איך הלך ?
לדעתי הלך לי לא רע , רק עשיתי טעויות איומה בקשר לשאלה הראשונה ואני מתחרט על זה עד עכשיו.
קל..עשיתי "ראה שמש","לבדי" חפרתי ^_^ ראה שמש יצא לי דף וחצי..לבדי 2 דפים
עשיתי אחרי זה את שאלה 18 בסיפור הקצר..הסכין מהאדונית והרוכל כרמז מקדם,ומוטיב ההליכה בפנים אחרות..
אח"כ עשיתי חיזו בטטה..קל רצח!!!! חיזו יושב בחדרו ומשקיף על הבית..מרגיש כאילו הוא הדמות השולטת בבית שבעצם הוא זה שאינו מודע למציאות וכל זה
לעומת בטטה שרואה טלוויזיה,וטלוויזיה היא גורם מקשר בינו לבין העולם שבחוץ..
וכתבתי גם שהאמא טעתה בהענקת השמות..שבעצם חיזו הוא הבטטה ובטטה הוא זה שרואה את המציאות ועיניו פקוחות :ס
אנטיגונה היה קל גם..עשיתי את הראשונה(25 נראה לי)..עם ההיבריס..
בסוף אנטיגונה מתפכחת ומבינה,אבל כבר מאוחר מדי ולא נותר לה אלא למות..
וקראון מתפכח כתוצאה מההיבריס אבל מבין שכבר מאוחר מדי..
והסיפור עם הזבוב היה קל רצח!!!!!!! האנסין
הכנסתי שם ת'מאפיינים של הירשל(סיפור פשוט) כאנטי גיבור..שחושב על לעשות ולמרוד אבל הוא לא פועל באמת ונכנע..
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
על מה אתה מדבר :blink: ?Originally posted by Black Spiderman@Jun 2 2009, 04:37 PM
קל..עשיתי "ראה שמש","לבדי" חפרתי ^_^ ראה שמש יצא לי דף וחצי..לבדי 2 דפים
עשיתי אחרי זה את שאלה 18 בסיפור הקצר..הסכין מהאדונית והרוכל כרמז מקדם,ומוטיב ההליכה בפנים אחרות..
אח"כ עשיתי חיזו בטטה..קל רצח!!!! חיזו יושב בחדרו ומשקיף על הבית..מרגיש כאילו הוא הדמות השולטת בבית שבעצם הוא זה שאינו מודע למציאות וכל זה
לעומת בטטה שרואה טלוויזיה,וטלוויזיה היא גורם מקשר בינו לבין העולם שבחוץ..
וכתבתי גם שהאמא טעתה בהענקת השמות..שבעצם חיזו הוא הבטטה ובטטה הוא זה שרואה את המציאות ועיניו פקוחות :ס
אנטיגונה היה קל גם..עשיתי את הראשונה(25 נראה לי)..עם ההיבריס..
בסוף אנטיגונה מתפכחת ומבינה,אבל כבר מאוחר מדי ולא נותר לה אלא למות..
וקראון מתפכח כתוצאה מההיבריס אבל מבין שכבר מאוחר מדי..
והסיפור עם הזבוב היה קל רצח!!!!!!! האנסין
הכנסתי שם ת'מאפיינים של הירשל(סיפור פשוט) כאנטי גיבור..שחושב על לעשות ולמרוד אבל הוא לא פועל באמת ונכנע..
נראה לי שלא היה קשה מידי![]()
- בפרק 'שירה' היה צריך לענות על 2 שירים אבל היה שם רק 1 שלמדתי ("ראי אדמה") אז ויתרתי על הפרק הזה.
- בפרק 'סיפור קצר' כתבתי תשובה אחת על "האדונית הרוכל" [יוסף והלני כאנלוגיה ליחסי יהודי-נוצרים בהיסטוריה והרמזים המקדימים לקראת ניסיון הרצח] ותשובה אחת על "יום נפלא לדגי בננה" [התפיסה השגויה של מוריאל לגבי מצבו הנפשי של סימור].
- בפרק 'רומן' כתבתי על "בעל זבוב" [עמידה בפני מוות בסוף הסיפור כשראלף בורח גם השריפה וגם מהילידים שצדים אותו].
- בפרק 'דרמה' שעסק ב"אנטיגונה" כתבתי על חטא ההיבריס של קריאון.
- בפרק 'אנסין' היה ת'סיפור "הזבוב שחלם שהוא נשר" והשאלות היו ממש קלות.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
רותם... כל ביה"ס לומד משהו שונה ... המורים הווחרים מה ללמד..
<span style=\'color:red\'>עוצב על ידי רותם שמואלי. (RoTeM)</span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>תנו כבוד החתימה הישנה ביותר בפורום!!!חחח</span></span>
מדריך ליצירת משחק תפקידים - בתהליכי כתיבה
:ס הסכין זה היה ממש קל XDDDOriginally posted by Tom Pokemon@Jun 2 2009, 05:45 PM
נראה לי שלא היה קשה מידי![]()
- בפרק 'שירה' היה צריך לענות על 2 שירים אבל היה שם רק 1 שלמדתי ("ראי אדמה") אז ויתרתי על הפרק הזה.
- בפרק 'סיפור קצר' כתבתי תשובה אחת על "האדונית הרוכל" [יוסף והלני כאנלוגיה ליחסי יהודי-נוצרים בהיסטוריה והרמזים המקדימים לקראת ניסיון הרצח] ותשובה אחת על "יום נפלא לדגי בננה" [התפיסה השגויה של מוריאל לגבי מצבו הנפשי של סימור].
- בפרק 'רומן' כתבתי על "בעל זבוב" [עמידה בפני מוות בסוף הסיפור כשראלף בורח גם השריפה וגם מהילידים שצדים אותו].
- בפרק 'דרמה' שעסק ב"אנטיגונה" כתבתי על חטא ההיבריס של קריאון.
- בפרק 'אנסין' היה ת'סיפור "הזבוב שחלם שהוא נשר" והשאלות היו ממש קלות.
חפרתי להם שם משהו שזה כמו משחק מילים כזה(לא אמרתי שזה משחק מילים) שסכין מסמל סכנה ושהראשים על הקיר הם גם רמזים מקדמים שמפתחים לאט לאט את משמעות העלילה
וכתבתי על מוטיב ההליכה בפנים אחרות(היה צריך 2 אמצעים)..
באנטיגונה היה גם ההיבריס של אנטיגונה,היא התפכחה ממנו והבינה שלא נשאר לה מה לעשות היא ביכתה את חייה,הספידה את עצמה והתאבדה
קראון התפכח מאוחר מדי..
הזבוב היה קל P:
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)