אני שונא אותך!Originally posted by Pizza-Kun@May 31 2009, 07:11 PM
אני שונא כלבים!!
אני שונא אותך!Originally posted by Pizza-Kun@May 31 2009, 07:11 PM
אני שונא כלבים!!
גיל, אתה לא רוצה להלחם איתי.Originally posted by Lolick Sama@May 31 2009, 08:13 PM
והסבוקסים נמצעים אצלי בהגנה :mellow: :ph34r:
אני חזק מדי.
אני משתמש אש ותיק, מעוצבן, מרושע ואם מלא הודעות =0
רום-
רואים שלא ירשת את החוכמה במשפחה שלך ><
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
אל תלכלכו על כלבים!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אל תכתבו כותרות פוגעות בנו"ד.
אל תלכלך את המפה החדשה על השולחן!Originally posted by ~yarin~@May 31 2009, 08:14 PM
אל תלכלכו על כלבים!
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
סאפ?
Click here to feed me a Rare Candy!
Get your own at Pokeplushies!
קרדיט לnoanswer על הפצצה שלמעלה
קרדיט לאליאב על הצ'או בסמל אישי
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team!!</span></span>
כי אני שליט החתוליםOriginally posted by ~yarin~@May 31 2009, 08:12 PM
אלכס למה אתה אוהב כל כך חתולים?
מיאו![]()
מה פוגע בזה???????Originally posted by CaTiShinYSaMa@May 31 2009, 07:15 PM
אל תכתבו כותרות פוגעות בנו"ד.
מה אתה רוצה שאני שונא חתולים זה לא בעיה שלך!!
אתה יכול לדבר עם חתולים?חח.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
זה אכן לא בעיה שלי אבל זה כן כשאתה אומר שהם מסריחים וזה פוגע...
~yarin~-כן ברור =] :rolleyes:
אני מתכוון לחתולי רחוב.......
אני אוהב חתולים שמגדלים...
אהה אוקיי,הם מסריחים מהזבל...
אז למה אתה שונא אותי?Originally posted by New Goblin@May 31 2009, 08:17 PM
מה פוגע בזה???????
מה אתה רוצה שאני שונא חתולים זה לא בעיה שלך!!
זה שאני שונא כלבים זה לא אומר שאני אוהב חתולים.
אני אוהב מכרסמים וחיות כמו פנדות אדומות חמודות ^^
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
אלכס גם אני יכול לדבר עם כלבים!!
ואתה יכול להוריד לי מהאזהרה?
--------
![]()
-------
![]()
אני שונא אותך כי אני אוהב כלבים!Originally posted by Pizza-Kun@May 31 2009, 07:19 PM
אז למה אתה שונא אותי?
זה שאני שונא כלבים זה לא אומר שאני אוהב חתולים.
אני אוהב מכרסמים וחיות כמו פנדות אדומות חמודות ^^
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)