מה המילה הבאה?
מה המילה הבאה?
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
מי מיצתרף לציבורשקה פאן?
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
"מכנסיים"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אחי אבוד לך,Originally posted by Lolick Sama@Jun 14 2009, 03:38 PM
מי מיצתרף לציבורשקה פאן?
אף אחד לא מכיר את זה...
ירין - מייסנכם
"ברבאבא נולד בגינה"
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
נכון!Originally posted by Wario@Jun 14 2009, 03:38 PM
אחי אבוד לך,
אף אחד לא מכיר את זה...
ירין - מייסנכם
עוד נקודה לקובי
המילה הבאה:
"קצר במוח"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אין לי כח להמשיך זה משעמם!
--------
![]()
-------
![]()
כמה כבר יש בקבוצה?Originally posted by Lolick Sama@Jun 14 2009, 03:38 PM
מי מיצתרף לציבורשקה פאן?
<span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>
אל תצטרפו!
זה קבוצה לאנשים שהם גמלים גנבים וספאמרים שטוענים שהם אלפקות חתוליות!
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
אני מבקש ממך לא לפגוע בקבוצות,זה דיי מעליב...
אמרו לא להעליב קבוצות אחרות,Originally posted by Dark Hunter@Jun 14 2009, 03:46 PM
אל תצטרפו!
זה קבוצה לאנשים שהם גמלים גנבים וספאמרים שטוענים שהם אלפקות חתוליות!
אחרת סוגרים את כל הקבוצות בכוח..
אז איך יבטלו את זה?
הקבוצות זה סתם גורם לריבים, צריך לאסור על זה כי זה מטופש.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
בשביל זה מנדלבאום בלש פרטי מתקדם מדיOriginally posted by Ducky@Jun 14 2009, 04:41 PM
מנדלבאום
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
מאז החוקים של אלכס והחסימה של רום הכל הולך חלק.Originally posted by Dark Hunter@Jun 14 2009, 03:48 PM
אז איך יבטלו את זה?
הקבוצות זה סתם גורם לריבים, צריך לאסור על זה כי זה מטופש.
אל תהרוס בחייאת..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)