Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 74 ראשוןראשון ... 15232425262735 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 1102
  1. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jun 13 2009, 10:08 PM

עומר-
    אתה מגיע אל הילדה והיא נשענת עליך. כשאתה מסתובב כדי להחזיר אותה לחוף אתה רואה שטנטקול דוחף את פוליווג הצידה ושוחה לכיוונך.
    "פולי תשלח מהר היפנוזה! ילדה יש לך אולי פוקימון?"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. Kibō no chi

כריס-
    "יש, תודה! ובטח שאני יודע, ביער יש לרב פוקימוני חרק, עשב וקרקע. קדימה אחריי!" אומר הפרופסור. אתם הולכים זמן מה ופתאום רואים נידורן (נ)
    "אוקיי! פנפי הוא פוקימון אדמה, ולאדמה יש יתרון על רעל!"אני מכריז בגאוותנות.
    "פנפי, השתמש בגילגול!" אני מורה לפנפי ומצביע לכיוון הנידורן.
    אחרי שפנפי מתחיל את הגילגול אני וחושב לעצמי: 'שכחתי לתת לפנפי כינוי, אולי אני אקרא לו פנפ?'

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ג'ייד-
    גרולייט משתמש בגחלת על נינקדה בזמן שאזומריל משתמש בבועות על טרפינץ'. נינקדה נפגע קשה מהגחלת אבל בזמן שגרולייט בא לנשוך אותו נינקדה שורט אותו ודוחף אותו, בזמן הזה הבועות של אזומריל פגעו בטרפינץ' ובזמן שאזומריל מנסה להקסים את טרפינץ' גרולייט נדחף עליה בגלל הדחיפה של נינקדה אז ההקסמה נכשלה. טרפינץ' משתמש בסופת חול ומקשה על הראיה, טרפינץ' ניסה להפתיע את גרולייט מאחור אבל גרולייט ידע שטרפינץ' מאחוריו ולכן קפץ וכרגע הוא על הגב של טרפינץ'.
    "כל הכבוד לכם! תמשיכו ככה!" מוציאה פוקדור וזורקת אותו על נינקדה. "גרולייט שוב גחלת על טרפינץ' ואז נשיכה חזקה שהוא לא יצליח להוריד אותך ממנו!"

4. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    לורן-
    סינדקוויל שוב עושה מסך עשן אבל הפעם סטריו כבר יודע את המהלך ופוגע בסינדקוויל ישירות אם אקדח מים. סינדקוויל נפצע קשה אבל עומד.
    "מסך עשן ותקוף מלפנים! הוא רגיך שאתה עושה מאחור!"
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

5. משתמש מנוסה
    ירין-
    הבועות לא ממש פוגעים בסנקרן אבל מפריעים לו לראות, מה שגורם לפסיידק לשרוט את סנקרן בפגיעה ישירה. סנקרן משתמש בעלי תער.

עומר-
    פוליווג משתמש בהיפנוזה אבל ההפנוזה נכשלה, מה שכן זה משך את תשומת ליבו של טנטקול ממכם. "יש לי פוקימון אש." היא עונה. טנטקול משתמש בעוקץ רעל על פוליווג.

כריס-
    נידורן מיללת בזמן שפנפי משתמש בגלגול, הוא פוגע בנידורן (נ) עם הגלגול ומעלף אותה במכה אחת. אתם שומעים שאגה ורואים נידוקווין מאחוריכם היא רואה את נידורן (נ) מעולפת. "זאת אמא שלה" אומר פנפי.

ג'ייד-
    גרולייט פוגע בטרפינץ' ישירות עם גחלת ומשתמש בנשיכה. את זורקת פוקדור על נינקדה אבל טרפינץ' קופץ על הפוקדור. הפוקדור מנסה ללכוד את טרפינץ', גרולייט נופל על הרצפה, נינקדה מתאושש ובורח. הפוקדור מהבהב מספר שניות וטרפינץ' נתפס!

לורן-
    השינוי מצליח. סטריו נפגע ומתעלף.

6. Kibō no chi
    Originally posted by rob@Jun 14 2009, 11:23 AM

כריס-
    נידורן מיללת בזמן שפנפי משתמש בגלגול, הוא פוגע בנידורן (נ) עם הגלגול ומעלף אותה במכה אחת. אתם שומעים שאגה ורואים נידוקווין מאחוריכם היא רואה את נידורן (נ) מעולפת. "זאת אמא שלה" אומר פנפי.
    "לעזאזל! אין זמן! פוכדור, צא!" אני צועק וזורק את הפוכדור, מחכה לראות אם תפסתי אתצ נידרון.
    "תברחו מכאן!" אני צועק לפרופסור ולפנפי, אני כבר אשיג אתכם!" אמרתי, ומלמלתי לעתמי 'אני מקווה'.

Spoiler ספוילר

7. the bitch is back

עומר-
    פוליווג משתמש בהיפנוזה אבל ההפנוזה נכשלה, מה שכן זה משך את תשומת ליבו של טנטקול ממכם. "יש לי פוקימון אש." היא עונה. טנטקול משתמש בעוקץ רעל על פוליווג.
    "פולייוג מהר תנסה שוב היפנוזה ואז חבטה! לא ניראה לי שפוקימון אש יעזור לנו כרגע"
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    ירין-
    הבועות לא ממש פוגעים בסנקרן אבל מפריעים לו לראות, מה שגורם לפסיידק לשרוט את סנקרן בפגיעה ישירה. סנקרן משתמש בעלי תער.
    "תתחמק ושוב בועות לעניים, ותשתמש בדחיפה ומהר שריטה" אני אומר לו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. משתמש מנוסה
    ג&#39;ייד-
    גרולייט פוגע בטרפינץ&#39; ישירות עם גחלת ומשתמש בנשיכה. את זורקת פוקדור על נינקדה אבל טרפינץ&#39; קופץ על הפוקדור. הפוקדור מנסה ללכוד את טרפינץ&#39;, גרולייט נופל על הרצפה, נינקדה מתאושש ובורח. הפוקדור מהבהב מספר שניות וטרפינץ&#39; נתפס&#33;

"כל הכבוד לכם&#33; טפסנו טרמפיץ&#39;&#33; עכשיו בואו נמשיך"

10. משתמש מנוסה
    לורן-
    השינוי מצליח. סטריו נפגע ומתעלף.
    "פוקדור צא&#33;"

11. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אתה מוצא גולדין במים
    "יש גולדין" אומר לצ&#39;יקוריטה בחיוך ואז אומר לצ&#39;יקוריטה " עלי תער ומיד אחרי זה גז רעיל בשיא הכוח"

12. משתמש מנוסה
    כריס-
    הפוקדור נזרק אבל הנידוקווין מעיפה אותו עם מכת זנב. אתם בורחים והיא לא נראית בסביבה. "זה היה קרוב." אומר פנפי. הפרופסור נראה מאושר, "הנה הצמח&#33;" הוא צוהל ורץ לכיוון הצמח. בדרך הוא נופל לתוך בור.

ירין-
    פסיידק נפגע בעל התער ונראה שהוא נפגע קשה. הוא משתמש בבועות ומצליח לדחוף ולשרוט את סנקרן. סנקרן מנסה לזרוע זרעי חיים על פסיידק.

ג&#39;ייד-
    אתם עוברים את המקום הצר ורואים את הים שוב. רק שיש פסולת שנראית רעילה שמגיעה מאחת המעבדות ונשפכת לים. פוליווג נראה מתחנן לעזרה.

לורן-
    סטריו נתפס. מה תעשה עכשיו?

ארתור-
    גולדין טובל בתוך המים וכך גם העלי תער וגם הגז הרעיל מפספסים. גולדין קופצת מחוץ למים ומשתמשת בבועות. ההתקפה די חלשה על צ&#39;יקוריטה.

13. Kibō no chi
    Originally posted by rob@Jun 15 2009, 12:44 AM
    כריס-
    הפוקדור נזרק אבל הנידוקווין מעיפה אותו עם מכת זנב. אתם בורחים והיא לא נראית בסביבה. "זה היה קרוב." אומר פנפי. הפרופסור נראה מאושר, "הנה הצמח&#33;" הוא צוהל ורץ לכיוון הצמח. בדרך הוא נופל לתוך בור.
    "פרופסור, אתה בסדר?" אני שואל ורץ לכיוון הבור, ומנסה לעזור לו לצאת ממנו.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    לורן-
    סטריו נתפס. מה תעשה עכשיו?
    ממשיך הלאה

15. the bitch is back
    לא הגבת לי V,V
    גיל! 3>

עמוד 25 מתוך 74 ראשוןראשון ... 15232425262735 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •