כל הכבוד
ברגע שמאשרים תקבל ווינר.
Raichu sama;
מה אתה רוצה?!
זה מדריך של מכוניםולא חייב להיות מכון
תמונה של מה?לא חייב תמונה
זה מכון , מכון חייב להיות סוג מסויים.מי אמר שחייב שיהיה סוג מסויים
<_< <_< <_< יש רגעים שהשתיקה יפה להם.
omeriko;
תודה רבה על התגובה (: ערכתי את המדריך והוספתי את הרעיון (:
scops owl;
תודה רבה על התגובה (: ערכתי את המדריך והוספתי את הרעיון (:
Dor718;
תודה רבה (:
את מה שאמרת לא נראה לי צריך להוסיף.
תיקנתי את התמונות (:
YoRt3m;
תודה (:
מדריך ממש טוב, מגיע לך ווינר!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אמרת לשים תמונה של מנהיג המכון-לא חייבOriginally posted by L@Jun 11 2009, 06:27 PM
Raichu sama;
מה אתה רוצה?!
תמונה של מה?
זה מכון , מכון חייב להיות סוג מסויים.
<_< <_< <_< יש רגעים שהשתיקה יפה להם.
ולא לכל מכון יש סוג-לגרין במנגה לא היה קשר בין הסוגים ובאנימה היו שתי מכונים בעלי פוקימונים לא קשורים
אז אל תנסה לשחק אותה חכם
והמדריך לדעתי די מטופש-אנשים מפגרים שהם לא יודעים מזה מכון, סוגים ושצריך לשים אותם. אפילו מנהל הפורום לא מתייחס למדדריך הזה. ומנהל המשחק עד כדי כך מטומטם שלא ידע שצריך תגים, יש מישהו שנשמע הקטנוני אבל הפעם אני חייב לומר שהמדריך מיותר לחלוטין
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אני חייב להסכים.Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 11 2009, 11:09 PM
אמרת לשים תמונה של מנהיג המכון-לא חייב
ולא לכל מכון יש סוג-לגרין במנגה לא היה קשר בין הסוגים ובאנימה היו שתי מכונים בעלי פוקימונים לא קשורים
אז אל תנסה לשחק אותה חכם
והמדריך לדעתי די מטופש-אנשים מפגרים שהם לא יודעים מזה מכון, סוגים ושצריך לשים אותם. אפילו מנהל הפורום לא מתייחס למדדריך הזה. ומנהל המשחק עד כדי כך מטומטם שלא ידע שצריך תגים, יש מישהו שנשמע הקטנוני אבל הפעם אני חייב לומר שהמדריך מיותר לחלוטין
כל מי שרוצה לנהל משחק יודע איך לבנות מכון, וסוג זה רק מומלץ.
וגם, מה הרעיון הדבילי (לא בא לפגוע עכשיו, פשוט לא מצאתי מילה יותר טובה) של לגלות כמה פוקימונים יש למנהיג?
כל המטרה היא להשאיר את הכל חוץ מהסוג, ואפילו גם אותו אפשר, סמוי עד הרגע שבו נלחמים במכון
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)