Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

נושא: בן סטילר.

1. היכל התהילה

שם:בן סטילר.
    מקצוע:שחקן,צלם,במאי,תסריטאי וקומיקאי.
    תאריך לידה:30.11.1965
    מקום לידה:מנהטן,ניו יורק.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    בן סטילר נולד למשפחה אמריקאית-יהודית במנהטן.
    תחילת הקריירה שלו הייתה בתפקיד משני בסרט של ספילברג."אימפריית השמש".
    לאחר מכן כמו קומיקאים רבים הופיע בתוכנית סאטרדיי נייט לייב מ1988-1989 בעזרת התוכנית הציעו לו תוכנית בMTV אך הוא סירב.
    לאחר מכן עשה תוכנית ברשת FOX ששמה היה "המופע של בן סטילר",עפ"י שירדה לאחר 12 תוכניות בגלל רייטינג נמוך זכתה התוכנית בפרס אמי על "התוכנית הלא-משודרת הטובה ביותר".
    מ1994-1996 שיחק וביים בסרטים הבאים:
    מציאות נושכת (שיחק וביים).
    האפי גילמור (שיחק).
    כייבל גאי (ביים.)
    לאחר מכן שיחק בשובר הקופות "משתגעים על מארי".
    מאז שיחק וביים הרבה סרטים אך לא היו שוברי קופות גדולים(אולי רק דוג'בול אך גם זה לא.)
    רוב הסרטים לא זכו להצלחה בגלל שאמרו שההומר של סטילר הוא הומר רדוד ונמוך.
    ב2004 שיחק בסרט ההמשך ל"פגוש את ההורים"-"פגוש את הפוקרס",הסרט הצליח כ"כ עד שגרף כ500 מיליון דולר בכול רחבי העולם.
    בן סטילר דובב בסרט מדגסקר המספר על חיות שבורחות למדגסקר ונשארות שם,סטילר מדובב את האריה אלכס אשר נהנה מחייו בגן החיות אך לומד להנות גם במדגסקר.
    בסדר משחקים גם כריס רוק,דיוויד שווימר ועוד.
    הסרט הפך לאחד סרטי האנימציה המצליחים ביותר שגרף כ550 מיליון דולר ברחבי העולם.
    בן סטילר המשיך לדובב גם בסרט ההמשך "הבריחה מאפריקה" ושוב שיחק את אלכס.
    סטילר שיחק בסרט "לילה מוטרף במוזיאון" שזכה לכמות דירה של כסף והפף לקומדיה המצליחה הכול הזמנים כי היא גרפה כ566 מיליון דולר...
    בנוסף שיחק כתב וביים ברעם טרופי.

טריויה-
    1.בסרט השני של מדגסקר מי שמשחק את אלכס בציערותו זה בנו של סטילר.
    2.סטילר סובל מבעיות דו קוטביות.
    3.לא היה סרט שבו עשה רק תפקיד אחד תמיד גם בימה או הפיק או כול דבר אחר.
    4.אם אתם יודעים עוד תוספיו.
    3.

בעניי סטילר הוא מצחיק ברמות עפ"י כול הביקורות עליו,הוא קרע אותי ברעם טרופי והוא אדם משכיל במיוחד.
    מה דעתם עליו? תכתבו לנו פה.
    יום טוב, דניאל

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

2. משתמש מנוסה
    היום אני הולך לראות את הסרט ההמשך של לילה מוטרף במוזיאון :}
    אין הוא קורע בסרטים הללו :}

3. משתמש מנוסה
    שם: פ"ת, השפלה, ישראל
    רעם טרופי היה הסרט הכי טוב שלו.
    אני בטוח בזה!
    הוא גם דיבב את האריה במדגסקר, או שזה כתוב.
    פשוטל א קראתי, סליחה ^_^
    הוא גם יהודי לא?

עריכה : כתבת הכל, עכשיו קראתי XD
    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>

<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
    <span style=\'color:INDIGO\'>Poke&#39;Mon ~ Rise Of The Champion</span>
    Transformers ~ Revenge Of The Fallen

4. היכל התהילה
    כן רצוי לקרוא הכול..
    חח אבל הולכים לצאת עוד הרבה סרטים שלו עד 2011

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

5. משתמש מנוסה
    רעם טרופי הוא היה ענק&#33;איך הוא ליקק את הראש ואמר שזה דם מזוייף בטעם דם.XD
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אבא שלו, ג&#39;רי סטילר, שיחק את אבא של ג&#39;ורג&#39; קוסטנזה ב"סיינפלד" ואת ארתור [אבא של קרי (אשתו של דאג)] ב"מלך השכונה (The King Of Queens)".
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

7. היכל התהילה
    לא,ג&#39;ורג&#39; מסיינפלד לא קוראים ג&#39;רי סטילר....
    לג&#39;ורג&#39; קוראים ג&#39;ייסון אלכסנדר
    לאבא של ג&#39;ורג&#39; קוראים ג&#39;רי סטילר

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

8. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    הוא שחקן נהדר זה בטוח&#33;
    מת על פגוש את הפוקרס.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

9. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    איווי רולז, שים לב...
    אבא שלו, ג&#39;רי סטילר, שיחק את אבא של ג&#39;ורג&#39; קוסטנזה ב"סיינפלד" ואת ארתור [אבא של קרי (אשתו של דאג)] ב"מלך השכונה (The King Of Queens)".
    לא,ג&#39;ורג&#39; מסיינפלד לא קוראים ג&#39;רי סטילר....
    לג&#39;ורג&#39; קוראים ג&#39;ייסון אלכסנדר
    לאבא של ג&#39;ורג&#39; קוראים ג&#39;רי סטילר
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

10. משתמש מנוסה
    שחקן טוב ביותר&#33;
    ואחלה השקעה.
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. מנכ&quot;ל לשעבר.
    גם אני אוהב אותו D:&#33;
    ממש אהבתי אותו ברעם טרופי, וגם בעוד סרטים.
    כל הכבוד

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •