Pokemon GO
עמוד 56 מתוך 74 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 826 עד 840 מתוך 1102
  1. משתמש מנוסה
    ירין-
    האונדר מעולף

לני-
    ספירו נתפס! אתה מגיע לנחל בסוף היער ורואה מאמן. הוא מזמין אותך לקרב.

כריס-
    ונומת' נפגע מאוד קשה מהלהביור, הוא נראה חלש. מגבי הורעל מהגז הרעיל ונפגע מהיותו מורעל.

ג'יי-
    סורסקיט משתמש בבועות שפוגעות בבאגון ומפריעות לו לראות. סורסקיט משתמש בדחיפה ובאגון נהדף על עץ ונפגע קשה. באגון מעולף.

איקי-
    זו עצם מוזהבת אבל היא לא של הקיובון שאיתך.

עומר-
    אודיש תוקף עם עלי תער ופוגע באקנס. הוא טוען את הקרן הסולרית אבל אקנס משתמש בדחיפה ומפריע לטעינה. אודיש זוהר, הוא התפתח לגלום.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jul 8 2009, 02:56 PM

ג'יי-
    סורסקיט משתמש בבועות שפוגעות בבאגון ומפריעות לו לראות. סורסקיט משתמש בדחיפה ובאגון נהדף על עץ ונפגע קשה. באגון מעולף.
    "צא פוקדור"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

3. the bitch is back
    עומר-
    אודיש תוקף עם עלי תער ופוגע באקנס. הוא טוען את הקרן הסולרית אבל אקנס משתמש בדחיפה ומפריע לטעינה. אודיש זוהר, הוא התפתח לגלום.
    אפשר לתת לו עכשיו גם את האבן עלה? ^^"

______
    "קדימה גלום עלי טער ודחיפה בכל הכוח!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    ירין-
    האונדר מעולף

"פוכדור צא! ייתם מצויינים!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jul 8 2009, 09:43 AM
    ג&#39;ייד-
    חבטת הראש מפספסת ואז טרפינץ&#39; משתמש בנשיכה ונושך לאקנס את הזנב ואקנס משתמש בנשיכה ונושך את טרפינץ&#39;. אקנס מעולף. טרפינץ&#39; נפגע בגלל שהוא מורעל ומתעלף. "הפוקימון האחרון שלי לא יאכזב אותי&#33; צא מאק&#33;"
    "טוב, צא גרולייט. תשתמש בשאגה ואז שילוב בין מתקפת מהירות ללהביור&#33;"

6. Kibō no chi

כריס-
    ונומת&#39; נפגע מאוד קשה מהלהביור, הוא נראה חלש. מגבי הורעל מהגז הרעיל ונפגע מהיותו מורעל.

"אוקיי מגבי, תסיים את הקרב בלהביור אחרון ואז תוכל לנוח&#33;" אני אומר לו.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    איקי-
    זו עצם מוזהבת אבל היא לא של הקיובון שאיתך.
    "קרבי תוציא את קיובון החוצה,סטריו תן לי את העצם הזו" פוקד עליהם

"קיובון, זו העצם שרצית נכון?" מושיט את ידי עם העצם. "הנה זה שלך" תופס את ידו ונותן לו את העצם המוזהבת הזאתי.
    <div align=\"Center\"></div>
    <div align=\"Center\">~Lugia_Master~</div>

8. משתמש מנוסה
    ג&#39;יי-
    באגון נתפס&#33; אתה מגיע לסוף היער, לנחל ורואה קורסולה .

עומר-
    רק בסוף הקרב

ירין-
    תפסת האונדר זהוב&#33; הפרופסור מצא את החפץ העתיק זו קופסא. הוא פותח אותה והמערה מתמלאת באור "מעניין מאוד." אומר הפרופסור. "תוכל ללוות אותי עד העיר הבאה? שם אני אשים את החפץ במוזיאון."

ג&#39;ייד-
    לא נראה שהשאגה של גרולייט משפיעה על מאק. מאק משתמש בזריקת רעל אבל גרולייט מתחמק עם זריזות ותוקף עם להביור. מאק נפגע. מאק משתמש בגז רעיל.

כריס-
    ונומת&#39; מעולף. אתה מחזיר את מגבי. ראף מוציא את אקנס .

איקי-
    קיובון לוקח את העצם ופתאום אתה שומע שאגה מאחוריך.

9. Kibō no chi
    Originally posted by rob@Jul 8 2009, 04:48 PM

כריס-
    ונומת&#39; מעולף. אתה מחזיר את מגבי. ראף מוציא את אקנס .
    "נידורן, צאי&#33;" אני צועק.
    "התקפת קרן ואז שריטה" אני אומר לה.

Spoiler ספוילר

10. the bitch is back

עומר-
    רק בסוף הקרב
    "קדימה גלום תתחמק ותישתמש בשאיבה ואז עלי טער&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    ג&#39;ייד-
    לא נראה שהשאגה של גרולייט משפיעה על מאק. מאק משתמש בזריקת רעל אבל גרולייט מתחמק עם זריזות ותוקף עם להביור. מאק נפגע. מאק משתמש בגז רעיל.
    "גרולייט תשתמש בגחלת כדי להבעיר את הגז ואם הוא לא נדלק פשוט לפזר אותו עם זה&#33; אחר כך מתקפת מהירות בשילוב עם חבטת גוף&#33;"

12. משתמש מנוסה
    איקי-
    קיובון לוקח את העצם ופתאום אתה שומע שאגה מאחוריך.
    מסתובב מהר ומזנק אחורה :o
    <div align=\"Center\"></div>
    <div align=\"Center\">~Lugia_Master~</div>

13. משתמש מנוסה

ירין-
    תפסת האונדר זהוב&#33; הפרופסור מצא את החפץ העתיק זו קופסא. הוא פותח אותה והמערה מתמלאת באור "מעניין מאוד." אומר הפרופסור. "תוכל ללוות אותי עד העיר הבאה? שם אני אשים את החפץ במוזיאון."
    "בשמחה&#33;" אני אומר והולך איתו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

14. משתמש מנוסה
    ג&#39;יי-
    באגון נתפס&#33; אתה מגיע לסוף היער, לנחל ורואה קורסולה .
    עם זה הפוקימון שלה אז אני מביא לה אותו
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

15. משתמש מנוסה
    כריס-
    נידורן חוצה את השלוליות בלי בעיה ומשתמשת במכת קרן, אקנס כמעט והתחמק. אקנס משתמש בנשיכה ונידורן מגיבה בשריטות. אקנס נפגע. אקנס משתמש בחנק ועוטף את נידורן.

עומר-
    גלום לא מצליחה להתחמק. היא משתמשת בשאיבה ועלי תער ואקנס מתעלף. "זה הפוקימון האחרון, והוא ייתן לי את הניצחון&#33; צא מאק&#33;"

ג&#39;ייד-
    הגז נדלק ואף מדליק את מאק עצמו. מאק נכנס לתוך שלולית רעל והשלולית הרפאת אותו. גרולייט משתמש במהירות וחבטת גוף והודף את מאק מהשלולית. "השלולית מראפת את מאק כפי שבטח שמת לב."

איקי-
    אתה רואה קיובון זהוב ללא העצם שלו (אני יודע שבתמונה יש לו עצם אז תדמיין). הוא נראה כועס.

ירין-
    התקשורכדור שלך מצלצל. זה פרופסור גולד. "שלום ירין, איך מתקדם המסע שלך? ההאונדר הזהוב שתפסת אצלי כרגע ונראה שמח וחזק מאוד. אם תרצה לקבל אותו תוכל להתקשר אלי כשתרצה ולומר עם איזה פוקימון בשישיה שלך להחליף אותו. בהצלחה בהמשך&#33;"

ג&#39;יי-
    שכחתי מקודם לרשום. אחרי שתפסת את האגון הילדה קיבלה את הפוקימון שלה בחזרה "תודה רבה&#33;" היא אמרה ונתנה לך גרייט בול כמתנה. המשכת בדרכך לעיר הבאה ובנחל ראית קורסולה.

עמוד 56 מתוך 74 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •