בוקר טוב יונתן
ממצב?
אני נרשמתי לשם ב-2005 בחופש הגדול, הסיכוי שאני לא אזכור משהו פעיל בעבר שואף לאפס. רק לפני שבועיים חזר לפעילות משהו מאז 2006 לא היה פעיל ואני זהיתי אותו.Originally posted by Roronoa Zoro@Jul 29 2007, 09:19 AM
כי אתה לא תיזכור מי זה ואתה גם לא תאמין מי זה
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
אני יודע שאתה נרשמת ב2005 אני הייתי פעיל רק שלושה חודשים בפורום ב2006Originally posted by metagross@Jul 29 2007, 09:40 AM
אני נרשמתי לשם ב-2005 בחופש הגדול, הסיכוי שאני לא אזכור משהו פעיל בעבר שואף לאפס. רק לפני שבועיים חזר לפעילות משהו מאז 2006 לא היה פעיל ואני זהיתי אותו.
היי ...
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
בוקר טוב!
מה קורה נעלולים? B)
קרדיט לאדם על החתימה המדהימה של ג''ורדן!! (המרובעת)
הגלריה שלי
-Michael Jordan The Man And The Legend-
בוקר ...
אני אצל בן דוד שלי !
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
אני התאהבתי בקים פוסיבל!
Im Back
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>D:</span>
עברת את המאה הודעות?Originally posted by Roronoa Zoro@Jul 29 2007, 09:42 AM
אני יודע שאתה נרשמת ב2005 אני הייתי פעיל רק שלושה חודשים בפורום ב2006
ולמה שאני לא אאמין לך?
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
בוקר טוב מה קורה? =]
קרדיט לאדם על החתימה המדהימה של ג''ורדן!! (המרובעת)
הגלריה שלי
-Michael Jordan The Man And The Legend-
הגעתי בערך ל3000Originally posted by metagross@Jul 29 2007, 09:46 AM
עברת את המאה הודעות?
ולמה שאני לא אאמין לך?
כי זה לא ישמע לך הגיוני
נסה אותי.Originally posted by Roronoa Zoro@Jul 29 2007, 09:47 AM
הגעתי בערך ל3000
כי זה לא ישמע לך הגיוני
מחיפוש היחידים שעברו את ה-2800 ונרשמו ב-2006 הם אליאב, שי, גל, ניצן, Naruto Kun, VolCano, איילון, Bunny-Killer, Hyuuga Neji, סאי ודן...
עריכה: מהם עדיין פעילים או רשומים לכאן סאי, דן, שי, גל, ניצן ואיילון.
כן אני אחד מהםOriginally posted by metagross@Jul 29 2007, 09:54 AM
נסה אותי.
מחיפוש היחידים שעברו את ה-2800 ונרשמו ב-2006 הם אליאב, שי, גל, ניצן, Naruto Kun, VolCano, איילון, Bunny-Killer, Hyuuga Neji, סאי ודן...
1.היי ניני
2.זה דן...
היי וביי ...Originally posted by Rayquaza King@Jul 29 2007, 09:56 AM
1.היי ניני
2.זה דן...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)