אביב, אתה במקרה רוצה לפרוש מהמשחק שלי ?Originally posted by aviv@Jul 28 2007, 12:12 PM
שלום לירון -_-
אביב, אתה במקרה רוצה לפרוש מהמשחק שלי ?Originally posted by aviv@Jul 28 2007, 12:12 PM
שלום לירון -_-
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
לא מצליח לי בפוטו, ואתה לא אמרת לי שזה אתה! ואני עוד דיברתי איתך על גולדOriginally posted by _אורח_@Jul 28 2007, 12:14 PM
שלום גם לך.
על מה הפרצוף?![]()
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
צענה גם לי ...
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
לא, פשוט אני מנסה ללמוד פוטו ואני לא יודע אם המשחק שלך מעניין :lol:Originally posted by Shippo@Jul 28 2007, 12:18 PM
צענה גם לי ...
אביב
אז למה נרשמת ?Originally posted by aviv@Jul 28 2007, 12:20 PM
לא, פשוט אני מנסה ללמוד פוטו ואני לא יודע אם המשחק שלך מעניין :lol:
ואתה אפילו לא ניסית ...
ולא קשור ... אתה הגבת לכל המשחקים, רק לשלי לא ..
ניני תגיב במשחק שלך
נו....טוב נלך להגיבOriginally posted by Shippo@Jul 28 2007, 12:21 PM
אז למה נרשמת ?
ואתה אפילו לא ניסית ...
ולא קשור ... אתה הגבת לכל המשחקים, רק לשלי לא ..
אביב
אמרתי,לא קראת.Originally posted by aviv@Jul 28 2007, 12:17 PM
לא מצליח לי בפוטו, ואתה לא אמרת לי שזה אתה! ואני עוד דיברתי איתך על גולד![]()
טוב בכל מקרה עכשיו אתה יודע שזה אני.
אני עומד להתאבד!!!! גם ת''יום הכי שמח שלי צריך להטריף אותי?! ההורים שלי הביאו את כל הילדים הכי מעצבנים, אמרו שאני אחראי והם הורסים ת''בית! ולהורים שלי זה בסדר, ואני אגיד לכם גם למה: כי הם לא מנקים. אני הולך מעכשיו לכולם ולא יהיה לאף אחד ממי שבא אלי, בבית חלון אחד שלם! כי הכל יישבר!
יהיה בסדר, זה לא הדבר שיהרוס לך את החיים.Originally posted by triner@Jul 28 2007, 12:31 PM
אני עומד להתאבד!!!! גם ת''''יום הכי שמח שלי צריך להטריף אותי?! ההורים שלי הביאו את כל הילדים הכי מעצבנים, אמרו שאני אחראי והם הורסים ת''''בית! ולהורים שלי זה בסדר, ואני אגיד לכם גם למה: כי הם לא מנקים. אני הולך מעכשיו לכולם ולא יהיה לאף אחד ממי שבא אלי, בבית חלון אחד שלם! כי הכל יישבר!
אביב
אז נהרס לך כיסא מתנפח אז מה? יש לך בעיה פסיכולוגית? אלרגיה נוראית? חרדות?פסימיות? מחשבות רצינות על התאבדות?Originally posted by triner@Jul 28 2007, 12:33 PM
כן? כשאני אתמול עמדתי שעות, ניפחתי איזה כיסא מתנפך שיוצאים לו רמקולים. הם הרו ת''''רמקולים, הוציאו ממנו ת''''אוויר ושברו לי ת''''משאבה!
לא אז שתוק -_- -_-
אביב
חומריות חומריות, כסף זה לא הכל בחייםOriginally posted by triner@Jul 28 2007, 12:37 PM
סתום, זה כיסא, שחבר שלי שגר בחו"ל הביא לי כי הוא בביקור. אין את זה בארץ. זה איזה 356$. אתה יודע כמה זה שווה?!
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)