רשימת 10 הכתבים של היום. זה מבולגן אבל אם מתאמצים אפשר לקורא
רשימת 10 הכתבים של היום. זה מבולגן אבל אם מתאמצים אפשר לקורא
<span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>
אני רביעיOriginally posted by Dingo@Jun 13 2009, 05:14 PM
אני ראשון!!
עריכה:
סליחה על הדאבל. לא שמתי לב
<span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>
ראבק משעמם לי !!!!!!!!!! !1
גם לי, יאאללה להתעורר!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
שאאאאאאאלום
הכנתי ציור של בלדום בפוטו XD
הראשון שלי 3:
![]()
היי עידן D:
הציור נחמד, אבל צריך לעבוד על היד והצללות...
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אני יודע שאני חרא בהצללות ^^"Originally posted by WestCoast@Jun 13 2009, 05:27 PM
היי עידן D:
הציור נחמד, אבל צריך לעבוד על היד והצללות...
ואני ושמתי לב שעשיתי טעות ב"יד" מאחורה, בשני חלקי המתכת ההם...
( סליחה על הבורות, אבל תזכיר איך קוראים לך? X: )
יוסיOriginally posted by Scizor chan@Jun 13 2009, 05:31 PM
אני יודע שאני חרא בהצללות ^^"
ואני ושמתי לב שעשיתי טעות ב"יד" מאחורה, בשני חלקי המתכת ההם...
( סליחה על הבורות, אבל תזכיר איך קוראים לך? X: )
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
מצטער ששכחתי את השם שלך יוסי ^^"Originally posted by WestCoast@Jun 13 2009, 05:35 PM
יוסי
ועכשיו אני עובד על ולטורב קול O:
מנדלבאום פתח את הנוד
ביי ביי נו"ד זמני!! ::
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)