ביצת פוקימוןOriginally posted by rob@Jul 4 2009, 11:16 AM
עומר-
איזה פרס תבחר למקרב שתנצח:
1)התקפה נוספת לכל פוקימון שלך
2)אבן עלה, אבן שמש, אבן מים
3) ביצת פוקימון![]()
עומר-
הטורניר עובד ככה:
שלב ראשון קרב 1:1
שלב שני זה קרב זוגות בו יש לך בן זוג וכל אחד משתמש בפוקימון אחד
בשלב השלישי והאחרון אתה מול בן הזוג שניצחת איתו בקרב 1:1
קייט גם נרשמה לתחרות.
בשלב הראשון אתה מול מאמן שמוציא קורסולה![]()
תחזירו לי את הביצה שלי אם אתם לא רוצים שאני ייקח אותה בכוח" אומר להם באיוםOriginally posted by rob@Jul 4 2009, 11:16 AM
ארתור-
תפסת קרבי. אתה ממשיך בדרך הסלולה, עוד מעט אתה מגיע לעיר דרויס. פתאום אתה מחליק והביצה שלך נופלת חזרה לכיוון הנחל. אתה רץ אחריה והיא נעצרה באמצע קן של אקסאגקיוטים. הם לא מוכנים לתת לך את הביצה.
ארתור-
הם מסתכלים עליך ומתחילים לפרוץ בבכי. מאחוריהם מגיע אקזאגיוטור. אחד מהאקסאגגיוטים מוציא לך לשון.
"קורסולה הא? צא סייטר! תשתמש בחיתוך ואת מתקפת כנף!"Originally posted by rob@Jul 4 2009, 11:48 AM
עומר-
הטורניר עובד ככה:
שלב ראשון קרב 1:1
שלב שני זה קרב זוגות בו יש לך בן זוג וכל אחד משתמש בפוקימון אחד
בשלב השלישי והאחרון אתה מול בן הזוג שניצחת איתו בקרב 1:1
קייט גם נרשמה לתחרות.
בשלב הראשון אתה מול מאמן שמוציא קורסולה![]()
עומר-
סייטר משתמש בחיתוך ופוגע בקורסולה, קורסולה משתמשת בזריקת קוצים שהורסים לסייטר את מכת הכנף. קורסולה עומדת להשתמש באקדח מים.
עומר-
סייטר מצליח להתחמק ופוגע בקורסולה ישירות, קורסולה כמעט מעולפת ואז היא משתמשת בריפוי וחוזרת לעצמה. היא משתמשת במכת ראש ופוגעת בסייטר.
עומר-
סייטר משתמש במתקפת כנף ומעיף את קורסולה לאויר. סייטר משתמש בחיתוך ומעיף את קורסולה לרצפה בחוזקה. קורסולהעומדת להשתמש בריפוי.
מותר להשתמש בפסיי נכון?Originally posted by rob@Jul 4 2009, 11:16 AM
ירין-
כן מותר לך להחליף כמה פעמים שתרצה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש לך דקל להחזיר לי את הביצה לפני שאני מתעצבן" אני אומר לוOriginally posted by rob@Jul 4 2009, 11:55 AM
ארתור-
הם מסתכלים עליך ומתחילים לפרוץ בבכי. מאחוריהם מגיע אקזאגיוטור. אחד מהאקסאגגיוטים מוציא לך לשון.
ירין-
פסיידק ואלקטרייק מעולפים לכן אתה לא יכול להשתמש בהם.
עומר-
קורסולה מעולפת. עברת לשלב הבא. בשלב הזה אתה תתחרה יחד עם קייט שגם ניצחה בקרב שלה נגד שני מאמנים. כל אחד מוציא פוקימון אחד ועושים קרב זוגות. קייט מוציאה את קרבי, המאמנים האחרים מוציאים פיג'יוטו ומגנמייט
ארתור-
נראה שהכעסת אותו. הוא משתמש בפצצת ביצה עליך.
"טוב צא ג'יאדוד תשתמש בזריקת אבנים על שניהם ואז תתקוף את מגנמייט בחבטת גוף!"Originally posted by rob@Jul 4 2009, 02:34 PM
עומר-
קורסולה מעולפת. עברת לשלב הבא. בשלב הזה אתה תתחרה יחד עם קייט שגם ניצחה בקרב שלה נגד שני מאמנים. כל אחד מוציא פוקימון אחד ועושים קרב זוגות. קייט מוציאה את קרבי, המאמנים האחרים מוציאים פיג'יוטו ומגנמייט![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)