אף אחד מפוקימון טים לא רב עם אף אחד.Originally posted by Demi-sceptile@Jun 13 2009, 11:42 PM
מסכים עם אלכס ,למרות שאני בפוקימון טים אני לא רב עם אף אחד ,ולא אכפת לי מה אומרים ..
מה מצב ספ'?
אף אחד מפוקימון טים לא רב עם אף אחד.Originally posted by Demi-sceptile@Jun 13 2009, 11:42 PM
מסכים עם אלכס ,למרות שאני בפוקימון טים אני לא רב עם אף אחד ,ולא אכפת לי מה אומרים ..
מה מצב ספ'?
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
עוד חוק:
ככל שיהיו יותר מריבות ככה זה יסכן את כל הקבוצות הסובבות להם בפירוקן לא משנה אם הם היו מעורבים או לא.
זה יאזן אותכם למצבכם הרגיל ככה שהצד שלא מעורב ירגיע את הצד שמעורב ויאזן אותו.
תתבייש אלכס, רק לקאטפאן אתה פותח פורום?
http://i39.tinypic.com/3467too.png
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
איזה יפה, אתה עשית את זה נכון?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
לא פתחתי שום פורום ופורום זה לא קיים.
מה אתה מקשקש XD?
זה אמיתי?Originally posted by WestCoast@Jun 13 2009, 11:46 PM
תתבייש אלכס, רק לקאטפאן אתה פותח פורום?
http://i39.tinypic.com/3467too.png
קרדיט לניר
---------------------
זה הכול בפוטו...
לא!!!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ניר תשובה בבקשה :X
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
זה פשוט נראה מזה אמיתי.Originally posted by CaTiShinYSaMa@Jun 13 2009, 11:47 PM
זה הכול בפוטו...
מה מצב אלכס?
קרדיט לניר
---------------------
יוסי אתה עדי כדי כך משועמם...
הוכחה לזיוף.
תשוו את המילים המודגשות בקו עם מה שמתחתיהם.
כל נושא צריך להיות מודגש בקו ויש חלק שהם לא מודגשים בקו עד הסוף XDDDDD
אלכס תודה שפתחת!!
זה לא זיוף, מנהלים ראשיים יכולים לראות כל פורום!
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אולי לא? יכול להיות שבאמת פתחת ופשוט רק קאטפאן יכולים לפתוח... :lol:Originally posted by CaTiShinYSaMa@Jun 13 2009, 11:48 PM
יוסי אתה עדי כדי כך משועמם...
הוכחה לזיוף.
תשוו את המילים המודגשות בקו עם מה שמתחתיהם.
כל נושא צריך להיות מודגש בקו ויש חלק שהם לא מודגשים בקו עד הסוף XDDDDD
קרדיט לניר
---------------------
חחחח
מה אתה מרוויח מזה?מזה שאתה מנסה לעבוד פה על כמה אנשים מרוב שעמום XD
במבה :\
<span style=\'color:black\'>לשעבר Bunny-Chan</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)