"סידוט דחוף את שניקס אל עבר העץ והשתמש בכוח טבע!"Originally posted by rob@Jul 7 2009, 02:40 PM
איקי-
סידוט משתמש ביריית זרעים ופוגע בשינקס. שינקס מתאושש מהר ומשתמש בניצוץ, סידוט נפגע.
כריס-
הוא מוציא את ונומת'
עומר-
בכניסה כתוב:
"מרגע לרגע אתה תחלש.
לא משנה אם אתה עשב או אש.
בסופו של דבר תשאר מעולף,
ברוך הבא למכון הרעל של ראף!"
אתה נכנס פנימה ורואה את מנהיג המכון
"שלום. אני ראף, מנהיג מכון הרעל בעיר דרויס. החוקים מאוד פשוטים, אתה רשאי להשתמש בעד 6 פוקימונים. מותר לך להחליף כמה פעמים שתרצה. קצת מידע על הזירה המיוחדת שלי. השלוליות האלה מלאות רעל כך גם הציפוי של הקיר. כשפוקימון (חוץ מפוקימון רעל) נוגע בקיר או בשלולית הוא נרעל אוטומטית. אז זהירות! מוכן?"
איקי-
שינקס מעולף.
"אוקיי מגבי, תשתמש בלהביור!" אני צועקOriginally posted by rob@Jul 7 2009, 02:47 PM
כריס-
הוא מוציא את ונומת'
ספוילר
"טוב בוא נתחיל עם אודיש!" אני אומר ומוציא אותו "תישתמש בעלי טער על מה שהוא מוציא ואז שאיבה!"Originally posted by rob@Jul 7 2009, 02:47 PM
עומר-
בכניסה כתוב:
"מרגע לרגע אתה תחלש.
לא משנה אם אתה עשב או אש.
בסופו של דבר תשאר מעולף,
ברוך הבא למכון הרעל של ראף!"
אתה נכנס פנימה ורואה את מנהיג המכון
"שלום. אני ראף, מנהיג מכון הרעל בעיר דרויס. החוקים מאוד פשוטים, אתה רשאי להשתמש בעד 6 פוקימונים. מותר לך להחליף כמה פעמים שתרצה. קצת מידע על הזירה המיוחדת שלי. השלוליות האלה מלאות רעל כך גם הציפוי של הקיר. כשפוקימון (חוץ מפוקימון רעל) נוגע בקיר או בשלולית הוא נרעל אוטומטית. אז זהירות! מוכן?"
"טרפינץ' תשתמש מתחת לאדמהנ בהתקפה בלתי נראת!"Originally posted by rob@Jul 7 2009, 02:40 PM
ג'ייד-
טרפינץ' משתמש במתקפה בלתי נראית ופוגע באקנס. טרפינץ' משתמש בחפירה ואקנס משתמש בחפירה. טרפינץ' נפגע בגלל שהוא מורעל.
עכשיו נסה להישאר עם הניצוץ לכל הזמן תוך כדי שאתה משתמש במכת חשמל!" אני אומרOriginally posted by rob@Jul 7 2009, 02:40 PM
ירין-
אלקטרו ממליח להתחמק אבל מפסיק במתקפת ניצוץ זאת אומרת ששוב חושך. הוא משתמש במכת מרק אבל מפספס את האונדר כי הוא לא ראה אותו. מכת הברק מאירה את המקום אלקטרייק קולט את האונדר ומשתמש בריסוק ופוגע ישירות. שוב יש חושך האונדר פוגע עם כדור צל באלקטרייק.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"עכשיו ננצל את זה שהוא לא רואה דחיפה ואקדח מים עכשיו" אני אומרOriginally posted by rob@Jul 7 2009, 10:58 AM
ג'יי-
אקדח המים פוגע אבל הוא חלש על באגון. באגון משתמש בחבטת ראש וסורסקיט נפגע קשה. סורסקיט משתמש בבועות שמפריעות לבאגון לראות.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
כריס-
מגבי משתמש בלהביור וונומת' משתמשת בסופה. נוצר טורנדו אש שמתקרב לכיוונו של מגבי.
עומר-
הוא מוציא אקנסאודיש משתמש בעלי תער ואקנס מתחמק עם חפירה.
ג'ייד-
טרפינץ' פוגע באקנס ומוציא אותו מהאדמה. אקנס נראה חלש.
איקי-
שינקס נתפס. אתה מגיע לנחל ורואה קיובוןנסחף במורד הזרם. הוא זקוק לעזרה!
ירין-
אלקטרייק משתמש במכת חשמל ופוגע בהאונטר. האונטר משותק. האונטר לא מצליח לזוז בגלל השיתוק.
ג'יי-
סורסקיט משתמש בדחיפה ובאמת מפתיע את באגון ופוגע בו ישירות. סורסקיט משתמש באקדח מים אבל לא כל כך משפיע על באגון. באגון עדיין נראה בסדר. הוא עומד להשתמש בנשיכה.
"איווי צא!" אני אומר ומוציא אותו.Originally posted by rob@Jul 7 2009, 02:40 PM
לני-
אתה עובר ביער ורואה ספירו![]()
"מכת חול ואז דחיפה" אני אומר לו.
חמוף
"קרבי, סטריו, חילצו את הקיובון הזה ,קדימה הוא זקוק לעזרתנו!" מוציא אותם ופוקד עליהם לעזור לקיובו. ן~כולי דאגה~Originally posted by rob@Jul 7 2009, 10:00 PM
איקי-
שינקס נתפס. אתה מגיע לנחל ורואה קיובוןנסחף במורד הזרם. הוא זקוק לעזרה!
לני-
מכת החול מפריע לספירו לראות ועוזרת לאיוי להשתמש בדחיפה ולהצמיד את ספירו לרצפה.
איקי-
קרבי וסטריו עוזרים לקיובון והוא מגיע לחול. הוא מתאושש ורואה אותך. הוא לא נראה מרוצה. הוא די נראה כועס.
"קיובון אתה בסדר? קרבי וסטריו הצילו אותך משם, מדוע אתה נראה כועס?"שואל אותו בדאגה.Originally posted by rob@Jul 7 2009, 10:07 PM
איקי-
קרבי וסטריו עוזרים לקיובון והוא מגיע לחול. הוא מתאושש ורואה אותך. הוא לא נראה מרוצה. הוא די נראה כועס.
איקי-
קיובון מתעלם ממך. מסתכל לתוך הנחל, נראה שהוא ראה משהו. והוא קופץ שוב פנימה. שוב בוא זקוק לעזרה... <_<
"שוב בועות ואז דחיפה!"Originally posted by rob@Jul 7 2009, 10:00 PM
ג'יי-
סורסקיט משתמש בדחיפה ובאמת מפתיע את באגון ופוגע בו ישירות. סורסקיט משתמש באקדח מים אבל לא כל כך משפיע על באגון. באגון עדיין נראה בסדר. הוא עומד להשתמש בנשיכה.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)