Pokemon GO
עמוד 62 מתוך 74 ראשוןראשון ... 1252606162636472 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 916 עד 930 מתוך 1102
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Jul 12 2009, 12:32 PM

ג'יי-
    יש טורניר קרבות באזור הדוכנים אם תרצה (פירוט בהודעה הראשונה)
    אני הולך לטורניר הקרבות
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jul 12 2009, 12:45 PM
    עומר-
    ברנדה מוציאה סטריו ובראד מוציא סלגמה . הכנע!
    "או שלא... פולי וינבלום (אני אקרא לה בכינוי איווי) צאו!" פולי אקדח מים על סלגמה(או איך שלא כותבים את הנזלת האדומה הזאת XD) איווי עלי טער ואז קרן סולרית על סטאריו!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    ירין-
    אלקטרייק לא הצליח להתחמק מההיפנוזה ונרדם.
    גולדאק משתמש בפעימת אקווה על אברה ואברה מתחמק עם שיגור מאחורי סנסלש ומשתק אותו עם גלי חשמל. גולדאק משתמש בקרן על חושית על סנסלש, סנסלש רוצה להשתמש בחפירה אבל משותק ולכן נפגע מהקרן העל חושית. פיפלופ משתמש בחבטת גוף על מנצ'לקס וגולדאק פוגע עם קרן הבלבול גם בפיפלופ וגם במנצ'לקס שניהם מבולבלים. אברה משתמש בקרן על חושית על אלקטרייק ופוגע. אלקטרייק עדיין ישן.

ג'יי-
    איזה פרס תרצה למקרה ותנצח?
    1) אבן אש, אבן מים, אבן ברק
    2) התקפה נוספת לכל פוקימון
    3) ביצת פוקימון

עומר-
    אפשר כינוי שהוא לא שם של פוקימון אחר?
    פולי משתמש באקדח מים אבל סטריו משתמש בסיבוב מהיר וחוסם את אקדח המים שבדרך לסלגמה. סלגמה משתמש בלהביור על ויינבלום אבל ויינלום מתחמקת ומשתמשת בעלי תער על סטריו. סטריו נפגע. ויינבלום טוענת קרן סולרית סלגמה עומד להפריע לה עם להביור.

4. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jul 12 2009, 01:15 PM

עומר-
    אפשר כינוי שהוא לא שם של פוקימון אחר?
    פולי משתמש באקדח מים אבל סטריו משתמש בסיבוב מהיר וחוסם את אקדח המים שבדרך לסלגמה. סלגמה משתמש בלהביור על ויינבלום אבל ויינלום מתחמקת ומשתמשת בעלי תער על סטריו. סטריו נפגע. ויינבלום טוענת קרן סולרית סלגמה עומד להפריע לה עם להביור.
    הכוונה לא אייוי אלה איווי (IVY)
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה

ג'יי-
    איזה פרס תרצה למקרה ותנצח?
    1) אבן אש, אבן מים, אבן ברק
    2) התקפה נוספת לכל פוקימון
    3) ביצת פוקימון

ביצת פוקימון
    בברכה, דודי

6. משתמש מנוסה
    ירין-
    אלקטרייק לא הצליח להתחמק מההיפנוזה ונרדם.
    גולדאק משתמש בפעימת אקווה על אברה ואברה מתחמק עם שיגור מאחורי סנסלש ומשתק אותו עם גלי חשמל. גולדאק משתמש בקרן על חושית על סנסלש, סנסלש רוצה להשתמש בחפירה אבל משותק ולכן נפגע מהקרן העל חושית. פיפלופ משתמש בחבטת גוף על מנצ'לקס וגולדאק פוגע עם קרן הבלבול גם בפיפלופ וגם במנצ'לקס שניהם מבולבלים. אברה משתמש בקרן על חושית על אלקטרייק ופוגע. אלקטרייק עדיין ישן.
    "גולדק תנסה להעיר את אלקטרו ובנתיים תשתמש באקדח מים משולב בפעימת אקווה על סנדלש ואז בועות ואקדח מים ל אברה! אלקטרו תשתמש בגלי חשמל משולבים במכת חשמל על פיפלפ ואז ריסוק משולב בנשיכה חשמלית על מנצ'לקס!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. Kibō no chi
    Originally posted by rob@Jul 12 2009, 11:46 AM
    כריס-
    מגבי משתמש בלהביור ומאק נפגע. מאק מחזיר בחבטת גוף ומגבי משתמש באגרוף על. שני הפוקימונים נפגעים. גם מגבי וגם מאק נראים חלשים.
    "אוקיי מגבי, תשתמש בדחיפה ואז באגרוף על, תסיים את זה&#33;" אני צועק

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    עומר-
    הבנתי את זה גם קודם זה פשוט נראה דומה מדי
    פולי מצליחה להגן על וייבלום. וייבלום משתמש בקרן סולרית על סטריו, סטריו נראה חלש. וייבלום ממשיכה עם שאיבה וסטריו מעולף. סלגמה משתמש במסך עשן "אנחנו עוד נשיג את פוליווג הזה&#33;" העשן מתפזר והם כבר אינם.

ג&#39;יי-
    היריב הראשון מוציא סלגמה

ירין-
    אלקטרייק התעורר.
    גולדאק משתמש באקדח מים משולב עם פעימת אקווה על סנסלש אבל סנסלש מתחמק עם חפירה והפגיעה פוגעת ישירות באברה. פיפלופ מנסה להשתמש באקדח מים על אלקטרייק אבל הוא מבולבל ופוגע במנצ&#39;לקס. אלקטרייק משתמש בגלי חשמל ומכת חשמל ופיפלופ מעולף. מנצ&#39;לקס כבר לא מבולבל. אלקטרייק משתמש בנשיכה חשמלית אבל מנצ&#39;לקס הודף אותו עם אגרוף על.

כריס-
    מגבי משתמש בדחיפה ומאק נדחף לעבר שלולית רעל. מגבי רואה את זה ומהר משתמש באגרוף על כדי שמאק לא ירפא בשלולית. מאק עדיין עומד ומשתמש בכדור צל.

9. Kibō no chi
    Originally posted by rob@Jul 12 2009, 01:40 PM
    כריס-
    מגבי משתמש בדחיפה ומאק נדחף לעבר שלולית רעל. מגבי רואה את זה ומהר משתמש באגרוף על כדי שמאק לא ירפא בשלולית. מאק עדיין עומד ומשתמש בכדור צל.
    "מגבי, תנסה להשיב מלחמה בלהביור בשיא הכוח&#33;"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה

ירין-
    אלקטרייק התעורר.
    גולדאק משתמש באקדח מים משולב עם פעימת אקווה על סנסלש אבל סנסלש מתחמק עם חפירה והפגיעה פוגעת ישירות באברה. פיפלופ מנסה להשתמש באקדח מים על אלקטרייק אבל הוא מבולבל ופוגע במנצ&#39;לקס. אלקטרייק משתמש בגלי חשמל ומכת חשמל ופיפלופ מעולף. מנצ&#39;לקס כבר לא מבולבל. אלקטרייק משתמש בנשיכה חשמלית אבל מנצ&#39;לקס הודף אותו עם אגרוף על.
    "גולדאק קרן על חושית על מנצ&#39;לקס ואז בועות משולבות באקדח מים על סנדלש ואם הוא ופר אז אקדח מים לתוך הבור&#33; ואלקטרו גלי חשמל משולבים במכת חשמל על אברה ותתמקד עליו&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. the bitch is back
    עומר-
    הבנתי את זה גם קודם זה פשוט נראה דומה מדי
    פולי מצליחה להגן על וייבלום. וייבלום משתמש בקרן סולרית על סטריו, סטריו נראה חלש. וייבלום ממשיכה עם שאיבה וסטריו מעולף. סלגמה משתמש במסך עשן "אנחנו עוד נשיג את פוליווג הזה&#33;" העשן מתפזר והם כבר אינם.
    "הם צריכים למצוא פזמון חדש..." אני אומר לעצמי בצחוק "עבודה טובה פולי,וייבלום&#33;" אני אומר וממשיך בדרכי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    ג&#39;יי-
    היריב הראשון מוציא סלגמה
    "צא סורקיט בועות ואז אקדח מים"
    בברכה, דודי

13. משתמש מנוסה
    עומר-
    :XD: קייט נשארה בעיר הקודמת ד"א
    ________
    אתה ממשיך בדרכך כשפתאום המפ"ז מתחיל לצפצף.

כריס-
    הלהביור חוסם את עדור הצל ופוגע במאק. מאק מעולף "ניצחת&#33; ולכן הרווחת היושר את תג הרעל &#33; כל הכבוד ובהצלחה בהמשך&#33;"

ירין-
    אברה משתמש בקרן על חושית על סנסלש. סנסלש מעולף. גולדאק משתמש בקרן על חושית על מנצ&#39;לקס ופוגע ישירות. מנצ&#39;לקס נראה חלש אבל משתמש באגרוף על על אלקטרייק, אלקטרייק נפגע ונראה חלש. אלקטרייק משתמש בגלי חשמל ואברה מנוטרל. אלקטרייק משתמש במכת חשמל ופוגע באברה.

ג&#39;יי-
    סורסקיט פוגע. סלגמה משתמש בלהביור.

14. the bitch is back
    Originally posted by rob@Jul 12 2009, 02:37 PM
    עומר-
    :XD: קייט נשארה בעיר הקודמת ד"א
    ________
    אתה ממשיך בדרכך כשפתאום המפ"ז מתחיל לצפצף.
    מה היא עוד עושה שם?
    גיל! 3>

15. Kibō no chi
    Originally posted by rob@Jul 12 2009, 02:37 PM

כריס-
    הלהביור חוסם את עדור הצל ופוגע במאק. מאק מעולף "ניצחת&#33; ולכן הרווחת היושר את תג הרעל &#33; כל הכבוד ובהצלחה בהמשך&#33;"
    "תודה" אני אומר ומתקדם לכיוון מרכז הפוקימונים בכדי לרפא את הפוקימונים שלי.

Spoiler ספוילר

עמוד 62 מתוך 74 ראשוןראשון ... 1252606162636472 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •