Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23
  1. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    רואים שאתה לא באמת מאמין בתנ"ך.
    זה בולשיט אפיקורסי.
    אם אתה לא מאמין אז אל תשתמש בו.
    ואם אתה מאמין אז אתה צריך לדעת שכל מה שכתבת זה חרטה.
    מה שכתבת "יש מאמינים" אלו או אפיקורסים או גויים.
    ולתשובות לשטויות שלך:
    1) אלוהים זה מילה נרדפת לבעל השלטון והוכחה לכך זה מספר שמות פרק ד' פסוק ט"ז: "ואתה תהיה לו לאלוהים" משה הופך לאל? לא, הוא יהיה בעל מרות. לכן בני האלוהים הם השופטים והשרים ולא חייזרים. (רש"י, בראשית, ו', ב') (ספר הכוזרי, מאמר שלישי)
    2) "ולא במרכבה ביחיד" (חגיגה י"א ע"ב). אתה לא מבין בכלל מעשה מרכבה אז אל תדרוש אותו. דוגמא לכך זה שהמילה חשמל זה בכלל סוג של מלאך ולא משהו מוחשי כמו החשמל של היום.
    3) "ביקש לגלות תרגום של כתובים יצתה בת קול ואמרה לו דייך מאי טעמא משום דאית ביה קץ משיח" (מגילה, ג', ע"א) ספרי הכתובים לא מובנים ולא מפורשים, ורש"י אומר שבספר דניאל מפורשת ביאת המשיח ולכן הוא לא מתורגם ומוסבר ולכן אתה לא יכול ללמוד אותו כפשוטו וכמובן שהפסוק שהבאת הגמרא במקור שהבאתי מסבירה בדיוק עליו ואתה מצטט "וראיתי אני דניאל לבדי את המראה..." והפסוק אומר שהיו איתו עוד אנשים שהגמרא אומרת שהיו חגי זכריה ומלאכי ואם זה חוצן, איך זה שהם לא ראו אותו? הרי הוא גשמי?!
    4) מלאכים והקב"ה, שוב דברים של עוסקים בהם כי אי אפשר להבין.

למדתי שמלימוד של פסוקים כאלה אפשר להגיע לאפיקורסות אבל אף פעם לא הבנתי איך. כשקראתי מה כתבת, סוף סוף אני מבין.
    ושוב אני חוזר על מה שכתבתי למעלה. אם אתה לא מאמין בתנ"ך אל תענה כי אתה תגיד שמה שכתבתי זה שטויות. אם אתה מאמין בתנ"ך אז אתה בכלל לא יכול לומר שהתשובות שהבאתי לא נכונות, כי הן נכונות בדיוק כמו שהתנ"ך נכון.

אז הבהרה - לא להגיב על התשובה שלי.
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

2. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    ציטוט
    "ואז הזקנה התפצלה לשים ומתוכה יצא חלללית עם סקוץ'".
    סתם..XD
    זה מבלבל אני התבלבלתי בערך בקטע של החשמל עם יחזקיאל(הלפריןXD).

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Y-CORE 13@Jun 7 2009, 03:09 PM
    "ותשחט הארץ בפני הבורא ותמלא הארץ חמאס"
    משהו כזה?
    "ותשחת הארץ ... ותתמלא חמס"

חמאס זה לא חמס
    חמס זה מעשים רעים,פשעים,חטאים וכו'..
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    אה נכון!
    צודק.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

5. היכל התהילה
    מי סיפר לך את כל הזבל הזה?

לא היה לי איפה לפרסם את זה ואני חושב שזה מעניין.

בני אלוקים, אנשים, אפשר לקרוא לכל בן אגם בן אלוקים, זה כאילו בגלל שאלוקים ברא אותנו אז אנחנו כמו הבנים שלו ויש מספיק הוכחות בתנ"ך לזה שאחנו כמו בנים לה'.

אולי מי שסיפר לך את זה פירש את הפסוק על נוח("לא ככל האדם") שאבא שלו חשב שהוא אוטיסט או מה שלא רשמת שם, אבל כל הדברים שהבאת אלו הם התחכמויות מטומטמות כי זה די ברור שרושמים את זה בתור השוואה לשאר האנשים שהיו אז שהוא כאילו חטא פחות ולכן אלוקים גם בחר להציל אותו.
    והנפילים זזה לא מלאכים, נפילים זה ענקים, כמו גוליית.

בספר יחזקאל - אין הוכחות מוצקות לזה שראו באמת עבמי"ם אז אתה לא יכול להשוות את זה לסיפורים של האנשים שאמרו שהם ראו עבמי"ם. בכל מקרה המקרה ביחזקאל מדבר על זה שהוא ראה את כל ה"עולם העליון" או איך שלא קוראים לזה, והוא רואה מלאכים, לא חייזרים. אני מניח שחשמל, הכוונה לברקים אבל נראה לי שאליעזז בן יהודה ייחס למה שמוכר לנו כיום כחשמל את המילה הזו, הוא השתמש בהרבה מילים מהתנ"ך, ויכול להיות שהוא לא פירש אותה נכון.

התיאור נשמע כמו תיאור של כלי טיס אבל זה לא הכוונה לכלי טיס ונראה לי שהכוונה שם במילה "אופנים" היא לא גלגלים או אופניים. ד"א: אלוקים לא חייב להתגלות לכל בני האדם באותן הדרכים, גם אין כמעט התגלויות קודמות לזו שאפשר לקרוא לזה "הרגל" של אלוקים להתגלות לאנשים. ואם אתה מדבר על התגלויות של נבואה, שזה יש הרבה, אז זה לא ממש נבואה, אלוקים אחר כך לוקח את יחזקאל לירושלים להראות לו את החטאים של עם ישראל, אז אי אפשר להשוות את זה להתגלויות של נבואה.

בפסוק שהבאת על דניאל לא רשום שזו דמות מוחשית או פיסית, אפילו לא רשום שהיא עושה פעולה פיסית כלשהי.

ישעיהו - בואו נראה..ממ.כסא רם, באמת שאלה קשה מי זה יכול להיות...אולי אלוקים?!
    ורשום איזה דמויות הקפו אותו - שרפים(שזה מלאכים אם לא ידעת)

בכללי, אנשים אוהבים להמציא דברים ולמצוא לכך הוכחות בתנ"ך, ובדרך כלל האנשים האלו הם אפילו לא אנשי דת אז הם לא מבינים בזה הרבה, גם ראתי פעם שלקחו מילים מפסוקים בתנ"ך ממקומות שונים לגמרי ואגדו אותם לפסוק אחד שאמור להוכיח שהנצרות צדקת.
    קודם כל, המטרה של 5 חומשי התורה היא ללמד את היהודים מצוות אז אין סיכוי שיהיו שם רמזים לחייזרים, אז אתה יכו ללשלול את ההוכחות שלך מבראשית.
    וחוץ מבראשית, שאר הדברים שהבאת הם כולם תיאורים של "הממלכה" של ה' עם מלאכים שהם לא נראים כמו אנשים רגילים , אם כבר אתה יכול לבוא בטענה שאולי מלאכים וחייזרים זה אותו הדבר אבל חייזרים אמרוים להיות מוחשיים, ואתה בעצמך אמרת שמלאכים לא מוחשיים...

אם יש לך משהו לסתור אותי או עוד הוכחות אתה מוזמן לכתוב פה.
    בברכה,
    אילון, הבעלים של pokemon-IL ומעצב אתרים.
    <div align=\"Center\">

</div>

6. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    אוקייי
    דבר ראשון,לא אני כתבתי את זה,הוצאתי את זה מאיזה אתר.
    דבר שני,הבאתי את זה לא בשביל לקבוע עובדה או משהו אלא בשביל לשתף אותכם ולראות מה אתם חושבים.
    אז סבבה,אני לא אמרתי שזה 100 אחוז אמיתי,אני רק אמרתי שזה נשמע הגיוני.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

7. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    זה לא נכון שלפי האמונה למלאכים אין גוף, מלאכים כן מתגלים בדמות אדם, רק ה&#39; לא.
    ואפרופו המילה "חשמל" שמופיעה רק פעם אחת- כאליעזר בן יהודה חידש את העברית, הוא ניחש (לפי היגיון כזה או אחר) שהמילה הזאת מתארת ברקים, אז הוא החליט שהאנרגיה שמצויה בברקים תיקרא חשמל.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

8. משתמש מנוסה
    נכון אבל זה התנ"ך והתנ"ך הוא לא מתורגם
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •