"תתחמק ואז נשיכה" אני פוקד על באגוןOriginally posted by _RedRain_@Jun 7 2009, 10:10 AM
~yarin~
באגון תוקף בזעם את הפוקימון המסכן. פוליאווג מתעופף לאחור, פצוע.
הוא קם מיד, ונראה די כועס. מיד הוא משתמש במתקפת בועות.
"תתחמק ואז נשיכה" אני פוקד על באגוןOriginally posted by _RedRain_@Jun 7 2009, 10:10 AM
~yarin~
באגון תוקף בזעם את הפוקימון המסכן. פוליאווג מתעופף לאחור, פצוע.
הוא קם מיד, ונראה די כועס. מיד הוא משתמש במתקפת בועות.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני עוצר.Originally posted by _RedRain_@Jun 7 2009, 11:10 AM
Red Spiderman
אתה מתקדם לכיוון המעבדה, שדי רחוקה מביתך, ובנוסף לכול, החפץ שאביך שם בכיסך מכביד עלייך.
"מעניין מה אבא שם לי..." אמלמל לעצמי ואשים את התיק על האדמה.
ε(●̮̮̃•̃)з
GiratinaShow
מילאת את הטופס לא נכון >.<
לא משנה, אין מקום במילא. מצטער.
Grotle
לאחר כ5 דקות הליכה, אתה מגיע ליציאה מהעיר. יש לך שביל שמוביל לעיר הבאה, שלט שמצביע לכיוון השדות הפראיים ושלט שמצביע לכיוון החוף.
לאן תלך?
Dor718
בעודך מסתובב, אתה רואה פוקימון ביצה קטן, עלב ביצה ירוק מונח על ראשו והוא מחייך אלייך חיוך שובב ().
~yarin~
באגון מנסה להתחמק, אך מאוחר מדי, ופוליאווג פוגע בו. באגון מוטח ארצה.
הוא קם, נאבק בתשישות, ורץ אל פוליאווג במהירות כדי לנשוך אותו, בעוד פוליאווג משתמש בבועות שנית.
באגון עומד לספוג את הבועות! מה תעשה?
באגון
רמה 5
18/25 HP
פוליאווג
רמה 5
20/25 HP
Red Spiderman
אתה מוציא את החפץ מכיסך, ורואה כדור תכול-לבן יפהפה, פסים אדומים מקשטים אותו ().
אני מחייך אליו, מתכופף ומושיט לו את ידי.Originally posted by _RedRain_@Jun 7 2009, 02:56 PM
Dor718
בעודך מסתובב, אתה רואה פוקימון ביצה קטן, עלב ביצה ירוק מונח על ראשו והוא מחייך אלייך חיוך שובב ().
בברכה, דור.
"מעניין מהם הפוקימונים הללו..." אני אומר ולפתע נזכרOriginally posted by _RedRain_@Jun 7 2009, 10:10 AM
Scizor chan
אתה הולך לכיוון השדות, כל מה שאתה רואה הם כמה זחלים ירוקים וקטנים, וכמה זחלים אדומים.
(-
)
"זה ווארמפל! וזה קאטרפי!"
אני אומר בחיוך
"אוקיי פיפלאפ! חבטה על ווארמפל נקבה!" אני אומר בחיוך לפיפלאפ.
-------------------------------------------------------------------
*אם אני אתפוס אחת, אוכל לפתח אותה לסילקון ואז לביוטיפליי?*
"באגון מהר תתחמק שוב אני יודע שאתה יכול" אני אומרOriginally posted by _RedRain_@Jun 7 2009, 02:56 PM
~yarin~
באגון מנסה להתחמק, אך מאוחר מדי, ופוליאווג פוגע בו. באגון מוטח ארצה.
הוא קם, נאבק בתשישות, ורץ אל פוליאווג במהירות כדי לנשוך אותו, בעוד פוליאווג משתמש בבועות שנית.
באגון עומד לספוג את הבועות! מה תעשה?
באגון
רמה 5
18/25 HP
פוליאווג
רמה 5
20/25 HP
"ולאחר מכן נשיכה!"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
Dor718
הוא נושך את ידך בעוצמה.
Scizor chan
יש שם כמה. לזכר ווארמפל יש שני זנבות צהובים ולנקבה יש רק אחת. במזל, יש שם נקבה אחת P:
-----------------
פיפלאפ משתמש על ווארמפל נקבה בחבטה, וזו עפה לאחור.
היא קמה מיד ומשתמשת בדחיפה.
פיפלאפ (ז)
רמה 5
25/25 HP
ווארמפל (נ)
רמה 3
13/19 HP
~yarin~
באגון, שמנסה ככל יכולתי, קופץ על הבועות, אחת אחת, עד שמגיע אל פוליאווג בעוצמה ונושך את זנבו!
פוליאווג מייבב מכאבים, שכוב על הרצפה.
באגון
רמה 5
18/25 HP
פוליאווג
רמה 5
10/25 HP
"אךךך!" אני צועק בעודי מושך חזרה את היד ומנסה להעביר את הכאב.Originally posted by _RedRain_@Jun 7 2009, 03:45 PM
Dor718
הוא נושך את ידך בעוצמה.
"בויזל, מתקפה מהירה!"
בברכה, דור.
יש מצב שאתה עושה עוד מקום?
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
יש לי פוקדורים?Originally posted by _RedRain_@Jun 7 2009, 03:45 PM
~yarin~
באגון, שמנסה ככל יכולתי, קופץ על הבועות, אחת אחת, עד שמגיע אל פוליאווג בעוצמה ונושך את זנבו!
פוליאווג מייבב מכאבים, שכוב על הרצפה.
באגון
רמה 5
18/25 HP
פוליאווג
רמה 5
10/25 HP
--------
![]()
-------
![]()
Dor718
בויזל רץ אל לוטאד במהירות ופגע בו. לוטאד עף לאחור, אך מיד קם ומשתמש בשאיבת חיים!
בויזל
רמה 5
25/25 HP
לוטאד
רמה 5
20/25 HP
kretorrbwly
לא. יותר מ-6 קשה לי. מצטער.
~yarin~
אתה בודק בתיקך אם יש לך פוכדורים, ורואה כי אמך אכן שמה לך 3 פוכדורים.
שמת תמונה של קטרפי XDDOriginally posted by _RedRain_@Jun 7 2009, 04:06 PM
Dor718
בויזל רץ אל לוטאד במהירות ופגע בו. לוטאד עף לאחור, אך מיד קם ומשתמש בשאיבת חיים!
בויזל
רמה 5
25/25 HP
לוטאד
רמה 5
20/25 HP
"בויזל, תתחמק!" אני צועק אל בויזל בתקווה שבויזל לא ייפגע.
בברכה, דור.
אני מוציא פוקדור וזורק עחיו, מחכה לראות אם הוא יתפסOriginally posted by _RedRain_@Jun 7 2009, 04:06 PM
~yarin~
אתה בודק בתיקך אם יש לך פוכדורים, ורואה כי אמך אכן שמה לך 3 פוכדורים.
--------
![]()
-------
![]()
"זה גרייטבול!" אקרא בשמחה ואבחן את הכדור החדש.Originally posted by _RedRain_@Jun 7 2009, 03:56 PM
Red Spiderman
אתה מוציא את החפץ מכיסך, ורואה כדור תכול-לבן יפהפה, פסים אדומים מקשטים אותו ().
"בכדור הזה אלכד את הפוקימון הראשון שלי!" אוסיף בביטחון ואמשיך בריצה אל המעבדה.
ε(●̮̮̃•̃)з
"בוא קצת נתפוס צבע" אומר לסינדקוויל, אחייך אליו ואפנה אל חוף הים.Originally posted by _RedRain_@Jun 7 2009, 02:56 PM
Grotle
לאחר כ5 דקות הליכה, אתה מגיע ליציאה מהעיר. יש לך שביל שמוביל לעיר הבאה, שלט שמצביע לכיוון השדות הפראיים ושלט שמצביע לכיוון החוף.
לאן תלך?
---
יש שם פוקימוני מים, לא? ><"
<div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
<span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper!</span>
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
שי תחזור לפורום! חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) >:
</div></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)