תיזהרו לא להמשך אליהם!!!
תיזהרו לא להמשך אליהם!!!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
כן אתה יכול זאב על מקל
ואני הסקאוטר!!!!!!Originally posted by CaTiShinYSaMa@Jun 14 2009, 10:06 PM
יש לנו 2 חברים חדשים..
ברוכים הבאים דמי סקפטייל וטום פוקימון D:
אני הבאתי אותם!!
קרררדיט!
<span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>
אני נמשך לאלכסי, הוא כזה סקסי *-*
ספוילר
מיאו לכולם
אלכס גם אני מצטרף סבבה?
קודם אני אלכס ולא אלכסיי למזלי הרב XD
שנית,לוקאריו גייסת רק את טום נראה לי מאחר ודמי פנה אליי בפרטי ושאל אותי להצטרפות לקבוצה שלי.
פוצ'אמה סבבה ^^
יש תצטרף!!!!Originally posted by Pochama@Jun 14 2009, 10:08 PM
מיאו לכולם
אלכס גם אני מצטרף סבבה?
אני הטיגריס בחבורה
מיאאאו למשתמשים החדשים!!!
דרך אגב, איך קוראים לך?
<span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>
הלוגו מפריע לי כי הוא וורוד מנצנץ X_X
אין לו איזה תחילף?
ספוילר
בקרוב אחליף אותו,כשאחליף אותו.
אחליף אותו לכולם.כנראה מחר או מחרתיים...
הוא פנה אילך בגלל שאמרתי לו לפנות אליךOriginally posted by CaTiShinYSaMa@Jun 14 2009, 10:09 PM
קודם אני אלכס ולא אלכסיי למזלי הרב XD
שנית,לוקאריו גייסת רק את טום נראה לי מאחר ודמי פנה אליי בפרטי ושאל אותי להצטרפות לקבוצה שלי.
פוצ'אמה סבבה ^^![]()
שלחתי לו הודעה פרטית מפורטת על הקבוצה
ושלעוד מידע שידבר עם אלכס
וואהב!!
יפה אלכס אתם מתרבים וזה לא אכפת לי בכל זאת את רק חתולים ואנחנו כלבים חזקים ואני מזכיר לך שאנחנו רק בהפסקת אש!!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
תמירOriginally posted by LucarioDevil@Jun 14 2009, 10:09 PM
יש תצטרף!!!!
אני הטיגריס בחבורה
מיאאאו למשתמשים החדשים!!!
דרך אגב, איך קוראים לך?
ולך? :huh:
יאי מחר יש לאחותי בת מצווה ^^
מחר הולכים לחגוג בערב עד אור הבוקר :ם
אלכס, אלכסייף אותה החרטא "><
בכ"מ, אני חייב להחליף לוגו, ומהר!
ספוילר
"את יודעת זה המצב
אני שומר עלייך,שמרתי,אשמור,ושומר עלייך עכשיו!!!!
אני חייל בצבא שלך והשלום שוכן בך
את התקווה את השלווה את האור בקצה המנהרה..
חייל בצבא שלך והשלום שוכן בך
את התקווה את השלווה את האור בקצה המנהרה!!"
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
יונתןOriginally posted by Pochama@Jun 14 2009, 10:10 PM
תמיר
ולך? :huh:
יאי מחר יש לאחותי בת מצווה ^^
מחר הולכים לחגוג בערב עד אור הבוקר :ם
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)