כריס-
אתה מגיע לסוף היער, לנחל. אתה רואה מסביבך בן אדם בסירה.
ירין-
אתה ממשיך בדרך סלולה עוד מעט מגיע לעיר. בדרך אתה רואה סלקוס![]()
כריס-
ירין-
"טדי צא! מהר דחיפה בשילוב של אגרוף על לסלקוט ואז ליקוק ישר בפנים!" אני אומרOriginally posted by rob@Jun 28 2009, 02:12 PM
ירין-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"יפה מאוד גולדין בואי נחפש עכשיו פוקימון אחר" ומתחיל לחפש ביחד עם גולדין עוד פוקימוןOriginally posted by rob@Jun 28 2009, 11:43 AM
ארתור-
בלספרווט מעולפת
"טוב מטאפוד, בוא נראה מה אתה יכול לעשות! תתקשח ותשתמש בדחיפה!"Originally posted by rob@Jun 28 2009, 11:43 AM
ג'ייד-
הטורבינה מאוד כבדה וקשה לכם מאוד להרים אותה. פתאום שני הזקנים באים ועוזרים לך ואחריהם גם חבורה של 4 צ'ינצ'אויים באים לעזור להרים את הטורבינה. הטורבינה כבר חזרה למקום אבל יש חשש שתיפול שוב. קטרפי משתמש בחוטי המשי שלו כדי לוודא שהטורבינה תשאר במקום. אחרי זה הוא לא מפסיק ומשתמש בחוטי המשי על עצמו. מזל טוב! קטרפי התפתח למטפודולמד הקשחה. הצ'ינצ'אויים מסתכלים על הזקנים ועלייך ונראים מודים לכם מאוד. "אני חושב שהם לא יבואו שוב לגנוב מאיתנו חשמל." אומר הזקן. זוג הזקנים חוזרים לבית והצ'ינצ'אויים הולכים לדרכם. רק צ'ינצ'או אחד נשאר מאחור ונראה שרוצה קרב נגדך.
אני מתקרב אל האיש ושואל אותו מה הוא עושה, ומסתכל סביב בנסיון למצוא פוקימון מים.Originally posted by rob@Jun 28 2009, 02:12 PM
כריס-
ספוילר
עומר-
הגז הרעיל עוצר את ההתקפה של סייטר ומרעיל אותו. אודיש משתמש בשאיבה אבל זה לא כל כך משפיע על סייטר. סייטר עומד להשתמש במכת כנף
ירין-
טדיאורסה פוגע סלקוס חזק עם השילוב של דחיפה ואגרוף על. כשטדיאורסה בא ללקק סלקוס משתמש בשריטה ופוגע בטדיאורסה ישירות.
ג'ייד-
מטפוד מתקשח ומשתמש בדחיפה. צ'ינצ'או נפגע קצת ומשתמש בניצוץ על מטפוד. מטפוד גם נפגע. צ'ינצ'או עומד להשתמש באקדח מים.
כריס-
"אני צלם פוקימונים. אני בחיפוש אחר פוקימון מיוחד. אמרו לי שראו פה פוקימון אש בתוך הנחל. נשמע כמו פוקימון של פעם בחיים ואני רוצה למצוא אותו ולצלם אותו." אומר האיש
"אםשר להצטרף אליך?" אני שואל אותו.Originally posted by rob@Jun 28 2009, 06:20 PM
כריס-
"אני צלם פוקימונים. אני בחיפוש אחר פוקימון מיוחד. אמרו לי שראו פה פוקימון אש בתוך הנחל. נשמע כמו פוקימון של פעם בחיים ואני רוצה למצוא אותו ולצלם אותו." אומר האיש
"אני רוצה למצוא פוקימון אש גם ככה, ופוקימון אש חזק שיכול להכנס לתוך מים? אני חייב ללכוד אותו!" אני אומר ומתחנן להצטרף אליו.
ספוילר
"מהר שריטה ישר לעניים שלו ואז ליקוק ואגרוף על!" אני אומרOriginally posted by rob@Jun 28 2009, 06:20 PM
ירין-
טדיאורסה פוגע סלקוס חזק עם השילוב של דחיפה ואגרוף על. כשטדיאורסה בא ללקק סלקוס משתמש בשריטה ופוגע בטדיאורסה ישירות.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
כריס-
"אני אשמח. אני ג'ון דרך אגב." הוא אומר. אתה נכנס לסירה ומציג את עצמך. אתם שטים בנחל מחפשים את הפוקימון ובנתיים אתה רואה מתוך הסירה פיניוןבמים.
ירין-
טדיאורסה שורט את סלקוס וסלקוס נכנס למתקפת זעם שבה טדיאורסה נפגע ומתעלף.
ארתור-
מצאת קקניה![]()
"גולדין בועות ומיד אחרי זה אקדח מים לתוך הפנים של קקניה" אומר לגולדיןOriginally posted by rob@Jun 28 2009, 06:39 PM
ארתור-
מצאת קקניה![]()
ארתור-
גולדין פוגעת אבל ההתקפות לא משפיעות כל כך על קקניה. קקניה משתמש בעוקץ רעל.
"הוא לא מעניין אותי ממש... אבל אולי ג'ון..." חשבתי לעצמי ואז שאלתי: "היי ג'ון, תראה! יש שם פיניון, רוצה לצלם אותו?" והתחלתי לחפש את הפוקימון שדיבר עליו, או כל פוקימון מים אחר.Originally posted by rob@Jun 28 2009, 06:39 PM
כריס-
"אני אשמח. אני ג'ון דרך אגב." הוא אומר. אתה נכנס לסירה ומציג את עצמך. אתם שטים בנחל מחפשים את הפוקימון ובנתיים אתה רואה מתוך הסירה פיניוןבמים.
ספוילר
"גולדין תתחמקי ותשתמשי שוב בבועות ומיד אחרי זה שוב אקדח מים הכי חזק שאת יכולה"Originally posted by rob@Jun 28 2009, 06:43 PM
ארתור-
גולדין פוגעת אבל ההתקפות לא משפיעות כל כך על קקניה. קקניה משתמש בעוקץ רעל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)