אני אומר:Originally posted by rob@Jul 5 2009, 10:10 PM
ג'יי-
תפסת סורסקיט! אתה ממשיך ביער ושומע זמזומים מאחוריך. נראה שעצבנת חבורה של בידרילים. הם מתקרבים אליך.
"בידריל אה? אולי הלכוד אחד מהם"
אני אומר:Originally posted by rob@Jul 5 2009, 10:10 PM
ג'יי-
תפסת סורסקיט! אתה ממשיך ביער ושומע זמזומים מאחוריך. נראה שעצבנת חבורה של בידרילים. הם מתקרבים אליך.
"בידריל אה? אולי הלכוד אחד מהם"
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
לני-
איווי לא מצליח להתחמק ונפגע מאקדח המים, הוא מתאושש מהר ושוב פוגע עם דחיפה. פסיידק נראה עייף.
עומר-
הגז הרעיל מצליח להרעיל את אזוריל וקרודנט אבל גם את סטארלי. המתקפה לא עזרה למנוע את המתקפה של אזוריל וסטארלי נפגע מזנב הברזל. סטארלי נראה חלש. עלי התער פוגעים בקרודנת והוא מגיב חזרה עם קרן בועות.
ירין-
קיבלת 4 סה"כ 17/7
ג'יי-
הם חבורה של 12 בידרילים. סינקוויל נראה קצת מפוחד. הם מולך נראים מוכנים לתקוף.
איקי-
הרעיון מבריק! קרבי נכנס למים וסטריו מנסה לפגוע בו אבל המים עוצרים את הסיבוב המהיר שלו, ברגע הזה קרבי משתמש בחבטת גוף. סטריו נראה חלש אבל עדיין עומד.
טוב אני נשאר...Originally posted by rob@Jul 5 2009, 10:20 PM
ירין-
קיבלת 4 סה"כ 17/7
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"זאת ההזדמנות! גמור אותו עם דחיפה בכל הכוח!" אני אומר לאיווי ומקווה שזה יצליח לגמור את פסיידאק.Originally posted by rob@Jul 5 2009, 10:20 PM
לני-
איווי לא מצליח להתחמק ונפגע מאקדח המים, הוא מתאושש מהר ושוב פוגע עם דחיפה. פסיידק נראה עייף.
חמוף
"קדימה אודיש אל תוותר תשתמש בשאיבה ועז שלח עלי טער!"Originally posted by rob@Jul 5 2009, 10:20 PM
עומר-
הגז הרעיל מצליח להרעיל את אזוריל וקרודנט אבל גם את סטארלי. המתקפה לא עזרה למנוע את המתקפה של אזוריל וסטארלי נפגע מזנב הברזל. סטארלי נראה חלש. עלי התער פוגעים בקרודנת והוא מגיב חזרה עם קרן בועות.
חן חן למחנחן :POriginally posted by rob@Jul 5 2009, 10:20 PM
איקי-
הרעיון מבריק! קרבי נכנס למים וסטריו מנסה לפגוע בו אבל המים עוצרים את הסיבוב המהיר שלו, ברגע הזה קרבי משתמש בחבטת גוף. סטריו נראה חלש אבל עדיין עומד.
"מעולה קרבי! " צועק בשיא ההתלהבות! WOOOT (סוריXD)
"קרבי, צא שוב בצבט ברזל!"
אני צועק:Originally posted by rob@Jul 5 2009, 10:20 PM
ג'יי-
הם חבורה של 12 בידרילים. סינקוויל נראה קצת מפוחד. הם מולך נראים מוכנים לתקוף.
"סינדקוויל מסך השן וגחלת לקיבון שלהם!!!"
בברכה, דודי
"באטרפריי תחזיק מעמד!" אני אומרת ומחזירה אותו "צא טרפינץ' תשתמש בקבר חול אז בסות חול ותפתיע אותו בנשיכה"Originally posted by rob@Jul 5 2009, 10:10 PM
ג'ייד-
קרן הבלבול חוסמת את הקרן העל חושית של ונומת'. אבק השינה לא משפיע על ונומת', באטרפרי וונומת' משתמשים במכת כנף. שניהם נפגעים. באטרפרי נחבט בקיר (ובעקבות כך נרעל). ונומת' מעולף. ראש מוציא אקנס
אז מה לעשות?לורן-
לא היית כבר כמה ימים וכבר העברתי את המקום שלך לאדם אחר.
להבא כדאי להודיע מראש.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
ביצה.Originally posted by rob@Jul 5 2009, 10:10 PM
כריס-
יש שלושה שלבים. שלב ראשון קרב 1:1. שלב שני קרב זוגות אתה עם בן זוג מול זוג יריבים, כל מאמן משתמש בפוקימון אחד. ואז בשלב האחרון אתה מול הבן זוג קרב 1:1.
שלב ראשון
אתה מול מאמן שמוציא מצ'ופ. איזה פוקימון תומיא?
ואיזה פרס תרצה למקרה ותזכה?
1) אבן מים, אבן ברק, אבן אש
2) עוד התקפה לכל פוקימון שלך
3) ביצת פוקימון
"אממ..." אני ממלמל לעצמי.
'אני יודע שפנפי ממש חזק, ומתקפות כוח לא ממש חזקות נגד סוג רעל, אבל... יש גם את מגבי שהוכיח שהוא די חזק, אז אולי..." אני אומר ושולף כדור אחד מכיסי.
"מגבי, צא!" אני צועק ומוציא את מגבי מהכדור שלו.
"השתמש במסך עשן ואז באגרוף על!"
ספוילר
ירין-
חבל שלא סמכת על המזל שלך כי הקלפים הבאים היו 2, אס, אס ואז היה לך 21 בדיוק.
עומר-
קרן הבועות פוגעת באודיש. אודיש משתמש בשאיבה על קרודאנט ובזמן הזה הוא נפגע מזנב הברזל של אזוריל. סטארלי מנסה להשתמש בניקור קודח אבל נפגע בגלל שהוא מורעל ומתעלף. אודיש משתמש בעלי תער ופוגע רק בקרודאנט. קרודאנט ואזוריל נפגעים מהיותם מורעלים. קרודאנט מעולף. אודיש חלש ואזוריל בסדר כרגע.
איקי-
קרבי מפספס. סטריו משתמש בבועות.
ג'יי-
סינדקוויל משתמש במסך עשן והבידרילים לא רואים אתכם. סינקוויל משתמש בגחלת ופוגע באחד הבדרילים. 3 בידרילים קלטו את סינדקוויל ועומדים להשתמש בדחיפה.
ג'ייד-
מה זה קבר חול?
לורן-
אם אחד האנשים יעזוב אם ייעזב אני אשלח לך הודעה פרטית ותחליט אם אתה רוצה לחזור.
כריס-
מסך העשן גורם להפתעה מוחלטת של אגרוף העל. מצ'ופ נפגע ישירות. מצ'ופ משתמש בזריקת אבנים אבל מפספס בגלל העשן שעוד לא התפזר
אני אומר:Originally posted by rob@Jul 6 2009, 01:46 PM
ג'יי-
סינדקוויל משתמש במסך עשן והבידרילים לא רואים אתכם. סינקוויל משתמש בגחלת ופוגע באחד הבדרילים. 3 בידרילים קלטו את סינדקוויל ועומדים להשתמש בדחיפה.
"צא סוקוקיט בועות על כולם סינדקוול מסך עשן!"
בברכה, דודי
סורי התכוונתי לסופת חול^^"Originally posted by rob@Jul 6 2009, 01:46 PM
ג'ייד-
מה זה קבר חול?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)