Pokemon GO
עמוד 57 מתוך 74 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 841 עד 855 מתוך 1102
  1. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jul 8 2009, 10:03 PM

עומר-
    גלום לא מצליחה להתחמק. היא משתמשת בשאיבה ועלי תער ואקנס מתעלף. "זה הפוקימון האחרון, והוא ייתן לי את הניצחון! צא מאק!"
    "קדימה גלום אל תוותרי שאיבה ואז עלי טער!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    ג'יי-
    שכחתי מקודם לרשום. אחרי שתפסת את האגון הילדה קיבלה את הפוקימון שלה בחזרה "תודה רבה!" היא אמרה ונתנה לך גרייט בול כמתנה. המשכת בדרכך לעיר הבאה ובנחל ראית קורסולה.
    "הפוקימונים שלי חלשים מדי אני חייב להגיעה לעיר הבאה"אני אומר ומתחיל ללכת מימנו
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

3. Kibō no chi
    כריס-
    נידורן חוצה את השלוליות בלי בעיה ומשתמשת במכת קרן, אקנס כמעט והתחמק. אקנס משתמש בנשיכה ונידורן מגיבה בשריטות. אקנס נפגע. אקנס משתמש בחנק ועוטף את נידורן.
    "נידורינה, תנסי להשתמש עליו בעוקץ רעל כך שירפה אותך!" אני אומר לה.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    איקי-
    אתה רואה קיובון זהוב ללא העצם שלו (אני יודע שבתמונה יש לו עצם אז תדמיין). הוא נראה כועס.
    "וואו! קיובון זהוב!" מתלהב מרגע לרגע~
    "קיובון זהוב?כנראה שאיבדת את העצם הזאתי"מראה לו את העצם ומחייך ^^
    <div align=\"Center\"></div>
    <div align=\"Center\">~Lugia_Master~</div>

5. משתמש מנוסה

ירין-
    התקשורכדור שלך מצלצל. זה פרופסור גולד. "שלום ירין, איך מתקדם המסע שלך? ההאונדר הזהוב שתפסת אצלי כרגע ונראה שמח וחזק מאוד. אם תרצה לקבל אותו תוכל להתקשר אלי כשתרצה ולומר עם איזה פוקימון בשישיה שלך להחליף אותו. בהצלחה בהמשך&#33;"
    "הממ.. אפילו שזה קשה..סלקוס, עד להודע חדשה.." אני אומר קצת בעצב
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jul 4 2009, 07:58 PM
    ארתור-
    בסדר. רק רציתי לשמוע את התוכנית.
    סיימתם להכין. הקבוצה עם בלבאזור כבר סיימה חצי מהאוכל, הקבוצה של ג&#39;יגליפף סיימה יחד איתך את ההכנה. הקבוצה של פידג&#39;י עדיין מכינים. איזה פוקימון תבחר שיעזור לך לקרבי ולצ&#39;יקוריטה לאכול את 10 הסנדווצ&#39;ים?
    אני בוחר באקזקטיוטור

7. משתמש מנוסה
    עומר-
    מאק משתמש בחבטת גוף לפני שגלום מספיקה לעשות משהו וגלום מעולפת.

ג&#39;יי-
    אם אתה מתכוון שהם חלשים בגלל שהם נלחמו בקרבות אז אל תדאג הם בסדר. אי אגיד לך כשהם ממש עייפים

כריס-
    פגיעה ישירה&#33; אקנס מרפה מנידורן.

איקי-
    נראה שהקיובון הרגיל לא מוכן לשחרר את העצם הזהובה. קיובון הרגיל מתחיל לברוח.

ירין-
    סלקוס לא נראה עצוב אלא מאושר על הזמן שהיה לו איתך עד כה.הוא מסתכל עלייך במבט חמים ואוהב. אתה מחזיר אותו לפוקדור ושם אותו בתוך התקשורדור. הפוקדור נעלם ומופיע הפוקדור של האונדר. אתה ממשיך בדרכך עם הפרופסור. עוצר אותך מאמן שרוצה נגדך קרב זוגות.

ארתור-
    אקזקיוטור הוא בחירה מעולה בגלל כל הראשים שלו. אתם מתחילים לאכול וכשנשאר רק עוד סנדויץ&#39; אחד הקבוצה של בלבאזור סיימה. לא נורא לפחות היה לכם טעים. אתה חש ברעידות מהתיק שלך, זאת הביצה היא מתחילה לרעוד&#33;

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jul 10 2009, 10:32 AM

ירין-
    סלקוס לא נראה עצוב אלא מאושר על הזמן שהיה לו איתך עד כה.הוא מסתכל עלייך במבט חמים ואוהב. אתה מחזיר אותו לפוקדור ושם אותו בתוך התקשורדור. הפוקדור נעלם ומופיע הפוקדור של האונדר. אתה ממשיך בדרכך עם הפרופסור. עוצר אותך מאמן שרוצה נגדך קרב זוגות.
    קרב זוגות או כפול?
    ------
    "בשמחה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. משתמש מנוסה
    ירין-
    כפול, זוגות, מה ההבדל?

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jul 10 2009, 10:58 AM
    ירין-
    כפול, זוגות, מה ההבדל?
    כפול- שני מאמנים לכל אחד אחד,זוגות- 4 מאמנים-2&#092;2
    ------
    טדי אוניקס צאו&#33; אוניקס תתחיל בחפירה ותפתיע אותם בזנב ברזל&#33; וטדי התקפה בילתי נראית&#33; ואז כנס לאחד החורים שאוניקס חפר ותפתיע אותם עם אגרוף על משולב בדחיפה&#33;" אני אומר
    --------

-------

11. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אקזקיוטור הוא בחירה מעולה בגלל כל הראשים שלו. אתם מתחילים לאכול וכשנשאר רק עוד סנדויץ&#39; אחד הקבוצה של בלבאזור סיימה. לא נורא לפחות היה לכם טעים. אתה חש ברעידות מהתיק שלך, זאת הביצה היא מתחילה לרעוד&#33;
    "הפסדנו" אומר בקול מבולבל כשאני חושב בכלל על הביצה ואוציא אותה מהר מהתיק שלי כדי לראות למה היא הולכת לבקוע

12. the bitch is back
    עומר-
    מאק משתמש בחבטת גוף לפני שגלום מספיקה לעשות משהו וגלום מעולפת.
    "טוב גרבלר צא&#33; תישתמש בזריקת אבנים ואז גילגול&#33;"
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    ירין-
    אוניקס משתמש בחפירה, טדיאורסה משתמש בהתקפה בלתי נראית ופוגע בהורסי ואז הוא נפגע מבעיטה נמוכה של היטמונלי. אוניקס יוצא ומשתמש בזנב ברזל על היטמונלי. הרקרוס משתמש בהתקפת קרן ודוחף את אוניקס טדיאורסה משתמש באגרוף על ודחיפה על הרקרוס אבל היטמונלי חוסם את טדיאורסה עם בעיטת על.

ארתור-
    אתה מסתכל על הביצה כשהיא בוקעת ממש בתוך הידיים שלך. ומהביצה בוקע צ&#39;רמנדר http://www.dragonflycave.com/dpsprit...charmander.png מזל טוב&#33;

עומר-
    מאק נפגע מזריקת האבנים ומשתמש בגז רעיל. גרבלר הורעל. גרבלר משתמש בגלגול ופודע המאק. מאק משתמש בזריקת רעלים. גרבלר ממשיך בגלגול ובא לפגוע במאק, מאק זורק את הרעל על האדמה וגרבלר מחליק עליו ומאבד שליטה. גרבלר מתנגש בקיר.

14. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jul 10 2009, 01:38 PM
    עומר-
    מאק נפגע מזריקת האבנים ומשתמש בגז רעיל. גרבלר הורעל. גרבלר משתמש בגלגול ופודע המאק. מאק משתמש בזריקת רעלים. גרבלר ממשיך בגלגול ובא לפגוע במאק, מאק זורק את הרעל על האדמה וגרבלר מחליק עליו ומאבד שליטה. גרבלר מתנגש בקיר.
    "גרבלר, תישתמש בחפירה ואז תצא אל מק עם חבטת גוף חזקה&#33;"
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jul 10 2009, 01:38 PM
    ירין-
    אוניקס משתמש בחפירה, טדיאורסה משתמש בהתקפה בלתי נראית ופוגע בהורסי ואז הוא נפגע מבעיטה נמוכה של היטמונלי. אוניקס יוצא ומשתמש בזנב ברזל על היטמונלי. הרקרוס משתמש בהתקפת קרן ודוחף את אוניקס טדיאורסה משתמש באגרוף על ודחיפה על הרקרוס אבל היטמונלי חוסם את טדיאורסה עם בעיטת על.
    הורסי?
    ---
    "אוניקס תשתמש שוב בחפירה ואז תפתיע אותו ותנגח בו מלמטה עם זנב ברזל&#33; (מקווה שזה מובן)וטדי תחפה על אוניקס ותשתמש בחבטת גוף משולב בליקוק&#33;" אני אומר
    --------

-------

עמוד 57 מתוך 74 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •