משעמם
משעמם
די עם זה !Originally posted by Rayquaza King@Jul 27 2007, 05:00 PM
משעמם
הלכתי לאכול !
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
אוקי אני מאמץOriginally posted by MJ23@Jul 27 2007, 04:42 PM
\[IMG\]http://i16.tinypic.com/642cdhl.png\[/IMG\]
\[URL=http://i16.tinypic.com/642cdhl.png\]http://i16.tinypic.com/642cdhl.png\[/URL\]
יונתן!!
חברה יש לי רעיון למשחק תפקידים של פוקימון חדשני וןהכי מהמם שיכול להיות! פנו אלי בפרטי לרעיון, אתן אותו רק לאדם שיבטיח שלא ינעל ושאני אאמין שישקיע!
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אלכס הקדשתי לך 2000!
סתכלוOriginally posted by aviv@Jul 27 2007, 05:05 PM
חברה יש לי רעיון למשחק תפקידים של פוקימון חדשני וןהכי מהמם שיכול להיות! פנו אלי בפרטי לרעיון, אתן אותו רק לאדם שיבטיח שלא ינעל ושאני אאמין שישקיע!
אביב
למה שאתה לא תפתח אותו?Originally posted by aviv@Jul 27 2007, 05:05 PM
כי אני רוצה לשחק בו הוא יהיה ממש ממש יפהOriginally posted by Roronoa Zoro@Jul 27 2007, 05:06 PM
למה שאתה לא תפתח אותו?
אביב
אני יכול לפתוח אותו אבל קודם אני רוצה לדעת מה הרעיוןOriginally posted by aviv@Jul 27 2007, 05:06 PM
כי אני רוצה לשחק בו הוא יהיה ממש ממש יפה
של מי?Originally posted by Eytam@Jul 27 2007, 05:00 PM
אני פה.. התחלתי חתימה שדל טורטוויג , עוד מעט מסייםם
מי זה?
קרדיט לאדם על החתימה המדהימה של ג''ורדן!! (המרובעת)
הגלריה שלי
-Michael Jordan The Man And The Legend-
טוב שיהיה...Originally posted by Roronoa Zoro@Jul 27 2007, 05:07 PM
אני יכול לפתוח אותו אבל קודם אני רוצה לדעת מה הרעיון
המשחק יהיה על מאמני מכון! השחקנים שואפים להיות מאמני מכון! כל אחד בוחר את הסוג שלו[אם סוג נתפס, אסור לבחור אותו] יש רק 8 סוגים ואת תחליט כמה משתתפים, בכל מקרה הם עושים משימות כדי להיות מנהיגי מכון, תהיה הגבלה לפוקימונים,להתפתחות שלהם ועוד וכדי שיוכלו להשתמש ב-6 פוקימונים מהסוג שלהם ואולי אפילו בכאלה שלא מהסוג, הם צריכים להתקדם ולנצח הרבה מתחרים ולעשות משימות. אחר כך הם יהפכו לאליט פור ואחר כך לאגודה העולמית של מנהיגי המכון או מה שתחליט
אביב
ניפגעתי ממך אביב לא מדבר איתך יותר
יאי עוד אחד שרב איתיOriginally posted by Rayquaza King@Jul 27 2007, 05:15 PM
ניפגעתי ממך אביב לא מדבר איתך יותר
אביב
לא נראה לי שאני אעשה על זה משחק, אבל רעיון טובOriginally posted by aviv@Jul 27 2007, 05:11 PM
טוב שיהיה...
המשחק יהיה על מאמני מכון! השחקנים שואפים להיות מאמני מכון! כל אחד בוחר את הסוג שלו[אם סוג נתפס, אסור לבחור אותו] יש רק 8 סוגים ואת תחליט כמה משתתפים, בכל מקרה הם עושים משימות כדי להיות מנהיגי מכון, תהיה הגבלה לפוקימונים,להתפתחות שלהם ועוד וכדי שיוכלו להשתמש ב-6 פוקימונים מהסוג שלהם ואולי אפילו בכאלה שלא מהסוג, הם צריכים להתקדם ולנצח הרבה מתחרים ולעשות משימות. אחר כך הם יהפכו לאליט פור ואחר כך לאגודה העולמית של מנהיגי המכון או מה שתחליט
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)