סאפ???.
מה קורה?Originally posted by Dark Fox@Jun 13 2009, 12:54 PM
סאפ???.
אני גם מפקד צבא איתך, אני גנרל צבא הכלבים!
אלכס- אני ידבר עם קובי ונחליט
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עוד 1 דקה התוצאות.
יש הסכם
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
דבר הם קובי הוא המנהיג החבורה אבל אני בעדOriginally posted by CaTiShinYSaMa@Jun 13 2009, 11:55 AM
אני מכריז זאת על הסכם אי תקיפה עם דוגפאן.
האם יש הסכם?
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
אני בעד. אמנם אני אוהב חתולים וטיגריסים אך יש לי חיבה עזה אל כלביםOriginally posted by CaTiShinYSaMa@Jun 13 2009, 12:55 PM
האם יש הסכם?
אני מציע שילוב של החתולים והכלבים. CatDogFUN
<span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>
אני סגן המפקד כול עוד אין אישור מהמפקד[קובי] אין תשובהOriginally posted by CaTiShinYSaMa@Jun 13 2009, 12:55 PM
האם יש הסכם?
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
התוצאות!
סבבה,מלחמה תוביל לתוצאות גרועות ואף לריבים בפורום ולכן איני רוצה בכך.
פתחתי במלחמה כי חשבתי שזה יעורר פעילות אבל טעיתי.
אני מצטער אם העלבתי.
(חשבתי על זה כל הלילה D![]()
התוצאות......???
אלכס -גם אני בעד אבל דבר עם קובי
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני פותח את ציבורשקה פאן D:
איחוד הרוסים אוקראינים או מולדובים בפורום D:
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
אתם דברו איתו,אתם החיילים שלו.
אלכס חשבת על מה שהצעתי?Originally posted by CaTiShinYSaMa@Jun 13 2009, 12:56 PM
אני מצטער אם העלבתי.
<span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>
תקשיב תחכה לקובי הוא יגיד לך טוב אלכסOriginally posted by CaTiShinYSaMa@Jun 13 2009, 12:56 PM
אני מצטער אם העלבתי.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)