Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 74 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 1102
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jun 11 2009, 04:57 PM
    ארתור-
    אתה השלישי שמגיע לפרופסור. הוא מברך אותך ומוביל אותך לחדר המחקר בו יש 5 פוקדורים. הוא נותן לך לבחור. אתה בוחר את הפוקדור השני משמאל וממנו יצא צ'יקוריטה זהוב!
    "כוחו הנסתר עדיין לא ידוע לי ואני מקווה שתגלה בקרוב. כשתגלה או אם תצטרך משהו תתקשר איתי דרך זה." אומר הפרופסור ונותן לך פוקדור מגודל. "זה תקשורדור. אם תפתח אותו תראה שיש מסך בפנים ומספרים תחייג אלי אם תצטרך משהו.
    אתה יוצא מהמעבדה עם פוליווג והוא נכנס לפוקדור.
    \
    "צ'יקוריטה צאי" אומר ואזרוק את הפוקדור של צ'יקוריטה לאוויר ואז כשהיא תצא אומר לה "שלום לך צ'יקוריטה" אומר לה בחיוך וארים אותה על הידיים שלי ואלטף אותה ואחרי זה אומר לה "קדימה צ'יקוריטה בואי נלך לים כדי לאמן אותך ונראה מה את שווה" אומר לה ואתחיל ללכת לכיוון הים ביחד עם צ'יקוריטה

2. Kibō no chi
    מדבר-מבדר? :huh:
    -----------------------

"שלום פנפי" אני אומר ומחייך.
    "אז אתה השותף החדש שלי, הא? אני שמח להכיר אותך! קוראים לי כריס, ואני המאמן שלך" אני אומר בנימה רגועה ומחייך לעברו.
    "אז,... שנלך להתאמן קצת?"
    -----------
    למה אף אחד לא קיבל איווי? ם:

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    לורן-
    אתה הרביעי שמגיע לפרופסור. הוא מברך אותך ומוביל אותך לחדר המחקר בו יש 4 פוקדורים. הוא נותן לך לבחור. אתה בוחר את הפוקדור השמאלי ביותר וממנו יצא סינדקוויל זהוב!
    "כוחו הנסתר עדיין לא ידוע לי ואני מקווה שתגלה בקרוב. כשתגלה או אם תצטרך משהו תתקשר איתי דרך זה." אומר הפרופסור ונותן לך פוקדור מגודל. "זה תקשורדור. אם תפתח אותו תראה שיש מסך בפנים ומספרים תחייג אלי אם תצטרך משהו.
    אתה יוצא מהמעבדה עם פוליווג והוא נכנס לפוקדור.
    כתבת שאני יוצא עם פוליווג. למה לא קיבלתי איבי? אני משאיר פתוח, למקרה שתתחרט, כי ביקשתי איבי.
    אני יוצא עם הפוקימון שלי, והולך לחפש פוקימונים בים
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

4. משתמש מנוסה
    ירין-
    אתה השני שמגיע לפרופסור. הוא מברך אותך ומוביל אותך לחדר המחקר בו יש 6 פוקדורים. הוא נותן לך לבחור. אתה בוחר את הפוקדור האמצעי וממנו יצא אלקטרוייד זהוב
    אתה יוצא מהמעבדה עם אלקטרוייד והוא מסתכל עליך.
    "שלום לך, אני אקרא לך אלקטרו!" אני אומר לו
    "אני מקווה שהיה לנו כיף ביחד, נכון?"
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה

ג&#39;ייד-
    את השישית שמגיעה לפרופסור. "אני לא אוהב מאחרים." הוא נוזף בך "אבל היום יום מיוחד וחבל להרוס אותו." הוא ממשיך ומוביל אותך לחדר המחקר בו יש 2 פוקדורים. הוא נותן לך לבחור. את בוחרת את הפוקדור השמאלי וממנו יצא גרולייט זהוב&#33;
    "כוחו הנסתר עדיין לא ידוע לי ואני מקווה שתגלי בקרוב. כשתגלי או אם תצטרכי משהו תתקשרי איתי דרך זה." אומר הפרופסור ונותן לך פוקדור מגודל. "זה תקשורדור. אם תפתחי אותו תראי שיש מסך בפנים ומספרים תחייגי אלי אם תצטרכי משהו.
    את יוצאת מהמעבדה עם גראולייט והוא מקשקש בזנב.
    "שלום גרולייט" ומחייכת אליו בנחמדות "אז כנראה שאתה ואני ביחד, מה דעתך על ללכת לים ולהתאמן קצת?"
    ככה זה, ג&#39;ייד נחמדה רק לפוקימונים שלהOO

6. משתמש מנוסה
    איווי של Charizard4Ever. סדר העדיפויות נקבע ע"י שיקולים שלי...

עומר-
    פוליווג נראה לא מקשיב לך ורץ לכיוון הים.

ארתור-
    צ&#39;יקוריטה נלהבת ומתחילה לרוץ לכיוון הים ואתה אחריה. על החוף את מתחילים בחיפושים אחר פוקימון להתאמן מולו שפתאום אתה נופל. אתה מסתכל אחורה ויש ביצת פוקימונים על החול.

כריס-
    "קדימה&#33;" הוא עונה לך. איפה תרצה להתאמן? ים או יער?

לורן-
    טעיתי בשורה האחרונה הייתי צריך לכתוב סינדקוויל.
    אתם יוצאים לים ורואים סטריו .

ירין-
    הוא מחייך ומקפץ. מה תרצה לעשות?

ג&#39;ייד-
    גרולייט נראה קצת חושש מהים אבל סומך עלייך וממשיך איתך לים. בים אתם רואים אזוריל.

7. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jun 11 2009, 05:21 PM

עומר-
    פוליווג נראה לא מקשיב לך ורץ לכיוון הים.
    "היי חכה לי&#33;" אני אומר ורץ אחריו
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    ירין-
    הוא מחייך ומקפץ. מה תרצה לעשות?
    "בוא נלך לים, קדימה&#33;" אני אומר לאלקטרו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. משתמש מנוסה
    ג&#39;ייד-
    גרולייט נראה קצת חושש מהים אבל סומך עלייך וממשיך איתך לים. בים אתם רואים אזוריל.
    "טוב, בוא נעזוב אותו... אני סומכת עליך אבל עדיף שלא נתחיל מפוקימון מיםOO"
    הולכת לחפש מישהו אחר להלחם נגדו (רצוי מאמן), אני מוצאת?

10. Kibō no chi
    היא בכלל לא מופיעה בקבלה של הפוקימונים, ולא בעמוד הראשי :huh:
    ----------------
    "בים יש פוקימוני מים, ואתה מסוג אדמה... לעומת זאת ביער יש מעופפים ועשב, אבל בטח יש שם גם כמה פוקימוני סלע וחשמל.
    ניקחת את היער&#33;" אני אומר לפנפי ומתחיל לרוץ לכיוון היער.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ארתור-
    צ&#39;יקוריטה נלהבת ומתחילה לרוץ לכיוון הים ואתה אחריה. על החוף את מתחילים בחיפושים אחר פוקימון להתאמן מולו שפתאום אתה נופל. אתה מסתכל אחורה ויש ביצת פוקימונים על החול.
    "יש לנו ביצה צ&#39;יקוריטה" אומר לה בחיוך וארים את הביצה ואז אומר לצ&#39;יקוריטה "יש לנו כבר התחלה טובה בואי נמשיך עם זה ונחפש לנו פוקימון מים טוב כדי להתאמן עליו ואולי אפילו ללכוד אותו ולצרף אותו לצוות שלנו" ואז אני וצ&#39;יקוריטה נתחיל לחפש פוקימון מים

12. משתמש מנוסה
    לורן-
    טעיתי בשורה האחרונה הייתי צריך לכתוב סינדקוויל.
    אתם יוצאים לים ורואים סטריו .
    "סינדקויל גחלת ואז מסך עשן, בא מאחוריו ושוב גחלת"

13. משתמש מנוסה
    עומר-
    לאחר מרדף ארוך אתה שומע כנראה את מה שפוליווג שמע כבר מזמן. ילדה תקועה באמצע הים עם סירה טובעת ומסביבה יש טנטקול עצבני.
    "הצילו&#33; מישהו&#33;" היא קוראת

ירין-
    אתם מגיעים לים והוא נראה די שקט. אתה מתקרב למים פתאום קופץ לידך פסיידק . מה תעשה?

ג&#39;ייד-
    את וגרולייט מתרחקים מאזומריל אבל היא רודפת אחריכם וקוראת לכם בקולי קולות. את מסתכלת עליה וזה נראה כאילו היא רוצה שתעקבי אחריה. היא מתחילה ללכת בדרך מלאה בוץ וכדי לעקוב אחריה תצטרכי להכנס לבוץ. מה את אומרת ג&#39;ייד? מסוגלת?

כריס-
    היא בכלל לא מופיעה בקבלה של הפוקימונים, ולא בעמוד הראשי
    על מה אתה מדבר?

ארתור-
    אם תסביר לי מה זה בדיוק אוונט אולי אני אוסיף
    --------------------
    אתה בא להרים את הביצה ופתאום שומע "זה שלי&#33;"
    אתה מסתכל ורואה ילד
    "אני ראיתי את זה לפניך ולכן זה שלי&#33;"
    מה תעשה?

לורן-
    הגחלת הראשונה מפספת אבל המסך עשן מבלבל את סטריו כי אינו יכול לראות. סינדקוויל נעמד על סלע מאחורי סטריו ופוגע בסטריו עם גחלת במכה ישירה, ההתקפה ממש חלשה על סטריו. סטריו מסתובב מהר מה שמפזר את העשן עם התנופה הוא בא לפגוע בסינדקוויל.

14. משתמש מנוסה
    לורן-
    הגחלת הראשונה מפספת אבל המסך עשן מבלבל את סטריו כי אינו יכול לראות. סינדקוויל נעמד על סלע מאחורי סטריו ופוגע בסטריו עם גחלת במכה ישירה, ההתקפה ממש חלשה על סטריו. סטריו מסתובב מהר מה שמפזר את העשן עם התנופה הוא בא לפגוע בסינדקוויל.
    "התחמק, מסך עשן, בא מאחוריו ודחיפה"

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jun 11 2009, 08:03 PM

ארתור-
    אם תסביר לי מה זה בדיוק אוונט אולי אני אוסיף
    --------------------
    אתה בא להרים את הביצה ופתאום שומע "זה שלי&#33;"
    אתה מסתכל ורואה ילד
    "אני ראיתי את זה לפניך ולכן זה שלי&#33;"
    מה תעשה?
    אוונט זה נגיד מי שפותח את עמוד 10 מקבל סטרמי
    כמובן שזה לא חייב להיות ככה אפשר לעשותאת זה על כל מיני דברים כמו נגיד מי שמנצח את המכון השני מקבל ביצת פוקימון
    אתה יכול עשות את זה למה שבא לך

עמוד 22 מתוך 74 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •