אני אבל לא ראיתיOriginally posted by Demi-sceptile@Jun 14 2009, 04:07 PM
מישהו מכיר את הסרט שוב בן 17?
אני אבל לא ראיתיOriginally posted by Demi-sceptile@Jun 14 2009, 04:07 PM
מישהו מכיר את הסרט שוב בן 17?
<span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>
הדוגמא הבולטת זה ה"מממממ... פיצה", זה עיצבן אותי ואמרתי להם מלא פעמים להפסיק, והם בשלהם.Originally posted by CaTiShinYSaMa@Jun 14 2009, 05:05 PM
יש בזה משהו...אבל אתה זה ששמת מישהו ברשימת המשתמשים שאתה שונא וזה אכן פוגע לראות זאת...אתה זה שאמרת לקבוצה כלשהית משהו מעליב ולא הם אותך.
תראה לי הוכחה שהם הציקו לך...
כמה צפוי, לא מקשיבים מתי אומרים להפסיק.
קובי-
כולם נהנים בנתיים, אני מכיר את זה.
אתה תראה, בסופו של דבר יהיה זיק אחד של אש שיצית את השריפה.
הקבוצות יריבו והפורום יקרוס.
מה אני יוכל להגיד אז? אמרתי לכם?
ואני לא היחידי שלא מתלונן, אני היחידי שעושה זאת בצורה כל כך ישירה.
אמרתי כבר, זה לא רק בשביל הכבוד שלי, זה גם(והמניע העיקרי) למען הפורום.
אני מעליב כי מעליבים אותי.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
כולם עברו לחידון..
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
אני פה...
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
דרטיני, יש לך אייסיקיו או מסן? S:
ספוילר
טוק טוק?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני!!!
--------
![]()
-------
![]()
חחחח
אתה צודק,אבל אני כאן כדי לשמור שזה לא יקרוס...
היית צריך לדווח לי על כך והייתי מפסיק את זה עוד באותו רגע,למה לא עשית זאת?
טוב,כל דבר שנוגע לפיצה או אני אוכל אותך או כל דבר שפוגע בדארק האנטר,אני מבקש ממכם להפסיק את זה!
לאOriginally posted by Ducky@Jun 14 2009, 04:20 PM
דרטיני, יש לך אייסיקיו או מסן? S:
מי מיצתרף?
אלכס????
מיצתרף???
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
דרטיני, תפתח מסן @:
ספוילר
חזרתי D:
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)