Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 74 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 1102
  1. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jun 27 2009, 11:23 AM
    עומר-
    המאמן מוציא דיגלט הוא חופר ולכן כל המתקפות שלך לא עובדות.
    "קדימה פולי תשלחי אקדח מים לתוך הבור ואז תחכי עד שהוא יעלה ואז תפתיעי אותו עם היפנוזה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    עומר-
    המהלך עובד. דיגלט יוצא מהאדמה פולי קולטת אותו ומרדימה אותו עם היפנוזה.

3. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jun 27 2009, 11:27 AM
    עומר-
    המהלך עובד. דיגלט יוצא מהאדמה פולי קולטת אותו ומרדימה אותו עם היפנוזה.
    "עכשיו בועות ואז חבטה!" אני אומר לה
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jun 27 2009, 11:05 AM
    ג'ייד-
    קטרפי נתפס! את ממשיכה ביער ומגיעה לסופו. בסוף יש נחל ובית שבנוי ליד הנחל עם טורבינה לידו. רוצה להכנס?
    "טוב, אולי זאת הזדמנות טובה להתאמן" אני דופקת בדלת

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jun 27 2009, 11:23 AM

ירין-
    הגעת אליו ותפסת אותו אבל עכשיו גם אתה לכוד בזרם
    אני צריך במהירות שהוא ילמד גפן מצליבה-אם ככה קוראים לזה
    .................................................. .................
    "סנקרן צא! נסה להוציא מתוכך חבלים ולהיקשר לאחד העצים!" אני ואומר בתקווה שהוא יצליח ללמוד תמתקפה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    עומר-
    הבועות פוגעות בדיגלט ישירות ומעירות אותו. פוליווג בה עם חבטה אבל דיגלט מתחמק וחופר מתחת לאדמה.

ג&#39;ייד-
    פותחת לך את הדלת אישה זקנה. "תעזרי לנו בבקשה&#33;" היא מכניסה אותך פנימה ואת רואה שני צ&#39;ינצ&#39;אויים ואיש זקן עם מטאטא. "הם גונבים לנו את החשמל&#33;" אומר לך הזקן. אחד הצ&#39;ינצאויים מחשמלים את המטאטא והאיש הזקן עוזב אותו.

ירין-
    סנקרן מנסה שוב ושוב ללא הצלחה אבל לא מוותר. הוא רואה אותך מתרחק ומבין שהוא חייב להצליח עכשיו או שיאבד אותך, הוא משתדל ומצליח&#33; סנקרן לא שולט במתקפה אבל מסוגל לעשות אותה. אתה וטדיאורסה יוצאים. טדיאורסה נראה מאוד מחובר אליך. נראה שהוא רוצה קרב נגדך כדי להוכיח לך את כוחו.

7. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jun 27 2009, 12:43 PM
    עומר-
    הבועות פוגעות בדיגלט ישירות ומעירות אותו. פוליווג בה עם חבטה אבל דיגלט מתחמק וחופר מתחת לאדמה.
    "קדימה שוב אקדח מים לתוך הבור&#33; הפעם תכונני הוא בטח ינסה לפגוע בך ברגע שאת שומעת משהו מתחתך תקפצי ותשלחי אקדח מים&#33;"
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה

ירין-
    סנקרן מנסה שוב ושוב ללא הצלחה אבל לא מוותר. הוא רואה אותך מתרחק ומבין שהוא חייב להצליח עכשיו או שיאבד אותך, הוא משתדל ומצליח&#33; סנקרן לא שולט במתקפה אבל מסוגל לעשות אותה. אתה וטדיאורסה יוצאים. טדיאורסה נראה מאוד מחובר אליך. נראה שהוא רוצה קרב נגדך כדי להוכיח לך את כוחו.
    סנקרן למד גפן מצליבה?
    ................................
    "טוב, בוא נתחיל בקרב&#33; סנקרן מהר זרעי שאיבה ואז תשתמש בעלי טער בכל הכח&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by rob@Jun 26 2009, 05:23 PM
    בן-
    אתה לא מצליח לתפוס אותו ונוחת על הרצפה. "טוב מה שרצינו כבר לא פה אז זה סתם בזבוז זמן." הם אומרים ובורחים.
    "הם בטח רצו את הפוקימונים הזהובים." אומר הפרופסור "טוב שהם לא ראו את איווי. קדימה בן אתה חייב ללכת ולהתחזק כדי שתוכל להגן על עצמך בפניהם&#33;"

אני ההנהן בראשי כאות הסכמה.
    "אז לאן ללכת? מה לעשות?" אשאל בחשש.
    ε(●̮̮̃•̃)з

10. משתמש מנוסה
    עומר-
    המהלך מצליח חוץ מזה שפוליווג לא הצליח להתרכז מספיק ונפגע מדיגלט ישירות. אבל פוליווג התאושש מהר ופגע בדיגלט ישירות עם אקדח מים. דיגלט מעולף ואתה ניצחת בקרב&#33;

ירין-
    הוא למד הצלפת גפן אבל צריך להתאמן על זה עדיין כי זה עדיין לא מומחיות אצלו

בן-
    "צצחיל לכיוון העיר הבאה." אומר הפרופסור ואתה הולך לדרכך לכיוון העיר הבאה. אתה עובר דרך יער בו אתה רואה לדיבה

11. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jun 27 2009, 12:54 PM
    עומר-
    המהלך מצליח חוץ מזה שפוליווג לא הצליח להתרכז מספיק ונפגע מדיגלט ישירות. אבל פוליווג התאושש מהר ופגע בדיגלט ישירות עם אקדח מים. דיגלט מעולף ואתה ניצחת בקרב&#33;
    "יופי פולי&#33; עשינו את זה&#33;" אני אומר באושר ואנחנו ממשיכים בדרכנו ומחפש עוד פוקימונים להילחם מולם.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by rob@Jun 27 2009, 01:54 PM
    בן-
    "צצחיל לכיוון העיר הבאה." אומר הפרופסור ואתה הולך לדרכך לכיוון העיר הבאה. אתה עובר דרך יער בו אתה רואה לדיבה
    אני מתעלם ממנה וממשיך ללכת.
    ε(●̮̮̃•̃)з

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jun 27 2009, 12:54 PM

ירין-
    הוא למד הצלפת גפן אבל צריך להתאמן על זה עדיין כי זה עדיין לא מומחיות אצלו
    "מהר סנקרן תנסה לרוץ במעגלים סביבו וליצור שעלי טער יסתובבו סביבו ואז זרעי שאיבה&#33;" נאי רמר
    --------

-------

14. משתמש מנוסה
    ג&#39;ייד-
    פותחת לך את הדלת אישה זקנה. "תעזרי לנו בבקשה&#33;" היא מכניסה אותך פנימה ואת רואה שני צ&#39;ינצ&#39;אויים ואיש זקן עם מטאטא. "הם גונבים לנו את החשמל&#33;" אומר לך הזקן. אחד הצ&#39;ינצאויים מחשמלים את המטאטא והאיש הזקן עוזב אותו.
    "טוב, צא טארפינץ&#39;&#33; תשתמש בסופת חול ואז בנשיכה על השמאלי. צא קאטרפי תשתמש בחוטי משי ואז בדחיפה על הימני&#33;"

15. משתמש מנוסה
    עומר-
    אתה רואה ספירו

בן-
    אתה מוצא טנגלה

ירין-
    החשיבה יפה אבל הביצוע לא מצליח. סנקרן לא מהר מספיק בשביל לעשות את זה אבל סנקרן משתמש בעלי תער, טדיאורסה משתמש בשריטות כדי להרוס את עלי התער. סנקרן מצליח לזרוע את זרעי שאיבת החיים על טדיאורסה. עוברים חיים מטדיאורסה לסנקרן.

ג&#39;ייד-
    סופת החול מצפה את החדר באדמה מה שגורם לכך שהצ&#39;ינצ&#39;אויים לא יוכלו לחשמל. טרפינץ&#39; נושך את השמאלי בזמן שקטרפי עוטף את הימני בחוטי משי וכשהוא מסיים הוא משתמש בדחיפה על הימני. הצ&#39;יצ&#39;או השמאלי משחרר את הימני ושני הצ&#39;ינצ&#39;אויים בורחים. "הם עוד יחזרו." אומרת הזקנה. הזקן מסתכל עלייך ואמר "הטורבינה בחוץ מייצרת חשמל בשבילנו וכל הזמן הצ&#39;ינצ&#39;אויים באים לפה וגונבים לנו את החשמל. לפחות הברחת אותם הפעם. המון תודה לך&#33;" נשמע קול גדול מחוץ לבית. אתם יוצאים מהבית ורואים שהטורבינה נפלה ומתחתיה תקוע צ&#39;ינצ&#39;או אחד.

עמוד 30 מתוך 74 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •