Pokemon GO
עמוד 53 מתוך 74 ראשוןראשון ... 343515253545563 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 781 עד 795 מתוך 1102
  1. משתמש מנוסה
    כריס-
    ניצחת! קיבלת ביצת פוקימון. החלטתי שבגלל אילוצים אפשר ללכת למכון גם כשהוא תפוס. אז מה תרצה לעשות?

ירין-
    תפסת אוניקס!
    פסיידק מתחיל לזהור. הוא התפתח לגולדאק!
    אתה ופרופסור הבט ממשיכים פתאום גם אתה וגם הפרופסור שומעים ביפבופים מהמכשירים שלכם. כנראה שיש פוקימון זהב ליד החפץ העתיק. אתם ממשיכים לכיוון ופתאום יש חושך מוחלט.

עומר
    בזמן שגרבלר משתמש בחיזוק הגנה שינקס משתמש בטעינה. גרבלר משתמש בזריקת אבנים ושינקס בזריזות. גרבלר פוגע רק מעט בשינקס. גרבלר משתמש בגלגול ושוב שינקס בזנב ברזל. שוב שני הפוקימונים נפגעו. שינקס נראה חלש.

ג'יי-
    אקדח המים פוגע אבל הוא חלש על באגון. באגון משתמש בחבטת ראש וסורסקיט נפגע קשה. סורסקיט משתמש בבועות שמפריעות לבאגון לראות.

איקי-
    סידוט נתפס! אתה ממשיך ביער ופוגש שינקס

לני-
    תפסת פסיידק! תמשיך בים או שתתחיל לכיוון העיר הבאה?

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jul 7 2009, 10:58 AM

ירין-
    תפסת אוניקס!
    פסיידק מתחיל לזהור. הוא התפתח לגולדאק!
    אתה ופרופסור הבט ממשיכים פתאום גם אתה וגם הפרופסור שומעים ביפבופים מהמכשירים שלכם. כנראה שיש פוקימון זהב ליד החפץ העתיק. אתם ממשיכים לכיוון ופתאום יש חושך מוחלט.
    "גולדאק! טוב אלקטרו תאיר לנו תמערה עם ניצוץ!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    ירין-
    אלקטרו מאיר בעזרת ניצוץ ואתה רואה האונדר זהוב . ההאונדר משתמש בלהביור ופוגע באלקטרייק שוב יש חושך. האונדר פוגע באלקטרייק עם דחיפה. אתה לא רואה כלום.

4. Kibō no chi
    כריס-
    ניצחת&#33; קיבלת ביצת פוקימון. החלטתי שבגלל אילוצים אפשר ללכת למכון גם כשהוא תפוס. אז מה תרצה לעשות?
    "מגבי, היית מדהים" אני אומר ומחזיר אותו לכדור.
    אני הולך למרכז הפוקימונים בשביל לרפא את הפוקימונים שלי מהקרב.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jul 7 2009, 12:44 PM
    ירין-
    אלקטרו מאיר בעזרת ניצוץ ואתה רואה האונדר זהוב . ההאונדר משתמש בלהביור ופוגע באלקטרייק שוב יש חושך. האונדר פוגע באלקטרייק עם דחיפה. אתה לא רואה כלום.
    "אלקטרו שוב ניצוץ וחכה בצד, גולדאק קרן על חושית על הונדור ואז אקדח מים משולב בבועות&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    כריס-
    מרופאים&#33;

ירין-
    אלקטרייק משתמש בניצוץ וגולדק רואה את האונדר. האונדר משתמש בזריזות ומתחמק מהקרן העל חושית של גולדק. האונדר נושך את הזנב של גולדק וגולדק לא מצליח לפגוע בו עם אקדח מים והועות. האונדר מעיף את גולדק על אךקטרייק וגולדק נפגע קשה מהניצוץ של אלקטרייק. האונדור משתמש בכדור אופל על אלקטרייק.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jul 7 2009, 12:59 PM

ירין-
    אלקטרייק משתמש בניצוץ וגולדק רואה את האונדר. האונדר משתמש בזריזות ומתחמק מהקרן העל חושית של גולדק. האונדר נושך את הזנב של גולדק וגולדק לא מצליח לפגוע בו עם אקדח מים והועות. האונדר מעיף את גולדק על אךקטרייק וגולדק נפגע קשה מהניצוץ של אלקטרייק. האונדור משתמש בכדור אופל על אלקטרייק.
    "אלקטרו התחמק ואז מכת ברק בכל הכח&#33; ואז ריסוק&#33;" אני אומר
    --------

-------

8. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    לני-
    תפסת פסיידק&#33; תמשיך בים או שתתחיל לכיוון העיר הבאה?
    אני ממשיך לכיוון העיר הבאה.
    חמוף

9. Kibō no chi
    Originally posted by rob@Jul 7 2009, 12:59 PM
    כריס-
    מרופאים&#33;
    עכשיו אני מתקדם אל כיוון המכון בכדי לאתגר את המנהיג.

Spoiler ספוילר

10. the bitch is back

עומר
    בזמן שגרבלר משתמש בחיזוק הגנה שינקס משתמש בטעינה. גרבלר משתמש בזריקת אבנים ושינקס בזריזות. גרבלר פוגע רק מעט בשינקס. גרבלר משתמש בגלגול ושוב שינקס בזנב ברזל. שוב שני הפוקימונים נפגעו. שינקס נראה חלש.
    "יופי גרבלר עכשיו גלגול וזריקת אבנים&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jul 6 2009, 04:11 PM
    ג&#39;ייד-
    טרפינת&#39; משתמש בסופת חול ואקנס משתמש בחפירה. אקנס יוצא מתוך שלולית וטרפינץ&#39; לא יודע עם לנשוך אותו או לא. אקנס משתמש בחנק וטרפינץ&#39; נרעל ונפגע מהחנק.
    "טרפינץ&#39; תשתמש בהתקפה בלתי נראת ואז בחפירה"

12. משתמש מנוסה
    איקי-
    סידוט נתפס&#33; אתה ממשיך ביער ופוגש שינקס
    "סידוט צא&#33;&#33; השתמש בירית זרעים על השינקס הזה&#33;"
    <div align=\"Center\"></div>
    <div align=\"Center\">~Lugia_Master~</div>

13. משתמש מנוסה
    ירין-
    אלקטרו ממליח להתחמק אבל מפסיק במתקפת ניצוץ זאת אומרת ששוב חושך. הוא משתמש במכת מרק אבל מפספס את האונדר כי הוא לא ראה אותו. מכת הברק מאירה את המקום אלקטרייק קולט את האונדר ומשתמש בריסוק ופוגע ישירות. שוב יש חושך האונדר פוגע עם כדור צל באלקטרייק.

לני-
    אתה עובר ביער ורואה ספירו

כריס-
    בכניסה כתוב:
    "מרגע לרגע אתה תחלש.
    לא משנה אם אתה עשב או אש.
    בסופו של דבר תשאר מעולף,
    ברוך הבא למכון הרעל של ראף&#33;"
    אתה נכנס פנימה ורואה את מנהיג המכון
    "שלום. אני ראף, מנהיג מכון הרעל בעיר דרויס. החוקים מאוד פשוטים, אתה רשאי להשתמש בעד 6 פוקימונים. מותר לך להחליף כמה פעמים שתרצה. קצת מידע על הזירה המיוחדת שלי. השלוליות האלה מלאות רעל כך גם הציפוי של הקיר. כשפוקימון (חוץ מפוקימון רעל) נוגע בקיר או בשלולית הוא נרעל אוטומטית. אז זהירות&#33; מוכן?"

עומר-
    ניצחת&#33; מה הפרס שלך תזכיר לי?

ג&#39;ייד-
    טרפינץ&#39; משתמש במתקפה בלתי נראית ופוגע באקנס. טרפינץ&#39; משתמש בחפירה ואקנס משתמש בחפירה. טרפינץ&#39; נפגע בגלל שהוא מורעל.

איקי-
    סידוט משתמש ביריית זרעים ופוגע בשינקס. שינקס מתאושש מהר ומשתמש בניצוץ, סידוט נפגע.

14. Kibō no chi
    Originally posted by rob@Jul 7 2009, 02:40 PM

כריס-
    בכניסה כתוב:
    "מרגע לרגע אתה תחלש.
    לא משנה אם אתה עשב או אש.
    בסופו של דבר תשאר מעולף,
    ברוך הבא למכון הרעל של ראף&#33;"
    אתה נכנס פנימה ורואה את מנהיג המכון
    "שלום. אני ראף, מנהיג מכון הרעל בעיר דרויס. החוקים מאוד פשוטים, אתה רשאי להשתמש בעד 6 פוקימונים. מותר לך להחליף כמה פעמים שתרצה. קצת מידע על הזירה המיוחדת שלי. השלוליות האלה מלאות רעל כך גם הציפוי של הקיר. כשפוקימון (חוץ מפוקימון רעל) נוגע בקיר או בשלולית הוא נרעל אוטומטית. אז זהירות&#33; מוכן?"
    "לא הייתי מוכן יותר מזה בחיים שלי&#33; בוא נתחיל&#33;" אני צועק.
    "מגבי, צא&#33;"

Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jul 7 2009, 02:40 PM

עומר-
    ניצחת&#33; מה הפרס שלך תזכיר לי?
    מתקפה לכל פוקימון.
    _______
    אני מרפא את הפוקימונים שלי והולך למכון.
    ___
    ד"א רציתי להיות מאמן+מתאם ^_^
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 53 מתוך 74 ראשוןראשון ... 343515253545563 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •