אתה מתכוון בבנות שמשחקות דמויות למרות שהדמויות דומות לחיים? כן צודקOriginally posted by triner@Jul 28 2007, 12:45 PM
אתה תסתום אתה מאוהב בדמויות! <_<
אתה מתכוון בבנות שמשחקות דמויות למרות שהדמויות דומות לחיים? כן צודקOriginally posted by triner@Jul 28 2007, 12:45 PM
אתה תסתום אתה מאוהב בדמויות! <_<
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אם אני אמשיך לדבר, יענישו אותנו על ריב כמו ממקודם אז אשתוק X-:Originally posted by triner@Jul 28 2007, 12:47 PM
לא, אתה סתם מאוהב בדמויות טיפשיות שלא קיימות -_-
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
חזרתי
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> משפט חכם לחיים:
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
הי חן !Originally posted by חן@Jul 28 2007, 12:56 PM
חזרתי
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
היי ניני
אביב מה נסגר?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> משפט חכם לחיים:
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
היה כיף ?Originally posted by Roronoa Zoro@Jul 28 2007, 01:03 PM
חזרתי עכשיו מהבריכה
מה אתה אומר, להוסיף מקום ?
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
פור גאי ..Originally posted by triner@Jul 28 2007, 01:04 PM
יופי, כיף לכם! אף אחד לא בא אליכם, הורס לכם ת''''בית, ואף אחדכועס עליכם ששני ילדים בני5 קופצים עליכם במכות! <_<
לי יש אחד כזה שעושה את זה 25 שעות ביום ו8 ימים בשבועOriginally posted by triner@Jul 28 2007, 01:04 PM
יופי, כיף לכם! אף אחד לא בא אליכם, הורס לכם ת''''בית, ואף אחדכועס עליכם ששני ילדים בני5 קופצים עליכם במכות! <_<
ניני תוסיף בבקשה את המקום ותשמור לי אותו
יונתן - רוץ כבר !
יש עוד מקום !
כן, אתה תגיד עכשיו שזה אח שלך, אבל לי הם מרביצים לי, שברו לי משאבה, הרסו לי כזה כיסא מתנפח מאוד מאוד מאוד יקל, ופיצצו לי אותו, ושברו ת''רמקולים ושברו ת''אופניים שלי ות''אופניי ספינינג שלי, שברו ת''בלתוט עם המישקולות שלי וקימעט שברו לי ת''דלת של החדר!!!!
והיום הייתה העלייה שלי. גם ת''יום הכי שמח שלי צריכים להרוס?! לא יכולים לתת לי יום אחד הפסקה!?!?!?!!?
פור גאי ...Originally posted by triner@Jul 28 2007, 01:10 PM
כן, אתה תגיד עכשיו שזה אח שלך, אבל לי הם מרביצים לי, שברו לי משאבה, הרסו לי כזה כיסא מתנפח מאוד מאוד מאוד יקל, ופיצצו לי אותו, ושברו ת''''רמקולים ושברו ת''''אופניים שלי ות''''אופניי ספינינג שלי, שברו ת''''בלתוט עם המישקולות שלי וקימעט שברו לי ת''''דלת של החדר!!!!
והיום הייתה העלייה שלי. גם ת''''יום הכי שמח שלי צריכים להרוס?! לא יכולים לתת לי יום אחד הפסקה!?!?!?!!?
נרשמתי כברOriginally posted by Shippo@Jul 28 2007, 01:10 PM
יונתן - רוץ כבר !
יש עוד מקום !![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)