Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 74 ראשוןראשון ... 25333435363745 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 1102
  1. Kibō no chi
    Originally posted by rob@Jun 30 2009, 05:28 PM
    כריס-
    ההתקפות פוגעות אבל למרות שאמורות להיות חזקות נגד פוקימון אש הם פוגעות כמו מתקפה רגילה. מגבי מתאושש במהירות ומשתמש בלהביור, פנפי נפגע מעט.
    "פנפי, השתמש בגלגול ללא הפסקה! וכשהוא ישתמש בלהביור תגביר את המהירות!" אני אומר לפנפי

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    כריס-
    פנפי משתמש בגלגול ומגבי מתחמק. מגבי ממשיך לרוץ וקופץ לתוך הנחל. פנפי לא יכול להכנס לתוך הנחל כי הוא מסוג אדמה. מגבי קופץ מחוץ למים ומשתמש בלהביור על פנפי.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jun 30 2009, 05:13 PM
    ירין-
    אתה נכנס פנימה ורואה זירה גדולה שישנם שלוליות על הרצפה של נוזל סגול וגם הקיר מכוסה חומר סגול.
    "שלום. אני ראף, מנהיג מכון הרעל בעיר דרויס. החוקים מאוד פשוטים, אתה רשאי להשתמש בעד 6 פוקימונים. מותר לך להחליף כמה פעמים שתרצה. קצת מידע על הזירה המיוחדת שלי. השלוליות האלה מלאות רעל כך גם הציפוי של הקיר. כשפוקימון (חוץ מפוקימון רעל) נוגע בקיר או בשלולית הוא נרעל אוטומטית. אז זהירות! שנתחיל?"
    "אני אשתמש בכל 5 הפוקימונים שלי!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    ג&#39;ייד-
    את מתכוונת לעיר הבאה? כי בעיר הקודמת אין שום תחרות.
    בנוסף את יכולה ללכת לאזור הדוכנים שם יש תחרויות עם פרסים. מה את בוחרת?

ירין-
    ראף מוציא אקנס

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jun 30 2009, 05:36 PM
    ג&#39;ייד-
    את מתכוונת לעיר הבאה? כי בעיר הקודמת אין שום תחרות.
    בנוסף את יכולה ללכת לאזור הדוכנים שם יש תחרויות עם פרסים. מה את בוחרת?
    אממ... אני הולכת לרפא אתהפוקימונים שלי ואז לדוכנים עד שיתפנה המכון

6. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jun 30 2009, 05:28 PM

עומר-
    הגעת לסוף היער, לנחל. אתה רואה קרבי
    "האמ כבר יש לי פוקימון מים" אני אומר לילדה ששכחתי את שמה XD "אולי כדאי שאת תתפסי אותו" אני אומר לה בחיוך
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jun 30 2009, 05:36 PM
    ירין-
    ראף מוציא אקנס
    "אלקטרו צא&#33; תזהר מכל השלוליות האלה, זה מסוכן&#33; מהר ניצוץ ואז תשלב דחיפה בנשיכה בכל הכח&#33; תנסה לקפוץ מעל השלוליות&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. Kibō no chi
    Originally posted by rob@Jun 30 2009, 05:34 PM
    כריס-
    פנפי משתמש בגלגול ומגבי מתחמק. מגבי ממשיך לרוץ וקופץ לתוך הנחל. פנפי לא יכול להכנס לתוך הנחל כי הוא מסוג אדמה. מגבי קופץ מחוץ למים ומשתמש בלהביור על פנפי.
    "פנפי&#33; עכשיו גילגול בשיא המהירות והכח&#33;&#33;&#33;" אני צועק

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ג&#39;ייד-
    יש שלושה דוכנים:
    i.דוכן האוכל- 4 משתתפים. יש שלושה שלבים: שלב המצרכים, ההכנה והאכילה.
    1.שלב המצרכים- יש מסילה עליה יש מצרכים. צריך להשיג את המצרכים שרשומים לך בתחנה ולדאוג שהיריבים לא יקבלו את המצרכים שלהם. זה בעזרת פוקימון אחד.
    2.שלב ההכנה- בעזרת פוקימון אחר צריך להכין את האוכל כמה שיותר מהר לפי ההוראות הכתובות בתחנה.
    3.שלב האכילה- בעזרת פוקימון נוסף ושני הפוקימונים שהשתתפו בשלבים הקודמים, כולכם אוכלים את המנה עד שלא נשאר יותר לא משנה כמה המנה מגעילה. המנצח הוא מי שסיים ראשון.
    ii.בלקג&#39;ק- משחק הקלפים בידוע. לפי מספר הניצחונות מקבלים פרס.
    iii.טורניר פרסים- עושים טורניר קרבות על פרס והמנצח מקבל את הפרס.
    מה תבחרי?

עומר-
    "יש לי פוקימון אש. נראה לי מסוכן מדי." אומרת קייט. לקרבי מצטרף פרפדג&#39; "אולי נלחם נגדם בקרב זוגות וככה אוכל לתפוס את קרבי ואתה את פרפג&#39; אם תרצה."

ירין-
    אקנס נפגע מהניצוץ של אלקטרייק. אלקטרייק משתמש בשילוב של דחיפה ונשיכה בהצלחה רבה ופוגע באקנס ישירות. אקנס טובל בתוך שלולית רעל ומשתמש בחניקה על אלקטרייק, הרעל שעל אקנס עובר לאלקטרייק ומרעיל אותו. אקנס עדיין חונק את אלקטרייק.

כריס-
    פנפי פוגע במגבי ישירות ומעיף אותו חזרה ליבשה. מגבי משתמש שוב בלהביור אבל הגלגול של פנפי חוסם אותו ופוגע במגבי שוב. מגבי משתמש באגרוף על מה שדוחף את פנפי אחורה והורס לו את הגלגול.

10. Kibō no chi
    Originally posted by rob@Jun 30 2009, 07:24 PM

כריס-
    פנפי פוגע במגבי ישירות ומעיף אותו חזרה ליבשה. מגבי משתמש שוב בלהביור אבל הגלגול של פנפי חוסם אותו ופוגע במגבי שוב. מגבי משתמש באגרוף על מה שדוחף את פנפי אחורה והורס לו את הגלגול.
    "אוקיי פנפי, סופת חול ואז גלגול שוב&#33;" אני אומר לו בתקווה שהפעם הקרב יסתיים.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה

ירין-
    אקנס נפגע מהניצוץ של אלקטרייק. אלקטרייק משתמש בשילוב של דחיפה ונשיכה בהצלחה רבה ופוגע באקנס ישירות. אקנס טובל בתוך שלולית רעל ומשתמש בחניקה על אלקטרייק, הרעל שעל אקנס עובר לאלקטרייק ומרעיל אותו. אקנס עדיין חונק את אלקטרייק.
    "מהר ניצוץ ונשיכה עליו בכל הכח&#33; ואז זריזות עם דחיפה&#33;" אני אומר
    --------

-------

12. the bitch is back

עומר-
    "יש לי פוקימון אש. נראה לי מסוכן מדי." אומרת קייט. לקרבי מצטרף פרפדג&#39; "אולי נלחם נגדם בקרב זוגות וככה אוכל לתפוס את קרבי ואתה את פרפג&#39; אם תרצה."
    "טוב בוא ננסה אותך סייטר&#33;" אני אומר וזורק את הכדור של סייטר תשתמש בחיותך ואז מתקפת כנף על פר&#39;פדג&#39;&#33;" אני אומר לו
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    כריס-
    סופת החול מפריעה למגבי לראות. פנפי פוגע במגבי עם גלגול ישירות. מגבי כמעט מעולף. הוא משתמש באגרוף על שוב ופוגע בפנפי ישירות. גם פנפי כמעט מעולף.

ירין-
    אלקטרו משתמש בניצוץ ובגלל קרבתו של אקנס ההתקפה הזאת משפיעה על אקנס מאוד ואקנס מתעלף. אלקטרייק נפגע בגלל שהורעל. ראף מוציא ונומת&#39; .

עומר-
    פרפדג&#39; מתחמק מההתקפות של סייטר ועמד להשתמש בניקור אבל מגבי השתמש בלהביור ופגע בפרפאדג&#39;. קרבי משתמש בבועות על סייטר ופאפדג&#39; משתמש בניקור על מגבי.

14. Kibō no chi
    Originally posted by rob@Jun 30 2009, 07:33 PM
    כריס-
    סופת החול מפריעה למגבי לראות. פנפי פוגע במגבי עם גלגול ישירות. מגבי כמעט מעולף. הוא משתמש באגרוף על שוב ופוגע בפנפי ישירות. גם פנפי כמעט מעולף.
    "פנפי&#33;&#33;&#33; גלגול בשיא הכח&#33; תרכז את כל האנרגיה שלך בזה ותגמור את הקרב&#33;&#33;&#33;" אני צורח בעצבנות.

Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jun 30 2009, 07:33 PM

עומר-
    פרפדג&#39; מתחמק מההתקפות של סייטר ועמד להשתמש בניקור אבל מגבי השתמש בלהביור ופגע בפרפאדג&#39;. קרבי משתמש בבועות על סייטר ופאפדג&#39; משתמש בניקור על מגבי.
    "קדימה סייטר מתקפת כנף על קרבי ואז חיתוך חזק על פרפאדג&#39;&#33;"
    גיל! 3>

עמוד 35 מתוך 74 ראשוןראשון ... 25333435363745 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •