החתולים הפחדנים ברחו..Originally posted by trevis222@Jun 13 2009, 10:09 PM
מה חדש אגב קובי היה קרב שלא הייתי?
החתולים הפחדנים ברחו..Originally posted by trevis222@Jun 13 2009, 10:09 PM
מה חדש אגב קובי היה קרב שלא הייתי?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
למה כוונה?Originally posted by Dingo@Jun 13 2009, 09:09 PM
החתולים הפחדנים ברחו..
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
מי שם בחתימה?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אני אם תשים אותי ברשימת פותחי הנו"דים :ם (כי מנהל דיבורים לא יכול)Originally posted by WestCoast@Jun 13 2009, 10:11 PM
מי שם בחתימה?
שלום.!
אני אוהב נביעות בטעמים (:
<span style=\'color:black\'>לשעבר Bunny-Chan</span>
סאפ
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
חחח ! איזו חתימה יפה D=
אוף ... עבר הסופ"ש ויש לי עוד 17 יום כולל שבתות לחופש הגדול , אין מבחנים יותר ואני חופשיה אבל הזמן עדיין זוחל כמו צב ... נראה לי אני אדחוף לזמן טורפדו לתחת ואז הוא יטוס מהר מאד XD
תודה רזי P:
3> "הינה באתי הביתה" 3>
קובי'לה פה? D:
ספוילר
באיזה כיתה את?Originally posted by charizard kun@Jun 13 2009, 10:16 PM
חחח ! איזו חתימה יפה D=
אוף ... עבר הסופ"ש ויש לי עוד 17 יום כולל שבתות לחופש הגדול , אין מבחנים יותר ואני חופשיה אבל הזמן עדיין זוחל כמו צב ... נראה לי אני אדחוף לזמן טורפדו לתחת ואז הוא יטוס מהר מאד XD
אני הוא גיל,
אפשר בבקשה תשובה למה החתולים ברחו ???
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
איזו חתימה יפה של טוטודייל הנושנוש (L)
ובראאאאאאאאאאאאאכה למי שאמר שאאאאאאאלום
תודה רזי P:
3> "הינה באתי הביתה" 3>
הפחדנים לא הגיעו למלחמה, ברחו...Originally posted by trevis222@Jun 13 2009, 10:17 PM
אפשר בבקשה תשובה למה החתולים ברחו ???
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
מי מיצתרף לצ'יבורשקה פאן?D:
אני הוא גיל,
החתימה שלי? ם:Originally posted by charizard kun@Jun 13 2009, 10:18 PM
איזו חתימה יפה של טוטודייל הנושנוש (L)
ובראאאאאאאאאאאאאכה למי שאמר שאאאאאאאלום
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)