עדיין אין לי פוקאץ' אני לפני ליגה ראשונה,
כשיהיה לי אני יוסיף פה עוד תגובה.
עדיין אין לי פוקאץ' אני לפני ליגה ראשונה,
כשיהיה לי אני יוסיף פה עוד תגובה.
אוקיי זה היה זריר ביותר והנה השגתי פוקאץ'.
עכשיו אני אשמח להסבר ברור
תודה
אז ככה,
נכנסתי למחשבון רשמתי את המספר 176 שזה המספר של הוונדור ואחר כך לחצתי Q שזה L באימולטור שלי.
נכנסתי לדשא מצאתי פוקימון אבל זה לא היה הוונדור,ניסיתי שוב באותו דרך ושוב זה לא היה הוונדור.
מה לעשות??
כראה יש שגיאה בקוד כי כשאני משתמש בקודים אחרים אז הכל עובד חלק..
לי הקוד עובד פיקס!
פשוט אתה צריך לכתוב גם את הרמה וללחוץ הרבה על L
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
איך גם את הרמה?
אני רושם את המס' של הפוקימון ואז אני לוחץ לחיצה ארוכה במשך כמה שניות על L ואז אני מחפש אותו בשדה לא מוצא...
אתה יכול להסביר לי בפרטים את השלבים של הקוד?
תודה
לא הבנתי את סדר השלבים של הפעלת הקוד.
~yarin~ או מישהו אחר
תעזרו בבקשה.
תודה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)