ג'יי-
הבועות פוגעות לבאגון ישר בפה. סורסקיט משתמש בחיפה ונראה שפגע פגיעה רצינית בבאגון.
ג'יי-
הבועות פוגעות לבאגון ישר בפה. סורסקיט משתמש בחיפה ונראה שפגע פגיעה רצינית בבאגון.
"פוקדור צא"Originally posted by rob@Jul 7 2009, 10:17 PM
ג'יי-
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"טרפינץ' אנחנו כבר כמעט שם! תשתמש בחבטת ראש ואז בנשיכה בכל הכוח!"Originally posted by rob@Jul 7 2009, 10:00 PM
ג'ייד-
טרפינץ' פוגע באקנס ומוציא אותו מהאדמה. אקנס נראה חלש.
"קרבי, תסחוף את קיובון עליך ותעזור לו למצוא את מה שהוא מחפש!סטריו תעזור להם לחפש גם כן".Originally posted by rob@Jul 7 2009, 10:14 PM
איקי-
קיובון מתעלם ממך. מסתכל לתוך הנחל, נראה שהוא ראה משהו. והוא קופץ שוב פנימה. שוב בוא זקוק לעזרה... <_<
"עכשיו נשיכה חשמלית וריסוק!" אני אומרOriginally posted by rob@Jul 7 2009, 10:00 PM
ירין-
אלקטרייק משתמש במכת חשמל ופוגע בהאונטר. האונטר משותק. האונטר לא מצליח לזוז בגלל השיתוק.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"נשיכה! מהר!" אני אומר לאיווי.Originally posted by rob@Jul 7 2009, 10:07 PM
לני-
מכת החול מפריע לספירו לראות ועוזרת לאיוי להשתמש בדחיפה ולהצמיד את ספירו לרצפה.
חמוף
"מגבי מהר, קפוץ התידה ותנסה לא לפגוע בשלולית או בקיר ותשתמש שוב בלהביור!"Originally posted by rob@Jul 7 2009, 10:00 PM
כריס-
מגבי משתמש בלהביור וונומת' משתמשת בסופה. נוצר טורנדו אש שמתקרב לכיוונו של מגבי.
ספוילר
ג'יי-
הפוקדור מתנדנד שוב ושוב בזמן שהוא מהבהב ו...באגון משתחרר מהפוקדור. באגון משתמש בדחיפה וסורסקיט מהדף לאחור.
ג'ייד-
חבטת הראש מפספסת ואז טרפינץ' משתמש בנשיכה ונושך לאקנס את הזנב ואקנס משתמש בנשיכה ונושך את טרפינץ'. אקנס מעולף. טרפינץ' נפגע בגלל שהוא מורעל ומתעלף. "הפוקימון האחרון שלי לא יאכזב אותי! צא מאק!"
איקי-
הם גם רואים את זה. זה משהו זהוב שקבור בחול הקרקעית.
ירין-
אלקטרייק פוגע ישירות עם הנשיכה החשמלית. האונדר נראה חלש. אלקטרייק משתמש בריסוק אבל האונדר חוסם אותו עם כדור צל.
לני-
איוי משתמש בנשיכה ופוגע ישירות. ספירו מעולף.
כריס-
מגבי מצליח להתחמק ומשתמש בלהביור שוב. הפעם הוא פוגע בונומת'. ונומת' משתמש בגז רעיל.
עומר-
אודיש מתעייף מהתנועה הבלתי פוסקת שלו. אקנס מצליח לפגוע בו עם החפירה. אודיש מתאושש ומשתמש בעלי תער, אקנס משתמש בעוקץ רעל. חלק מעלי התער פוגעים באקנס וחלק מעוקץ הרעל פוגע באודיש. אודיש לא מורעל.
"עכשיו מכת חשמל בכל הכח!! ואם הוא לא מעולך שוב ריסוק בכל הכח!" אני אומרOriginally posted by rob@Jul 8 2009, 09:43 AM
ירין-
אלקטרייק פוגע ישירות עם הנשיכה החשמלית. האונדר נראה חלש. אלקטרייק משתמש בריסוק אבל האונדר חוסם אותו עם כדור צל.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני זורק פוקדור על ספירו ומחזיר את איווי לפוקדור שלו.Originally posted by rob@Jul 8 2009, 09:43 AM
לני-
איוי משתמש בנשיכה ופוגע ישירות. ספירו מעולף.
חמוף
"אוקיי מגבי, קפוץ הצידה ותשתמש שוב בלהביור!"Originally posted by rob@Jul 8 2009, 09:43 AM
כריס-
מגבי מצליח להתחמק ומשתמש בלהביור שוב. הפעם הוא פוגע בונומת'. ונומת' משתמש בגז רעיל.
ספוילר
"בועות ואז דחיפה עכשיו!"Originally posted by rob@Jul 8 2009, 09:43 AM
ג'יי-
הפוקדור מתנדנד שוב ושוב בזמן שהוא מהבהב ו...באגון משתחרר מהפוקדור. באגון משתמש בדחיפה וסורסקיט מהדף לאחור.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"קדימה אודיש עלי טער וקרן סולרית!"Originally posted by rob@Jul 8 2009, 09:43 AM
עומר-
אודיש מתעייף מהתנועה הבלתי פוסקת שלו. אקנס מצליח לפגוע בו עם החפירה. אודיש מתאושש ומשתמש בעלי תער, אקנס משתמש בעוקץ רעל. חלק מעלי התער פוגעים באקנס וחלק מעוקץ הרעל פוגע באודיש. אודיש לא מורעל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)