"אוקיי נידורינה, תסיימי את זה בשריטה ואז בבעיטה כפולה!"Originally posted by rob@Jul 10 2009, 11:08 PM
כריס-
עוקץ הרעל של נידורן לא משפיע כל כך על אקנס. אקנס משתמש בחפירה וכשהוא יוצא נידורן מצליחה לתקוף אותו עם התקפת קרן. אקנס נראה חלש.
"אוקיי נידורינה, תסיימי את זה בשריטה ואז בבעיטה כפולה!"Originally posted by rob@Jul 10 2009, 11:08 PM
כריס-
עוקץ הרעל של נידורן לא משפיע כל כך על אקנס. אקנס משתמש בחפירה וכשהוא יוצא נידורן מצליחה לתקוף אותו עם התקפת קרן. אקנס נראה חלש.
ספוילר
עומר-
מאק מעולף. "הפסדתי..." ראף אומר ומסתכל עליך "כל הכבוד! נתת לי חתיכת קרב! הנה תג הרעל, הרוווחת אותו ביושר!"
ירין-
בקלות אוניקס וטדיאורסה מנצחים את הרקרוס. "היה קרב מעולה!" אומר המאמן וממשיך בדרכו. אתה והפרופסור ממשיכים ורואים סנדשרו.
לני-
אין לך איפה כרגע לרפא את הפוקימונים מצד שני הם לא עייפים כל כך כרגע ולכן לא אמורה להיות בעיה להלחם
תעדכן את ההחלפה של סלקוס..Originally posted by rob@Jul 10 2009, 11:22 PM
ירין-
בקלות אוניקס וטדיאורסה מנצחים את הרקרוס. "היה קרב מעולה!" אומר המאמן וממשיך בדרכו. אתה והפרופסור ממשיכים ורואים סנדשרו.
-----
"הונדור צא! תתחיל עם זריזות משולב בנשיכה על סנדרשו! ואז להביור!" אני אומר
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"תודה!" אני אומר באושר ויוצא החוצה ומוציא את גלום ונותן לה את האבן עלה, אח"כ אני הולך לרפא את הפוקימונים שלי ואז הולך לחפש פוקימונים להיתאמן.Originally posted by rob@Jul 10 2009, 11:22 PM
עומר-
מאק מעולף. "הפסדתי..." ראף אומר ומסתכל עליך "כל הכבוד! נתת לי חתיכת קרב! הנה תג הרעל, הרוווחת אותו ביושר!"
____
איפה אני יכול להשיג את המעיל מתכת בשביל לפתח את סייטר?
"חפירה עכשיו!"Originally posted by rob@Jul 10 2009, 11:08 PM
ג'יי-
סופת החול של טרפינץ' מחלישה את התקפות החשמל של אלקיד. טרפינץ' משתמש בדחיפה ואלקיד מתחמק עם זריזות ופוגע בטרפינץ' עם דחיפה.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
ירין-
האונדר פוגע בסנדשרו עם זריזות ונשיכה. סנדשרו מגיב עם שריטות. האונדר משתמש בלהביור אבל לא משפיע כל כך על סנדשרו. סנדשרו משתמש בזריקת אבנים.
עומר-
גלום מתפתחת לויילפלום
ג'יי-
טרפינץ' משתמש בחפירה ופוגע באלקיד ישירות. אלקיד נראה חלש.
"כדור צל משולב בלהביור ואז זריזות!" אני אומרOriginally posted by rob@Jul 10 2009, 11:45 PM
ירין-
האונדר פוגע בסנדשרו עם זריזות ונשיכה. סנדשרו מגיב עם שריטות. האונדר משתמש בלהביור אבל לא משפיע כל כך על סנדשרו. סנדשרו משתמש בזריקת אבנים.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"צא פוקדור"Originally posted by rob@Jul 10 2009, 11:45 PM
ג'יי-
טרפינץ' משתמש בחפירה ופוגע באלקיד ישירות. אלקיד נראה חלש.
בברכה, דודי
עומר-
אתה תמצא מעיל מתכת בקרוב
ג'יי-
כמעט! אלקיד כנראה עדיין מספיק חזק כדי להשתחרר.
"צא פולי! תישתמש באדח מים ואז סטירה כפולה!" אני אומר "אם הוא תוקף תתחמק ואז היפנוזה!"Originally posted by rob@Jul 10 2009, 11:53 PM
עומר-
אתה תמצא מעיל מתכת בקרוב
תזכיר לי איך אוניקס מתתח?Originally posted by rob@Jul 10 2009, 11:53 PM
ירין-
השילוב לא מצליח לעומת זאת כדור הצל פוגע ישירות בסנדשרו. סנדשרו משתמש בזריקת אבנים אבל האונדר מתחמק עם זריזות ופוגע עם להביור.
------
"הונדור שוב השתמש בזריזות משולב בנשיכה ואז כדור צל!" אני אומר
--------
![]()
-------
![]()
"פשש הוא חזק טרפינצ' סופת חול ואז חפירה"Originally posted by rob@Jul 10 2009, 11:53 PM
ג'יי-
כמעט! אלקיד כנראה עדיין מספיק חזק כדי להשתחרר.
בברכה, דודי
"קרבי חזור!" מחזיר את קרבי לפוקדור.Originally posted by rob@Jul 10 2009, 11:08 PM
איקי-
קיובון מתליח להתחמק ומשתמש בזריקת עצם. קרבי מתחמק אבל העצם חוזר כמו בומרנג ופוגע בקרבי בדרך חזרה. העצם נראית משנה סוג, היא הפכה לעצם חשמלית וקיובון עומד לתקוף את קרבי איתה.
"צא סידוט! השתמש בכוח טבע!"
"אוקיי נידורינה, את ממשיכה! השתמשי במתקפת קרן ושריטה!" אני צועק.Originally posted by rob@Jul 10 2009, 11:22 PM
כריס-
הצלחה. אקנס מעולף. "הפוקימון האחרון לא יאכזב אותי! צא מאק!"
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)