"קדימה גלום אל תוותרי שאיבה ואז עלי טער!"Originally posted by rob@Jul 8 2009, 10:03 PM
עומר-
גלום לא מצליחה להתחמק. היא משתמשת בשאיבה ועלי תער ואקנס מתעלף. "זה הפוקימון האחרון, והוא ייתן לי את הניצחון! צא מאק!"![]()
"הפוקימונים שלי חלשים מדי אני חייב להגיעה לעיר הבאה"אני אומר ומתחיל ללכת מימנוOriginally posted by rob@Jul 8 2009, 10:03 PM
ג'יי-
שכחתי מקודם לרשום. אחרי שתפסת את האגון הילדה קיבלה את הפוקימון שלה בחזרה "תודה רבה!" היא אמרה ונתנה לך גרייט בול כמתנה. המשכת בדרכך לעיר הבאה ובנחל ראית קורסולה.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"נידורינה, תנסי להשתמש עליו בעוקץ רעל כך שירפה אותך!" אני אומר לה.Originally posted by rob@Jul 8 2009, 10:03 PM
כריס-
נידורן חוצה את השלוליות בלי בעיה ומשתמשת במכת קרן, אקנס כמעט והתחמק. אקנס משתמש בנשיכה ונידורן מגיבה בשריטות. אקנס נפגע. אקנס משתמש בחנק ועוטף את נידורן.
ספוילר
"וואו! קיובון זהוב!" מתלהב מרגע לרגע~Originally posted by rob@Jul 8 2009, 10:03 PM
איקי-
אתה רואה קיובון זהוב ללא העצם שלו(אני יודע שבתמונה יש לו עצם אז תדמיין). הוא נראה כועס.
"קיובון זהוב?כנראה שאיבדת את העצם הזאתי"מראה לו את העצם ומחייך ^^
"הממ.. אפילו שזה קשה..סלקוס, עד להודע חדשה.." אני אומר קצת בעצבOriginally posted by rob@Jul 8 2009, 10:03 PM
ירין-
התקשורכדור שלך מצלצל. זה פרופסור גולד. "שלום ירין, איך מתקדם המסע שלך? ההאונדר הזהוב שתפסת אצלי כרגע ונראה שמח וחזק מאוד. אם תרצה לקבל אותו תוכל להתקשר אלי כשתרצה ולומר עם איזה פוקימון בשישיה שלך להחליף אותו. בהצלחה בהמשך!"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני בוחר באקזקטיוטורOriginally posted by rob@Jul 4 2009, 07:58 PM
ארתור-
בסדר. רק רציתי לשמוע את התוכנית.
עומר-
מאק משתמש בחבטת גוף לפני שגלום מספיקה לעשות משהו וגלום מעולפת.
ג'יי-
אם אתה מתכוון שהם חלשים בגלל שהם נלחמו בקרבות אז אל תדאג הם בסדר. אי אגיד לך כשהם ממש עייפים
איקי-
נראה שהקיובון הרגיל לא מוכן לשחרר את העצם הזהובה. קיובון הרגיל מתחיל לברוח.
ירין-
סלקוס לא נראה עצוב אלא מאושר על הזמן שהיה לו איתך עד כה.הוא מסתכל עלייך במבט חמים ואוהב. אתה מחזיר אותו לפוקדור ושם אותו בתוך התקשורדור. הפוקדור נעלם ומופיע הפוקדור של האונדר. אתה ממשיך בדרכך עם הפרופסור. עוצר אותך מאמן שרוצה נגדך קרב זוגות.
ארתור-
אקזקיוטור הוא בחירה מעולה בגלל כל הראשים שלו. אתם מתחילים לאכול וכשנשאר רק עוד סנדויץ' אחד הקבוצה של בלבאזור סיימה. לא נורא לפחות היה לכם טעים. אתה חש ברעידות מהתיק שלך, זאת הביצה היא מתחילה לרעוד!
קרב זוגות או כפול?Originally posted by rob@Jul 10 2009, 10:32 AM
ירין-
סלקוס לא נראה עצוב אלא מאושר על הזמן שהיה לו איתך עד כה.הוא מסתכל עלייך במבט חמים ואוהב. אתה מחזיר אותו לפוקדור ושם אותו בתוך התקשורדור. הפוקדור נעלם ומופיע הפוקדור של האונדר. אתה ממשיך בדרכך עם הפרופסור. עוצר אותך מאמן שרוצה נגדך קרב זוגות.
------
"בשמחה!" אני אומר
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין-
כפול, זוגות, מה ההבדל?
כפול- שני מאמנים לכל אחד אחד,זוגות- 4 מאמנים-2\2Originally posted by rob@Jul 10 2009, 10:58 AM
ירין-
כפול, זוגות, מה ההבדל?
טדי אוניקס צאו! אוניקס תתחיל בחפירה ותפתיע אותם בזנב ברזל! וטדי התקפה בילתי נראית! ואז כנס לאחד החורים שאוניקס חפר ותפתיע אותם עם אגרוף על משולב בדחיפה!" אני אומר
--------
![]()
-------
![]()
"הפסדנו" אומר בקול מבולבל כשאני חושב בכלל על הביצה ואוציא אותה מהר מהתיק שלי כדי לראות למה היא הולכת לבקועOriginally posted by rob@Jul 10 2009, 10:32 AM
ארתור-
אקזקיוטור הוא בחירה מעולה בגלל כל הראשים שלו. אתם מתחילים לאכול וכשנשאר רק עוד סנדויץ' אחד הקבוצה של בלבאזור סיימה. לא נורא לפחות היה לכם טעים. אתה חש ברעידות מהתיק שלך, זאת הביצה היא מתחילה לרעוד!
ירין-
אוניקס משתמש בחפירה, טדיאורסה משתמש בהתקפה בלתי נראית ופוגע בהורסי ואז הוא נפגע מבעיטה נמוכה של היטמונלי. אוניקס יוצא ומשתמש בזנב ברזל על היטמונלי. הרקרוס משתמש בהתקפת קרן ודוחף את אוניקס טדיאורסה משתמש באגרוף על ודחיפה על הרקרוס אבל היטמונלי חוסם את טדיאורסה עם בעיטת על.
ארתור-
אתה מסתכל על הביצה כשהיא בוקעת ממש בתוך הידיים שלך. ומהביצה בוקע צ'רמנדר http://www.dragonflycave.com/dpsprit...charmander.png מזל טוב!
עומר-
מאק נפגע מזריקת האבנים ומשתמש בגז רעיל. גרבלר הורעל. גרבלר משתמש בגלגול ופודע המאק. מאק משתמש בזריקת רעלים. גרבלר ממשיך בגלגול ובא לפגוע במאק, מאק זורק את הרעל על האדמה וגרבלר מחליק עליו ומאבד שליטה. גרבלר מתנגש בקיר.
"גרבלר, תישתמש בחפירה ואז תצא אל מק עם חבטת גוף חזקה!"Originally posted by rob@Jul 10 2009, 01:38 PM
עומר-
מאק נפגע מזריקת האבנים ומשתמש בגז רעיל. גרבלר הורעל. גרבלר משתמש בגלגול ופודע המאק. מאק משתמש בזריקת רעלים. גרבלר ממשיך בגלגול ובא לפגוע במאק, מאק זורק את הרעל על האדמה וגרבלר מחליק עליו ומאבד שליטה. גרבלר מתנגש בקיר.
הורסי?Originally posted by rob@Jul 10 2009, 01:38 PM
ירין-
אוניקס משתמש בחפירה, טדיאורסה משתמש בהתקפה בלתי נראית ופוגע בהורסי ואז הוא נפגע מבעיטה נמוכה של היטמונלי. אוניקס יוצא ומשתמש בזנב ברזל על היטמונלי. הרקרוס משתמש בהתקפת קרן ודוחף את אוניקס טדיאורסה משתמש באגרוף על ודחיפה על הרקרוס אבל היטמונלי חוסם את טדיאורסה עם בעיטת על.
---
"אוניקס תשתמש שוב בחפירה ואז תפתיע אותו ותנגח בו מלמטה עם זנב ברזל! (מקווה שזה מובן)וטדי תחפה על אוניקס ותשתמש בחבטת גוף משולב בליקוק!" אני אומר
--------
![]()
-------
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)