רשום לי 2 ואמור להיות לי 3 נקודות
רשום לי 2 ואמור להיות לי 3 נקודות
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אליאב אולי?
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
לי אמור להיות 3 וכתוב שיש לי 1
<span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>
dark kio -חצויה
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
ולי כתוב 1 ואמור להיות לי 2
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אליאב
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
Dingo-אתה צודק הוא תמיד מתלונן אבל הוא לא מתעלה על יוזרניים.
ראיתי תגובה של מי שאמרת שהיא טובה באחד העדכונים והוא לא התלונן אבל יוזרניים התלונן בכל העדכונים גם אם היו מצויינים.
חבר'ה אם אני רואה תשובה נכונה של הראשון שמגיב אני מייד מגיב ומכריז עליו כעונה על התשובה הנכונה.
זהו חידון הוגן! אני לא מזייף פה!
אני רציני בחידון.
יש חידה חדשה?Originally posted by CaTiShinYSaMa@Jun 14 2009, 05:07 PM
ראיתי תגובה של מי שאמרת שהיא טובה באחד העדכונים והוא לא התלונן אבל יוזרניים התלונן בכל העדכונים גם אם היו מצויינים.
חבר'ה אם אני רואה תשובה נכונה של הראשון שמגיב אני מייד מגיב ומכריז עליו כעונה על התשובה הנכונה.
אני רציני בחידון.
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
ומה החידה החדשה?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
לא הבנתי, דינגו ענה נכון?
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
רגע, יוזרניים זה התשובה הנכונה?
ε(●̮̮̃•̃)з
פשוט רשום לי 1 ועניתי עלOriginally posted by CaTiShinYSaMa@Jun 14 2009, 05:07 PM
אני רציני בחידון.
pichu cahn
lulick sama
shadow
<span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>
דינגו צודק וזוכה בנקודה.
חידה הבאה:
זוהי אבן יפה שמשמשת לתכשיטים במקרים מסוימים.הוא אחד המשתמשים הוותיקים פה.
מי זה?
Pokemon Daimond?
לא יודע מיזה XD
ε(●̮̮̃•̃)з
לא.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)