 24 2007, 10:52 PM
כולם חייבים להיכנס!
\[URL=http://youtube.com/watch?v=KJfR_gKpDLI\]http://youtube.com/watch?v=KJfR_gKpDLI\[/URL\]
אבדה קדברה!Originally posted by Rononoa Zoro@Jul 24 2007, 10:52 PM
פיניטו אינקנטאטם!!!
אבדה קדברה!!!!!!!!! !!!
Im Back
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>D:</span>
אתה מפסידדדדדדדדדדדד :POriginally posted by Rononoa Zoro@Jul 24 2007, 10:53 PM
אם אתה לא אומר מה יש בסירטון אני לא נכנס <_<
[סוגד]אביב[/סוגד]
פרוטגו!!!!!!!!! ;!!!!!Originally posted by Absol@Jul 24 2007, 10:53 PM
אבדה קדברה!
ניצחתי![]()
סתם בשביל הידע...
אפשר להפעיל "פיניטו אינטאטאקאם" רק על קסמים מתמשכים.
על קסמים כמו "אקספליארמוס,סקאטומספרה,שתק וכ''''ו אי אפשר להפעיל את הלחש".
על קסמים כמו "סינלציו,אימפידימנטה [תלוי בכוונה עם המטרה זה לעצור מישהו זמנית אז אפשר] אימפריו וכ''''ו אפשר להפעיחל את הקסם.
תבינו,יש קסמים מתמשכים וקסמים מהירים
שתק-מהיר
אימפריו-מתמשך
ויש גם "מתמשך רגיל ומהיר"
אימפריו-רגיל
אינפידימנטה-מהיר [בגלל שזה יוצא כקרן]
ואגב,"פרוטגו" יכולל עצור אך ורק לחשים קלים עד בינונים,לא "אבדה קדברה" וכיוצא בזה...
צונזר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)