עכשיו כבר אין.Originally posted by Charizard4Ever@Jun 14 2009, 08:35 PM
זהו
לכלבים יש הסכם שלום עם החתולים!
יאללה בלגאן!
המנהיג גרם לכך שלא יהיה.
אבל אנחנו לא שונאים אותך...Originally posted by CaTiShinYSaMa@Jun 14 2009, 07:47 PM
עכשיו כבר אין.
המנהיג גרם לכך שלא יהיה.
רק תקבוצה שלך!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
מה אתה ככה נוזף בי,Originally posted by CaTiShinYSaMa@Jun 14 2009, 07:47 PM
עכשיו כבר אין.
המנהיג גרם לכך שלא יהיה.
אתם אלה שבגדתם פעם שעברה XDD
עמוד 60!
בוא'נה הנו"וד הזה מתקתק
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
חבל מנהיג
לא שאני מורד אדוני
אני פשוט מסכים עם אלכס
אתה עושה טעות
מילא אליאב
שיש לו מוח של ילדה בת ארבע שראתה כל היום יובל המבולבל
אבל אתה?
ε(●̮̮̃•̃)з
ולך יש מוח של ילדה בת 3 שראתה כל היום רינת גבאיOriginally posted by Charizard4Ever@Jun 14 2009, 07:49 PM
חבל מנהיג
לא שאני מורד אדוני
אני פשוט מסכים עם אלכס
אתה עושה טעות
מילא אליאב
אבל אתה?
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
רינת!
יאי!!!!!!!!!&# 33;111
ε(●̮̮̃•̃)з
XDOriginally posted by Charizard4Ever@Jun 14 2009, 07:49 PM
חבל מנהיג
לא שאני מורד אדוני
אני פשוט מסכים עם אלכס
אתה עושה טעות
מילא אליאב
אבל אתה?
הרגת אותי עכשיו.
תקשיב, הם בגדו בי פעם אחת,
השלמתי עם אלכס, ואז כמה חברים מהקבוצה שלו החליטו להתאגד נגדי.
לא לוקח סיכונים.
אני מבין את הטענות שלך, אבל אני לא יכול לסכן את כל הקבוצה שלי במלחמה.
תחשוב לפעמים גם על הצד השני...
בכל אופן עבודה טובה קורן, הוכחת שאתה אכן מתאים לתפקיד,
אך להבא - תשתדל להשתמש ביחסי הציבור שלך למטרות יותר רצויות.
אתה מוזמן להתייעץ איתי תמיד לגבי דברים שאתה לא בטוח בהם.
משוחרר.
לא אדוני
אתה לא מבין
אני מנסה להתקרב אל אלכס כדי להפיל אותו מבפנים
סתם
אלכס משוחרר
ε(●̮̮̃•̃)з
נחמד שאתה אומר את זה מול אלכס XDOriginally posted by Charizard4Ever@Jun 14 2009, 07:53 PM
לא אדוני
אתה לא מבין
אני מנסה להתקרב אל אלכס כדי להפיל אותו מבפנים
סתם
אלכס משוחרר
אני לא מעוניין במלחמה איתם,
אבל אם הם תוקפים, נכנסים בהם.
P:
אני כבר מוכן!!!
וואהב!!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
XD
תיפש אחד
ואלכס
יש לך מזל
אה
ואני מזמין את כולכם לבוא ליום הפתוח של מכללת הכלבים!
ε(●̮̮̃•̃)з
חחחח לא תצליח חחחח
בכל מקרה,אני לא מעוניין במלחמה עם שום קבוצה.
האמת אני לא בטוח שיהיה לנו אקשן בזמן הקרוב,Originally posted by Dingo@Jun 14 2009, 07:55 PM
אני כבר מוכן!!!
וואהב!!
עשינו שלום עם הערפדים, עם הצ'יבורשקה, עם פוקימון טים,
והפסקת אש עם החתולים.
אולי תקום קבוצה חדשה...
יופי!
--------
![]()
-------
![]()
צ'יבורשקה והקבוצה שלי מתכוונים להשתלב לקבוצה אחת יותר חזקה D:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)