Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. משתמש מנוסה

ז'אנרים:רומנטיקה, קומדיה, שוג'ו
    מספר פרקים: 24
    הסדרה נפתחת עם האנאזונו היקארי, ילדה בת 6 שטובה בהכל, עד שיום אחד היא פוגשת בטאקישימה קיי. היא מאתגרת אותו ובפעם הראשונה, היא מפסידה. מאז היא רוצה להיות יותר טובה מקיי בהכל,נ אבל היא תמיד נשארת במקום השני, אך היא לא מוותרת והיא אפילו נכנסת לבית הספר של קיי (בו התלמידים מדורגים באותיות A-F, בעוד שF הם התלמידים הגרועים ביותר ותלמידי הA הם הטובים ביותר מלבד הספיישל A שהם שבעת התלמידים הטובים ביותר בבית הספר). היקארי היא תלמידה השניה בדירוגה בבית הספר (אחרי קיי) והיא בספיישל A. במהלך הסדרה אנו מגלים שקיי לא רואה בהיקארי רק יריבה. קיי מאוהב בה עוד מהיסודי אבל היקארי (כמו כל דמות שוג&#39;ו ממוצעת <_< ) אטומה לגמרי בקטעים כאלה.

דמויות:
    טאקישימה קיי- מדורג ראשון בבית הספר. קיי בא ממשפחה עשירה וחזקה, טוב בלימודים ובספורט (בצורה כמעט לא אנושיתOO) ובאופן כללי בכל דבר. הוא מאוהב בהיקארי אבל מתנהג אליה באדישות ולפעמים בעוקצנות (אוהב להזכיר לה שהיא השניה, דבר שמאוד מעצבן אותה).

האנאזונו היקארי- מדורגת שניה בבית הספר. היקארי שמחה ואנרטגית (כמו בכל אנימת שוג&#39;ו) חכמה וטובה בספורט (גם היא בצורה כמעט לא אנושית). אוהבת להתחרות, ושונאת שקיי מזכיר לה שהיא השניה אחריו. אטומה לזה שקיי מאוהב בה (כאמור, דמות שוג&#39;ו)

יאמאמוטו ג&#39;ון- מדורג שלישי בבית הספר. בנו של מוזיקאי מוכשר, ואחיה התאום הקטן של מיגומי. ג&#39;ון הוא בחור נחמד וביישן, וכמו אחותו זמר טוב. בנוסף בדומה לאחותו ג&#39;ון קשור מאוד לריו ומאוד אוהב אותו. ג&#39;ון בדרך כלל מאוד ביישן סביב בנות בשלב מסוים יוצא מג&#39;ון פיצול האישיות שלו "ג&#39;ון הפנימי" והוא רומנטיקן מושבע וטוב מאוד בהקסמת נשים

יאמאמוטו מיגומי- מדורגת רביעית בבית הספר. בתו של מוזיקאי מוכשר ואחותו התאומה הגדולה של ג&#39;ון. מיגומי היא בחורה שקטה וביישנית וזמרת נפלאה. מיגומי כמעט ולא מדברת בשביל "לשמור" על הקול שלה בשביל השירה, והיא מתקשרת בעזרת מחברת בה היא כותבת את מה שהיא רוצה לומר. מיגומי בדומה לאחיה ג&#39;ון קשורה מאוד לריו והיא מאוד אוהבת אותו.

קארינו טאדאשי- מדורג חמישי בבית הספר. בנה של מנהלת בית הספר, שמאיימת עליו בבנג&#39;י אם לא ישמע לדבריה. טאדאשי אוהב לטייל ולנסוע לכל מיני מקומות ולאכול (בעיקר דברים שאקירה מכינה) והוא חבר ילדות שלה.

טודו אקירה- מדורגת שישית בבית הספר.באה ממשפחה עשירה והיא חברת ילדות של קיי וטאדאשי, וידידה קרובה של היקארי. אוהבת תה ומסיבות תה, ולהרביץ לטאדאשי. אקירה מבשלת טוב מאוד.

טסוג&#39;י ריו- מדורג שביעי בבית הספר. בא ממשפחה עשירה של יצרני מכוניות ספורט. ריו קשור מאוד לג&#39;ון ומיגומי, הוא אוהב אותם ומתייחס אליהם כמו לאחיו הקטנים. בנוסף ריו מאוד אוהב חיות (וחיות מאוד אוהבות אותו) אותן הוא מביא לבית הספר בלי ידיעת המנהלת, ואותן הוא מגדל בכמויות גדולות בבית (גם חיות אקסוטיות כמו דובי קואלה ותניניםOO)

לפי דעתי זאת אנימה חמודה מאוד, שמבוססת על מנגה טובה מאוד. האנימציה והסאונד טובים, ושירי הפתיחה חביבים, כמו כן אהבתי את הדיבוב. כל הדמויות מגוונות, כל אחת מצחיקה בדרך שלה וכל אחת מוסיפה משהו לעלילה. קטעי הרומנטיקה מופיעים מידי פעם, אבל הם חמודים ובלתי דביקים, גם למי שלא מת על רומנטיקה. מומלץ מאוד ;)

2. משתמש מנוסה

<span style=\'color:black\'>לשעבר Bunny-Chan</span>

3. משתמש מנוסה
    אוח אני מפגרת שכחתי להביא קישור לצפייה ישירה
    http://www.animecrazy.net/category/complet...hows/special-a/
    כל הפרקים עם כתוביות באנגלית

4. משתמש מנוסה
    הכי אהבתי את קארינו טאדאשי, אני נקשר אלו בקטע של האוכל ^..^

5. משתמש מנוסה
    XD
    ממש אהבתי את הזוג שלו עם אקירה, הם חמודים כשהיא מרביצה לו
    ואני ממש אהבתי את ריו

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by scops owl@Jun 15 2009, 02:11 PM
    XD
    ממש אהבתי את הזוג שלו עם אקירה, הם חמודים כשהיא מרביצה לו
    ואני ממש אהבתי את ריו
    חח.. כל-כך נכון D:

7. משתמש מנוסה
    אבל זה די עצבן אותי שבסוף כולם מצאו לעצמם בני זוג ורק ריו נשאר עם הכלבי שמירה :angry:

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by scops owl@Jun 15 2009, 05:47 PM
    אבל זה די עצבן אותי שבסוף כולם מצאו לעצמם בני זוג ורק ריו נשאר עם הכלבי שמירה :angry:
    אבל האהבה שלו זה אצל החיות אז טכנית כולם שמחים..

9. משתמש מנוסה
    אני לא שמחה :angry:
    היו יכולים למצוא לו לפחות איזה משהו קטן

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by scops owl@Jun 15 2009, 06:42 PM
    אני לא שמחה :angry:
    היו יכולים למצוא לו לפחות איזה משהו קטן
    נוו משהו קטן כלב ^..^

11. משתמש מנוסה
    אנימה יפההה

12. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    אחלה אנימה..
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •