"התחמק והשתמש בבועות תוך כדי סיבוב מהיר!"לורן-
הרוסי משתמש באקדח מים
"התחמק והשתמש בבועות תוך כדי סיבוב מהיר!"לורן-
הרוסי משתמש באקדח מים
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
כריס-
אתה צולל ושוב מתחיל לראות את הדמות המוזהבת מטושטש ולפני שהדמות מתמקדת טנטקול דוחף אותך מחוץ למים.
עומר-
אודיש מצליח להתחמק. הוא שואב חיים מסייטר, כשאודיש בא עם דחיפה סייטר מצליח להתחמק. סייטר נפגע בגלל שהוא מורעל וסייטר מעולף.
ג'ייד-
הפוקדור מהבהב ורועד. אחרי כמה שניות של מאבק צ'ינצ'או מצליח להשתחרר הוא עומד להשתמש באקדח מים על מטאפוד.
ארתור-
צ'יקוריטה מצליחה להתחמק. היא פוגעת בקקניה עם עלי תער. קקניה נפגע בגלל שהוא מורעל. קקניה מעולף.
ירין-
אתה מגיע למכון הראשון ועל השלט כתוב:
"מרגע לרגע אתה תחלש.
לא משנה אם אתה עשב או אש.
בסופו של דבר תשאר מעולף,
ברוך הבא למכון הרעל של ראף!"
לורן-
סטריו מצליח להתחמק. השילוב של הבועות עם הסיבוב מהיר לא הצליח אבל סטריו פגע בהורסי ישירות עם סיבוב מהיר. הורסי נראה תשוש
מטאפוד תשתמש בקור משי על הפה שלו שוב ותשתמש בדחיפה!"Originally posted by rob@Jun 30 2009, 02:53 PM
ג'ייד-
הפוקדור מהבהב ורועד. אחרי כמה שניות של מאבק צ'ינצ'או מצליח להשתחרר הוא עומד להשתמש באקדח מים על מטאפוד.
"טוב," אני אומר וחוזר אל הסירה.Originally posted by rob@Jun 30 2009, 02:53 PM
כריס-
אתה צולל ושוב מתחיל לראות את הדמות המוזהבת מטושטש ולפני שהדמות מתמקדת טנטקול דוחף אותך מחוץ למים.
"נידורן, צאי! השתמשי בעוקץ רעל על הטנטקול הזה!"
ספוילר
ג'ייד-
צ'ינצ'או כבר היה מוכן לזה והשתמש בניצוץ במקום. מטפוד משתמש בדחיפה בזמן שהוא נפגע מהניצוץ. צ'ינצ'או מעולף. מטפוד זוהר... הוא התפתח לבטארפרי
כריס-
טנטקול נפגע והורעל. הוא עומד להשתמש באקדח מים כדי להטביע את הסירה.
"באטרפריי כל הכבוד^^" אני זורקת פוקדור על צ'ינצ'אוOriginally posted by rob@Jun 30 2009, 03:01 PM
ג'ייד-
צ'ינצ'או כבר היה מוכן לזה והשתמש בניצוץ במקום. מטפוד משתמש בדחיפה בזמן שהוא נפגע מהניצוץ. צ'ינצ'או מעולף. מטפוד זוהר... הוא התפתח לבטארפרי![]()
"טוב, בוא נכנס!" אני אומר ונכנס פנימהOriginally posted by rob@Jun 30 2009, 02:53 PM
ירין-
אתה מגיע למכון הראשון ועל השלט כתוב:
"מרגע לרגע אתה תחלש.
לא משנה אם אתה עשב או אש.
בסופו של דבר תשאר מעולף,
ברוך הבא למכון הרעל של ראף!"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"ייפה מאוד צ'יקורטיה בואי נלכוד אותו צא פוקדור" אני צועק וזורק עליו פוקדורOriginally posted by rob@Jun 30 2009, 02:53 PM
ארתור-
צ'יקוריטה מצליחה להתחמק. היא פוגעת בקקניה עם עלי תער. קקניה נפגע בגלל שהוא מורעל. קקניה מעולף.
"נידורן, השתמשי בבעיטה כפולה כך שהוא יזוז ואקדח המים שלו יחטיא את הסירה!"Originally posted by rob@Jun 30 2009, 03:01 PM
כריס-
טנטקול נפגע והורעל. הוא עומד להשתמש באקדח מים כדי להטביע את הסירה.
ספוילר
עומר-
סייטר נתפס!
ג'ייד-
תפסת צ'ינצ'או
ירין-
אתה נכנס פנימה ורואה זירה גדולה שישנם שלוליות על הרצפה של נוזל סגול וגם הקיר מכוסה חומר סגול.
"שלום. אני ראף, מנהיג מכון הרעל בעיר דרויס. החוקים מאוד פשוטים, אתה רשאי להשתמש בעד 6 פוקימונים. מותר לך להחליף כמה פעמים שתרצה. קצת מידע על הזירה המיוחדת שלי. השלוליות האלה מלאות רעל כך גם הציפוי של הקיר. כשפוקימון (חוץ מפוקימון רעל) נוגע בקיר או בשלולית הוא נרעל אוטומטית. אז זהירות! שנתחיל?"
ארתור-
קקניה נתפס
כריס-
הבעיטה מבריחה את טנטקול. סוף סוף אתה רואה את הפוקימון הזהוב. זה מגבי זהובהוא יוצא מהמים ובורח ליער, אתה וג'ון בעקבותיו. הוא הגיע למבוי סתום. הוא מוכן להלחם.
"אוקיי, פנפי! אני בוחר בך!" אני צועק.Originally posted by rob@Jun 30 2009, 05:13 PM
כריס-
הבעיטה מבריחה את טנטקול. סוף סוף אתה רואה את הפוקימון הזהוב. זה מגבי זהובהוא יוצא מהמים ובורח ליער, אתה וג'ון בעקבותיו. הוא הגיע למבוי סתום. הוא מוכן להלחם.
"פנפי, השתמש בגילגול ובסופת חול!"
ספוילר
אני לוקחת את הפוקדור ומשיכה להתקדם לעיר הבאהOriginally posted by rob@Jun 30 2009, 05:13 PM
ג'ייד-
תפסת צ'ינצ'או
כריס-
ההתקפות פוגעות אבל למרות שאמורות להיות חזקות נגד פוקימון אש הם פוגעות כמו מתקפה רגילה. מגבי מתאושש במהירות ומשתמש בלהביור, פנפי נפגע מעט.
ג'ייד-
את שומעת רעש חזק, זה מגיע מקדימה את ממשיכה בהליכה ורואה אותה. את הגעת לעיר דרויס. יש כמה מקומות אליהם את יכולה ללכת: אזור הדוכנים, המכון הראשון (תפוס כרגע), לעיר הבאה, לחזור לעיר הקודמת, אפשרות אחרת שאת חושבת עליה. לאן תבחרי?
עומר-
הגעת לסוף היער, לנחל. אתה רואה קרבי![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)