Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 74 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 1102
  1. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jul 2 2009, 06:36 PM

עומר-
    ההיפנוזה נכשלה. פוליווג משתמש בבועות וג'יודוד נפגע קשות הוא עומד להשתמש בחבטת גוף.
    "קדימה פוולי אל תוותר תתחמק ואז תשלח בועות בכל הכוח!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jul 2 2009, 06:36 PM

ירין-
    פסיידק מצליח להתחמק. הוא משתמש בשריטה ופוגע ישירות בונומת'. פסיידק משתמש בבועות אבל ונומת' מנפנף בכנפיים בחוזקה ומחזיר את הבועות אל פסיידק. פסיידק הפצע. ונומת' משתמש במכת כנף.
    "פסיי מהר תשתמש בדחיפה כנגד עם אקדח מים!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    ארתור-
    קרבי מעולף

עומר-
    פולי מצליח להתחמק מחבטת הגוף של ג&#39;יודוד. פולי משתמש בבועות וג&#39;יודוד משתמש בזריקת אבנים שהורסים את הבועות ופוגעים בפולי.

ירין-
    ונומת&#39; משתמש גם במהירות עם מכת הכנף שלו פסיי משתמש בדחיפה עם אקדח מים. שני הפוקימונים נפגשים ופוגעים בשני חזק מאוד. שני הפוקימונים מעולפים. ראף מוציא את הפוקימון האחרון שלו, מאק . את מי תוציא?

4. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jul 3 2009, 02:02 PM

עומר-
    פולי מצליח להתחמק מחבטת הגוף של ג&#39;יודוד. פולי משתמש בבועות וג&#39;יודוד משתמש בזריקת אבנים שהורסים את הבועות ופוגעים בפולי.
    "פולי תשתמש באקדח מים ואז היפנוזה&#33;"
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה

ירין-
    ונומת&#39; משתמש גם במהירות עם מכת הכנף שלו פסיי משתמש בדחיפה עם אקדח מים. שני הפוקימונים נפגשים ופוגעים בשני חזק מאוד. שני הפוקימונים מעולפים. ראף מוציא את הפוקימון האחרון שלו, מאק . את מי תוציא?
    "סלקוס צא&#33; תתחיל בזעם ואז תשתמש באגרוף על משולב בשריטה&#33; נסה להשתמש בחבטת גוף כמתקפת נגד והזהר מהשלוליות&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jul 2 2009, 06:57 PM
    ג&#39;ייד-
    בתחרות הזאת יהיו לך שלושה קרבות. הראשון קרב 1:1. השני קרב זוגות בו תתחרי עם בן זוג, כל בן זוג ישתמש בפוקימון אחד. והקרב האחרון יהיה בין הזוג המנצח. (אם לא הבנת אני אסביר תוך כדי)
    הקרב הראשון שלך הוא נגד מאמנת שמוציאה מיות&#39; . זה קרב 1:1 אז את יכולה להשתמש רק בפוקימון אחד&#33; בהצלחה
    "טוב צא גרווליט&#33; תשתמש בשאגה ואז שילוב בין מתקפת מהירות לגחלת&#33;"

7. משתמש מנוסה
    עומר-
    אקדח המים פוגעים בג&#39;יודוד ומביסים אותו. ג&#39;יודוד מעולף.

ירין-
    מאק נכנס לתוך שלולית רעל ונראה די משולב עם השלולית. סלקוס נראה מבולבל, הוא לא רוצה לגעת במאק כדי לא להרעל אבל אין לו מתקפה אחרת. מאק עומד להשתמש בגז רעיל.

ג&#39;ייד-
    השאגה מזעזעת את מיות&#39; ולוקח לו זמן להתאושש. בזמן הזה גרולייט משתמש בזריזות וגחלת וגורמים לנזק רציני למיות&#39;. מיות&#39; עומד להשתמש בשריטות.

8. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jul 4 2009, 12:41 AM
    עומר-
    אקדח המים פוגעים בג&#39;יודוד ומביסים אותו. ג&#39;יודוד מעולף.
    "נהדר&#33; עבודה טובה פולי צא פוקדור&#33;" אני אומר וזורק עליו פוקדור.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    עומר-
    ג&#39;יודוד נתפס&#33; אתה ממשיך בדרך ושומע קולו. אתה ממשיך ורואה את העיר הבאה לפניך. הגעת לעיר דרויס יש כמה מקומות אליהם אתה יכול ללכת: אזור הדוכנים, המכון הראשון, לעיר הבאה, לחזור לעיר הקודמת, אפשרות אחרת שאתה חושב עליה. לאן תבחר?

10. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jul 4 2009, 12:48 AM
    עומר-
    ג&#39;יודוד נתפס&#33; אתה ממשיך בדרך ושומע קולו. אתה ממשיך ורואה את העיר הבאה לפניך. הגעת לעיר דרויס יש כמה מקומות אליהם אתה יכול ללכת: אזור הדוכנים, המכון הראשון, לעיר הבאה, לחזור לעיר הקודמת, אפשרות אחרת שאתה חושב עליה. לאן תבחר?
    אני הולך קודם למרכז פוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי ואז הולך לראות את אזור הדוכנים.

__
    הילדה שבאה איתי עדיין חיה? XD
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    עומר-
    יש שלושה דוכנים:
    i.דוכן האוכל- 4 משתתפים. יש שלושה שלבים: שלב המצרכים, ההכנה והאכילה.
    1.שלב המצרכים- יש מסילה עליה יש מצרכים. צריך להשיג את המצרכים שרשומים לך בתחנה ולדאוג שהיריבים לא יקבלו את המצרכים שלהם. זה בעזרת פוקימון אחד.
    2.שלב ההכנה- בעזרת פוקימון אחר צריך להכין את האוכל כמה שיותר מהר לפי ההוראות הכתובות בתחנה.
    3.שלב האכילה- בעזרת פוקימון נוסף ושני הפוקימונים שהשתתפו בשלבים הקודמים, כולכם אוכלים את המנה עד שלא נשאר יותר לא משנה כמה המנה מגעילה. המנצח הוא מי שסיים ראשון.
    ii.בלקג&#39;ק- משחק הקלפים בידוע. לפי מספר הניצחונות מקבלים פרס.
    iii.טורניר פרסים- עושים טורניר קרבות על פרס והמנצח מקבל את הפרס.

12. משתמש מנוסה
    ארתור-
    קרבי מעולף
    אני זורק עליו פוקדור

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jul 4 2009, 12:41 AM

ירין-
    מאק נכנס לתוך שלולית רעל ונראה די משולב עם השלולית. סלקוס נראה מבולבל, הוא לא רוצה לגעת במאק כדי לא להרעל אבל אין לו מתקפה אחרת. מאק עומד להשתמש בגז רעיל.
    אני יכול להחזיר אותו?
    --------

-------

14. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jul 4 2009, 12:55 AM
    עומר-
    יש שלושה דוכנים:
    i.דוכן האוכל- 4 משתתפים. יש שלושה שלבים: שלב המצרכים, ההכנה והאכילה.
    1.שלב המצרכים- יש מסילה עליה יש מצרכים. צריך להשיג את המצרכים שרשומים לך בתחנה ולדאוג שהיריבים לא יקבלו את המצרכים שלהם. זה בעזרת פוקימון אחד.
    2.שלב ההכנה- בעזרת פוקימון אחר צריך להכין את האוכל כמה שיותר מהר לפי ההוראות הכתובות בתחנה.
    3.שלב האכילה- בעזרת פוקימון נוסף ושני הפוקימונים שהשתתפו בשלבים הקודמים, כולכם אוכלים את המנה עד שלא נשאר יותר לא משנה כמה המנה מגעילה. המנצח הוא מי שסיים ראשון.
    ii.בלקג&#39;ק- משחק הקלפים בידוע. לפי מספר הניצחונות מקבלים פרס.
    iii.טורניר פרסים- עושים טורניר קרבות על פרס והמנצח מקבל את הפרס.

אהה כי לא הזכרת אותה חשבתי שאולי היא הלכה XD
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    ארתור-
    תפסת קרבי. אתה ממשיך בדרך הסלולה, עוד מעט אתה מגיע לעיר דרויס. פתאום אתה מחליק והביצה שלך נופלת חזרה לכיוון הנחל. אתה רץ אחריה והיא נעצרה באמצע קן של אקסאגקיוטים . הם לא מוכנים לתת לך את הביצה.

ירין-
    כן מותר לך להחליף כמה פעמים שתרצה.

עומר-
    איזה פרס תבחר למקרב שתנצח:
    1)התקפה נוספת לכל פוקימון שלך
    2)אבן עלה, אבן שמש, אבן מים
    3) ביצת פוקימון

עמוד 37 מתוך 74 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •