תוסיף קצת דם+טמפון איפה שצריך להיות XDOriginally posted by זאב על מקל@Jun 14 2009, 11:19 PM
אני יודע.
![]()
תוסיף קצת דם+טמפון איפה שצריך להיות XDOriginally posted by זאב על מקל@Jun 14 2009, 11:19 PM
אני יודע.
![]()
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
אולי מחר XDOriginally posted by Dark Leo@Jun 14 2009, 11:21 PM
תוסיף קצת דם+טמפון איפה שצריך להיות XD
ספוילר
מסכן הטוטודייל..Originally posted by זאב על מקל@Jun 14 2009, 11:23 PM
אולי מחר XD
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
תודה על החתימה!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני בעצמי לא אהבתי..אבל אם אהבת אז שיהיה לך לבריאות :XOriginally posted by Dingo@Jun 14 2009, 11:40 PM
תודה על החתימה!
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
באמת שאהבתי, תודה!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
היי דרטיני
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
ממצב?Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 15 2009, 05:51 AM
היי דרטיני
פסדר, ואתה?
קרדיט לניר
---------------------
כנ"ל. יש חדש?Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 15 2009, 06:04 AM
פסדר, ואתה?
כן, עוד 3 ימים אני מסיים בצפר
קרדיט לניר
---------------------
לכיתה שלי יש היום סרט (יש!), ואז 3 ימי לימודים מיטונפים (אבל, מה הסיכוי שבאת נלמד בהם), ויום שישי חלוקת תעודותOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 15 2009, 06:15 AM
כן, עוד 3 ימים אני מסיים בצפר
אנחנו היום הולכים לעשות פעילות לגן, מחר אנחנו מחזירים ספרים, מחרותיים יש פעילות שטח, וביום חמישי זה יום אחרוןOriginally posted by The King Dratini@Jun 15 2009, 07:16 AM
לכיתה שלי יש היום סרט (יש!), ואז 3 ימי לימודים מיטונפים (אבל, מה הסיכוי שבאת נלמד בהם), ויום שישי חלוקת תעודות
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)