Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 74 ראשוןראשון ... 1321222324253373 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 1102
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jun 11 2009, 08:03 PM
    ירין-
    אתם מגיעים לים והוא נראה די שקט. אתה מתקרב למים פתאום קופץ לידך פסיידק . מה תעשה?
    "אלקטרו מהר זריזות ואז דחיפה על פסיידק!" אני אומר לו

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    לורן-
    סינדקוויל מצליח לתחמק ממש בשניה האחרונה וסטריו פוגע באבן שסינדקוויל עמד עליה ונפצע, סינדקוויל עושה מסך עשן שמקשה על סטריו לראות וסינדקוויל דוחף את סטריו על סלע אחר בסביבה. סטריו נראה מוטש אבל עדיין עומד.

ארתור-
    "בוא נעשה את זה מעניין. קרב פוקימונים, מי שמנצח מקבל את הביצה&#33;
    צא זובאט &#33;"

ירין-
    יש לך פוקדורים ללא הגבלה
    -------------------------
    אלקטרו משתמש בזריזות ופסיידק מנסה באותו זמן לפגוע בו עם בועות אבל נכשל. אלקטרו דוחף את פסיידק ופסיידק זז לאחור כמה צעדים. שוב פסיידק מנסה בועות

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jun 11 2009, 08:19 PM
    ירין-
    יש לך פוקדורים ללא הגבלה
    -------------------------
    אלקטרו משתמש בזריזות ופסיידק מנסה באותו זמן לפגוע בו עם בועות אבל נכשל. אלקטרו דוחף את פסיידק ופסיידק זז לאחור כמה צעדים. שוב פסיידק מנסה בועות
    אלקטרו תתחמק ואז זריזות וניצוץ"אני אומר לו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    ירין-
    אלקטרו מצליח להתחמק מהבועות בעזרת זריזות ומתחיל את הטעינה לניצוץ בדיוק באותה שניה הוא נפגע מדחיפה של פסיידק ואלקטרו נדחף לתוך הים. אלקטרו ממשיך את טעינת הניצוץ שאתה מבין שהים יגרום לכך שאלקטרו יפגע גם בעצמו, בלי לומר מילה אלקטרו מפסיק את טעינת הניצוץ ויוצא מהים בזריזות כדי להתייבש. עם הזריזות הוא דוחף את פסיידק ופסיידק נופל על החול (לא מעולף עדיין).

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jun 11 2009, 08:19 PM
    ארתור-
    "בוא נעשה את זה מעניין. קרב פוקימונים, מי שמנצח מקבל את הביצה&#33;
    צא זובאט &#33;"
    "אוקיי צא צ&#39;יקוריטה" אצעק ואוציא את צ&#39;יקוריטה ואז אחשוב לעצמי מעניין אם הכוח הנסתר שלה קשור לקרב ואז אומר לצ&#39;יקוריטה "קדימה צ&#39;יקוריטה גז רעיל ואז מיד תשתמשי בעלי תער וממש אחרי זה דחיפה בשיא הכוח"

6. משתמש מנוסה
    ארתור-
    צ&#39;יקוריטה משתמשת בגז רעיל אבל זובאט משתמש בנפנוף הכנפיים שלו כדי לפזר את הגז. צ&#39;יקוריטה משתמשת בעלי תער וזובאט מנסה להתחמק אבל נפגע מהדחיפה של צ&#39;יקוריטה. "זובאט שאיבת חיים&#33;" צועק במאמן
    ----------------
    חשבתי ועדיין חושב על האוונטים

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jun 11 2009, 08:32 PM
    ארתור-
    צ&#39;יקוריטה משתמשת בגז רעיל אבל זובאט משתמש בנפנוף הכנפיים שלו כדי לפזר את הגז. צ&#39;יקוריטה משתמשת בעלי תער וזובאט מנסה להתחמק אבל נפגע מהדחיפה של צ&#39;יקוריטה. "זובאט שאיבת חיים&#33;" צועק במאמן
    ----------------
    חשבתי ועדיין חושב על האוונטים
    "צ&#39;יקוריטה מהר תתחמק ומיד אחרי זה גז רעיל ועלי תער בשיא הכוח" אצעק לצ&#39;יקוריטה

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jun 11 2009, 08:26 PM
    ירין-
    אלקטרו מצליח להתחמק מהבועות בעזרת זריזות ומתחיל את הטעינה לניצוץ בדיוק באותה שניה הוא נפגע מדחיפה של פסיידק ואלקטרו נדחף לתוך הים. אלקטרו ממשיך את טעינת הניצוץ שאתה מבין שהים יגרום לכך שאלקטרו יפגע גם בעצמו, בלי לומר מילה אלקטרו מפסיק את טעינת הניצוץ ויוצא מהים בזריזות כדי להתייבש. עם הזריזות הוא דוחף את פסיידק ופסיידק נופל על החול (לא מעולף עדיין).
    "סיים את זה עם דחיפה חזקה&#33;" אני אומר לאלקטרו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

-------

9. משתמש מנוסה
    ג&#39;ייד-
    את וגרולייט מתרחקים מאזומריל אבל היא רודפת אחריכם וקוראת לכם בקולי קולות. את מסתכלת עליה וזה נראה כאילו היא רוצה שתעקבי אחריה. היא מתחילה ללכת בדרך מלאה בוץ וכדי לעקוב אחריה תצטרכי להכנס לבוץ. מה את אומרת ג&#39;ייד? מסוגלת?

ג&#39;ייד משלבת ידיים ואומרת בעקשנות "על גופתי המתה אני נכנסת לבוץ הזה בבגדים האלה"

10. the bitch is back
    עומר-
    לאחר מרדף ארוך אתה שומע כנראה את מה שפוליווג שמע כבר מזמן. ילדה תקועה באמצע הים עם סירה טובעת ומסביבה יש טנטקול עצבני.
    "הצילו&#33; מישהו&#33;" היא קוראת
    "פוליווג תנסה להשתמש בהיפנוזה על טנטקול&#33;" אני מכריז
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    ארתור-
    צ&#39;יקוריטה לא מצליח להתחמק וזובאט שואב קצת מהחיים של צ&#39;יקוריטה. צ&#39;יקוריטה משתמש בגז רעיל ועלי תער שפוגעים בזובאט ומרעילים אותו. זובאט נפצע בגלל ההרעלה. זובאט נראה חלש הוא עומד לנסות שוב שאיבת חיים

ירין-
    עוד לא הספקת להגיד את המשפט ואלקטרו עשה את מה שחשבת. פסיידק מעולף.

ג&#39;ייד-
    גרולייט נותן לך מבט מתחנן כדי שתעקבי אחרי אזומריל.

עומר-
    טנטקול נכנס מתחת למים ובגלל שפוליווג כרגע מחוץ למים ההיפנוזה לא מצליחה. הצל של טנטקול נראה ממש מתחת לסירה הטובעת.

12. Kibō no chi

כריס-
    על מה אתה מדבר?
    אמרת שלצ&#39;אריזארד4אבר יש את איווי, התופס שלה לא מופיע בעמוד הראשי וזה... לא משנה
    -----------------------------------
    אתה מתכוון לפנפי שלי, נכון? XD
    "בוא נלך לראות מה הוא רוצה" אני אומר לפנפי, ורץ לכיוון הפרופסור.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    לורן-
    סינדקוויל מצליח לתחמק ממש בשניה האחרונה וסטריו פוגע באבן שסינדקוויל עמד עליה ונפצע, סינדקוויל עושה מסך עשן שמקשה על סטריו לראות וסינדקוויל דוחף את סטריו על סלע אחר בסביבה. סטריו נראה מוטש אבל עדיין עומד.
    "שוב&#33; מסך עשן ואז תעשה דחיפה ותברח, עוד דחיפה מכיוון אחר ותברח, ככה עד שהוא מתעלף"
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jun 12 2009, 02:19 AM
    ג&#39;ייד-
    גרולייט נותן לך מבט מתחנן כדי שתעקבי אחרי אזומריל.
    "טוב בסדר בסדר... אבל אם זה לא שווה את זה אתה מת" מורידה נעליים וגרביים ושמה אותם בתיק, ומקפלת את המכנסיים מאוד גבוה

15. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jun 12 2009, 02:19 AM

עומר-
    טנטקול נכנס מתחת למים ובגלל שפוליווג כרגע מחוץ למים ההיפנוזה לא מצליחה. הצל של טנטקול נראה ממש מתחת לסירה הטובעת.
    "טוב פוליוואג תכנס למים ואז תשתמש בהיפנוזה ואז דחיפה&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 23 מתוך 74 ראשוןראשון ... 1321222324253373 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •