אלכס יא חרטטן, אני כבר יודע שאתה לא מבין ואוהב פוקימון.
דווקא אותי הוא הרשים הכי הרבה
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אבל אין על מיו כפרעליו הורוד והחמוד הזה 3333>Originally posted by Raichu sama@Jun 6 2009, 08:09 PM
וגם מיוטו כזה מגניב וחמוד וחזק 3>
אבל טוטודייל ומגנטון שולטים, מגנזון סתם קקי :angry:
ספוילר
מתי הם חוזרים?Originally posted by CaTiShinYSaMa@Jun 6 2009, 05:55 PM
מה שקרה:
היטמן פרסם פרסומת על הטקס שלו של בחירת קהל.אני נתתי לו אישור ושיניתי את דעתי לאחר שנייה בחשיבה על זה בעצמי והיטמן חושב רק בגלל שאליאב פתח נושא על זה והתלונן על הפרסומת הזו,בגלל זה שיניתי את דעתי.
נתתי לו אישור ואחרי זה אמרתי אני מוותר על האישור ושלחתי את הפרסומת שלו לארכיון.
לאחר מכן,הוא פתח אותה פרסומת בלי אישור של אף אחד.שלחתי גם אותה לארכיון.
שוב,לאחר מכן הוא פתח את הפרסומת עם אישור מאיילון שלא ידע דבר על כך.
השארתי את הפרסומת עד שנפתח דיון בפורום מנהלים שאותו לא אספר לכם.
ואז שלחתי את זה לארכיון גם כן.
לאחר כמה סידורים שהיטמן ערך בפורום מנהלים שגם אותם לא אספר.כמו שכמה ממכם ראיתם,היטמן החליט לשתף אותנו במה שקרה לו במהלך חייו בפתיחת נושא בפורום דיבורים ואקטואליה (בפורום זה).
זה מה שקרה.הוא התחיל לקרוא לדוגמה לאליאב מזיק,לאלירן ויוסי לא הראשי הוא קרא להם ליצנים והוא רצה להעיף אותם.בקיצור הוא רוצה להעיף את כולם ולהשאיר רק את התומכים בו והתוכנית שלו זה להשתלט על כל הפורמים ולעשות מה שבא לו בראש והוא אמר בפירוש שהוא שם פס על המנהלים שפה ועל החוקים.
And If You Don't Know, Now You Know
עוד שבוע...Originally posted by The Fish Girl@Jun 6 2009, 08:49 PM
מתי הם חוזרים?
מה זאת אומרת "פורש"?
שלום לכולם.
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
Nישו שומע rise against?
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
הוא ניסה לעבוד שהוא פורש, לא הצליח-אלכס הרס..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
החציל שלי התפתח לחצילונייט
ספוילר
איזה כיף לך!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ל*לה ט!2 כ!לם.
אהה, !ד7ך אג2, Nחר *ש ל* ט*!ל ל"נא!ת קד!מ*ם"
אז אנ* לא א!כל להג*ב כNה זNן...
N* שלא מ2*ן Nה לעזאזל כת2ת*, אז זה Nה שכת2ת*:
<span style='color:pink'>לילה טוב כולם.
אהה, ודרך אגב, מחר יש לי טיול ל"נאות קדומים"
אז אני לא אוכל להגיב כמה זמן...
מי שלא מבין מה לעזאזל כתבתי, אז זה מה שכתבתי:</span>
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
לילה טוב כולם U_U
ספוילר
לילה טוב
And If You Don't Know, Now You Know
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=12672
מישהו?! :[
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)