Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    היי השישיה הנוכחית שלי היא צ'אריזרד,וויפלום,ראיצ'ו,אוניקס,גולדאק,דרגו נייט
    לכולם יש התקפות סבבה והכל אבל אני חשבתי לעצמי שיש לי פוקימונים שהם יותר עדיפים כי עוד יש לי את ארודקטייל,גרידוס,מיוטו,טרייניטר
    אז אם מישהו חושב שאחד מהאלה החדשים שצינתי פה יותר טוב מאיזה פוקימון מהשישיה שלי אז הוא יכול הגיד לי בבקשה את מי מהשישיה שלי הוא היה מוציא ואיזה פוקימון הוא היה מכניס במקומו בבקשה זה נורא חשוב לי וגם אם הוא מכניס איזה פוקימון אז שיתן לי סטים בשבילו אז בקיצר אני צריך שתציינו איזה פוקימון להחליף ואיזה להכניס וסטים לפוקימון שהייתם מכניסים תודה לעוזרים

2. משתמש מנוסה
    1.ברור שמוציא את אוניקס ומכניס את טיירניטאר,אוניקס אפס,טיירניטר טוב ממנו בהכל
    2.מוציא את גולדאק ומכניס את גרידוס מאותה סיבה כמו ב1

השאר פסדר..

סט שהייתי שם לטיירניטר זה

dragon dance
    earthquake
    rock slide
    taunt (בשביל למנוע מהיריב לעשות לך toxic או thunder wave או משהו מרגיז אחר בזמן שאתה עושה ריקוד דרקון)

לגרידוס אמ... אתה יודע מה? תשאיר גולדאק כי באדום אש אי אפשר להשתמש בגרידוס בצורה טובה אז עזוב תשאיר את גולדאק
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>חחחחחחחחחחחח</span>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Just Evil@Jun 2 2009, 11:39 AM
    1.ברור שמוציא את אוניקס ומכניס את טיירניטאר,אוניקס אפס,טיירניטר טוב ממנו בהכל
    2.מוציא את גולדאק ומכניס את גרידוס מאותה סיבה כמו ב1

השאר פסדר..

סט שהייתי שם לטיירניטר זה

dragon dance
    earthquake
    rock slide
    taunt (בשביל למנוע מהיריב לעשות לך toxic או thunder wave או משהו מרגיז אחר בזמן שאתה עושה ריקוד דרקון)

לגרידוס אמ... אתה יודע מה? תשאיר גולדאק כי באדום אש אי אפשר להשתמש בגרידוס בצורה טובה אז עזוב תשאיר את גולדאק
    וואי תודה אחי אבל יש בעיה קטנה שמתי לאוניקס כבר את הearth quack יש דרך להחזיר אותו או שאתה ממליץ על מתקפה אחרת לטרריניטר ואת מיוטו לא להכניס?

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •