Pokemon GO
עמוד 40 מתוך 74 ראשוןראשון ... 30383940414250 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 586 עד 600 מתוך 1102
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jul 4 2009, 04:28 PM
    ירין-
    הגז המשתק שיתק את מאק. סנקרן משתמש בדחיפה שמעיף את מאק מהשלולית, זרעי השאיבה לא משפיעים כי כבר יש על מאק זרעי שאיבה. סנקרן משתמש בהצלפת גפן שוב ושוב, מאק תשוש, מאק מנסה לחזור לשלולית אבל הוא משותק. סנקרן משתמש בהצלפת גפן ומאק מעולף.
    ניצחת את מנהיג המכון ראף!
    "מרשים מאוד!" הוא אומר "ניצחת אותי בזירה שלי, זה מגיע לך." קיבלת את תג הרעל . אתה מרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים.
    לאן תמשיך? (דוכנים, עיר קודמת, עיר הבאה, אפשרות אחרת)
    "תודה! אתה יודע איפה אפשר לזכות באבנ פיתוח?" אני שואל אותו, והתכנון שלי זה ללכת למרכז הפוקימונים ואז לדוכנים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. the bitch is back

עומר-
    מגנמייט הובס. השלב האחרון, אתה מול קייט. היא מוציאה את מגבי
    "צא פולי תשתמש מהר בבועות ואז אקדח מים&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אק&#39;טור נפגע מאגרוף העל ומשאיבת החיים ונראה שעומד ליפול על הביצה.
    "צ&#39;יקוריטה צא" אני אומר מהר ומוציא את צ&#39;יקוריטה ואומר לו "צ&#39;יקוריטה תתפוס את הביצה בגפן מצליפה ואתה קקניה תשתמש באגרוף על על אקטור כדי לגמור אותו"

4. משתמש מנוסה
    ירין-
    "כן. אם אתה הולך לדוכן האוכל או דוכן טורניר הפרסים אז אתה רק צריך לנצח ותקבל 3 אבני פיתוח. אם אתה הולך לדוכן הבלק ג&#39;ק אתה צריך 3 ניצחונות כדי לקבל אבן פיתוח." (הסברים על כל דוכן נמצאים בהודעה הראשונה בפירוט של העיר דרויס)

עומר-
    "חכם להשתמש בפוליווג." אומרת קייט "אבל אני עדיין אנצח." מגבי מתחמק מהבועות. פולי משתמש באקדח מים ומגבי בלהביור. אקדח המים של פולי מנצח את הלהביור ומגבי סופג נזק רציני. מגבי משתמש באגרוף על.

ארתור-
    צ&#39;יקוריטה תופסת את הביצה בדיוק בזמן, הביצה עכשיו אצלך. קקניה עומד להשתמש שאגרוף על אבל קן האקזקיוט משתמש במתקפה על חושית ומעיף את קקניה אחורה. הם רבים ואתה אחד. אולי זה הזמן לסגת?

5. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jul 4 2009, 04:38 PM

עומר-
    "חכם להשתמש בפוליווג." אומרת קייט "אבל אני עדיין אנצח." מגבי מתחמק מהבועות. פולי משתמש באקדח מים ומגבי בלהביור. אקדח המים של פולי מנצח את הלהביור ומגבי סופג נזק רציני. מגבי משתמש באגרוף על.
    "פולי תתחמק ואז היפנוזה ואקדח מים ישר אח"כ&#33;"
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    ירין-
    "כן. אם אתה הולך לדוכן האוכל או דוכן טורניר הפרסים אז אתה רק צריך לנצח ותקבל 3 אבני פיתוח. אם אתה הולך לדוכן הבלק ג&#39;ק אתה צריך 3 ניצחונות כדי לקבל אבן פיתוח." (הסברים על כל דוכן נמצאים בהודעה הראשונה בפירוט של העיר דרויס)
    "טוב, אני אלך לטורניר הפרסים&#33; ביי" אני אומר ומתקדם למרכז הפוקימונים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. משתמש מנוסה
    ארתור-
    צ&#39;יקוריטה תופסת את הביצה בדיוק בזמן, הביצה עכשיו אצלך. קקניה עומד להשתמש שאגרוף על אבל קן האקזקיוט משתמש במתקפה על חושית ומעיף את קקניה אחורה. הם רבים ואתה אחד. אולי זה הזמן לסגת?
    "צאו קרבי גולדין" אומר ואוציא אותם ואגיד לכולם "צ&#39;יקוריטה תשתמשי עליהם בגז רעיל ואז אתם גולדין וקרבי תשתמשו באקדח מים וקקניה תשתמש על אקזקיוטור באגרוף על הוא המנהיג שלהם"

8. משתמש מנוסה
    לורן+בן+כריס-
    אם עד 6 אתם לא מגיבים אתם מחוץ למשחק

עומר-
    פוליווג לא מצליח להתחמק. פוליווג משתמש בהיפנוזה ומגבי משתמש במסך עשן. לכן ההיפנוזה לא מצליחה. פוליווג לא רואה דבר. מגבי משתמש באגרוף על אבל פוליווג שומע אותו ומשתמש באקדח מים. מגבי נפגע שוב. עדיין קשה לראות

ירין-
    איזה פרס תרצה במקרה ותנצח?
    1) אבן שמש, אבן מים, אבן אש
    2) מתקפה לכל פוקימון שלך
    3) ביצת פוקימון

ארתור-
    צ&#39;יקוריטה משתמשת בגז רעיל ומרעילה אותם. קרבי וגולדין משתמשים באקדח מים ומקשים עליהם להשאר במקום או לתקוף. קקניה משתמש באגרוף על ואק&#39;טור עף אחורנית ומתחיל לברוח ואחריו גם קן האקזקיוטים. גולדין זוהרת&#33; היא התפתחה לסיקינג ולמדה מתקפות חדשות&#33;

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jul 4 2009, 04:51 PM
    ירין-
    איזה פרס תרצה במקרה ותנצח?
    1) אבן שמש, אבן מים, אבן אש
    2) מתקפה לכל פוקימון שלך
    3) ביצת פוקימון
    מתקפה לכל פוקימון, אבל אתה יכול לעשות לי שאני אקבל אבן שמש?
    --------

-------

10. the bitch is back

עומר-
    פוליווג לא מצליח להתחמק. פוליווג משתמש בהיפנוזה ומגבי משתמש במסך עשן. לכן ההיפנוזה לא מצליחה. פוליווג לא רואה דבר. מגבי משתמש באגרוף על אבל פוליווג שומע אותו ומשתמש באקדח מים. מגבי נפגע שוב. עדיין קשה לראות
    "פולי תנסה לשמוע מתי הוא מתקרב ואז תקפוץ הצידה ותשלח עליו אקדח מים&#33;"
    ___
    נדב בבאן הוא יחזור או היום או מחר X:
    נדב זה כריס.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    ירין-
    בסדר... כי אני נחמד :P

קרב ראשון אתה מול מאמן שמוציא וופר .

עומר-
    בסדר אז נדב נשאר
    פולי מפתיע עם חוש השמיעה שלו. נראה כאילו הוא רואה הכל כרגיל, הוא מצליח להתחמק מכל מתקפה של מגבי ופוגע בו ישירות כל פעם עם אקדח מים. מגבי התעלף. "היית פשוט מדהים." קייט אומרת לך. קיבלת ביצת פוקימון וחלק מהפוקימונים שלך למדו מתקפות חדשות. מה תעשה עכשיו?

12. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jul 4 2009, 05:00 PM

עומר-
    בסדר אז נדב נשאר
    פולי מפתיע עם חוש השמיעה שלו. נראה כאילו הוא רואה הכל כרגיל, הוא מצליח להתחמק מכל מתקפה של מגבי ופוגע בו ישירות כל פעם עם אקדח מים. מגבי התעלף. "היית פשוט מדהים." קייט אומרת לך. קיבלת ביצת פוקימון וחלק מהפוקימונים שלך למדו מתקפות חדשות. מה תעשה עכשיו?
    "יש&#33; זה באמת היה קרב טוב&#33;" אני אומר לה מרפא את הפוקימונים שלי והולך לנסות את מזלי בבלק ג&#39;ק.
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    ארתור-
    צ&#39;יקוריטה משתמשת בגז רעיל ומרעילה אותם. קרבי וגולדין משתמשים באקדח מים ומקשים עליהם להשאר במקום או לתקוף. קקניה משתמש באגרוף על ואק&#39;טור עף אחורנית ומתחיל לברוח ואחריו גם קן האקזקיוטים. גולדין זוהרת&#33; היא התפתחה לסיקינג ולמדה מתקפות חדשות&#33;
    "וואו סיקינג" אומר בחיוך ואגיד לו "עכשיו תשתמש בקרן בילבול כדי שלא יוכל לברוח ומיד אחרי זה תשתמש במכת קרן ואתה קרבי תשתמש בצבט מתכת וקקניה תגמור את אקסקיוטור באגרוף על"

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jul 4 2009, 05:00 PM
    ירין-
    בסדר... כי אני נחמד :P

קרב ראשון אתה מול מאמן שמוציא וופר .
    "אלקטרו צא&#33; תתחיל בזריזות וכשתגיע אליו תנשוך אותו חזק ואז ניצוץ&#33;ותמשיך עם עוד דחיפות&#33;" אני אומר
    --------

-------

15. משתמש מנוסה
    עומר-
    יש 5 סיבובים וככה הפרסים עובדים:
    1-2 ניצחונות=אין פרס
    3=אבן פיתוח
    4=התקפה חדשה
    5=סיבוב נוסף (ניצחונות מצטברים)
    לדילר יש 8 חשוף לך יש 7 ומלכה 17 סה"כ.

ארתור-
    אקסקיוטר מעולף.

ירין-
    אלקטרייק משתמש בזריזות ומתחמק מההתקפות של וופר, אלקטרייק משתמש בנשיכה ואז בניצוץ. וופר נראה חלש מאוד מול ההתקפות האלה. אלקטרייק משתמש בדחיפה ומנצח. וופר מעולף.
    קרב הזוגות- השותף שלך מוציא ברונזור . היריבים מוציאים ארבוק ואזוריל . את מי תוציא?

עמוד 40 מתוך 74 ראשוןראשון ... 30383940414250 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •