*תוכלו גם אם אתם רוצים לתת לי להיות מנהל של כל קטגוריית המשחקים כי עברתי את כמאט כול המשחקים ואני ממש ממש מבין בהם אבל במיוחד בפלאטינה ובברקת אבל אני מציע את עצמי במיוחד בלב זהב ובנשמת כסף !!!!!!!!!! !
טוב דבר ראשון אני מציע את עצמי לפורום מכמה סיבות :
- הסיבה הכי חשובה ! יש לי מקורות שונים חמים ביותר בקשר לעדכונים פרטים ותמונות של המשחק הזה יותר מכל אחד אחר !! בלי הגזמה בכלל
- יש מלא פרטים נוספים שידועים לי ולא רשום באשכול הרשמי
- אני מבין במשחק בלי הגזמה לפי דעתי הכי טוב מבין כולם פה
- אני מתרגם טוב לכן אני יכול לתרגם את המקורות שלי
- אני יבצע סדר בפורום
- אני נכנס יום יום
- שמתי לב שפרטים שידועים לי פורסמו בפורום לאחר שבוע
- אני תמיד מעדכן (לא באשכול הרשמי תכף אספר לכם למה)
- אני בוגר ואחראי
- מבקש רק הנהלה לתקופת ניסיון ותראו כמה אני משקיע ואיזה עדכונים יש לי
- אני הראשון שפרסמתי בכל הפורום שהוכרזו המשחקים הללו
- אתם לא תתחרטו אני שם לכם מילה שלי !!
טוב ההצעה השנייה שלי :
זה פורום הפוקימון המוביל בארץ נודע לנו זמן לא רב לפני כמה זמן שהוכרזו משחקים חדשים
ומהרתם לעשות לזה פורום הפורום לא שוקק מבחינת פעילות והאמת אין מה לדבר כל כך בפורום חוץ מדיונים שונים חוץ מעדכונים ומשהכי גרוע זה הרעיון לעשות אשכול רשמי של משחק בפורום של המשחק עצמו
אם יש פורום למשחק אז למה צריך לדבר על המשחק רק באשכול רשמי ?! זה ממש מטופש בנוסף אני לא רוצה לפרסם את הפרטים הידועים לי באשכול הרשמי כי אני יודע שלא יצא לי כלום שם מההשקעה שלי ושאני מפרסם אשכול לפחות יש תגובות !! ולכן אני אומר לאנשים מי שרוצה לדעת את הפרטים הבאים שיפנה אליי בפרטי משום שהחוק אוסר זאת אם החוק היה מבוטל הפורום היה יותר שוקק אני בתור מנהל אם אני יהיה ינעל אשכולות לא לעניין וידאג לזה ואני יפרסם עדכונים
בנוסף אכן היה מותר לעשות אשכול רשמי של העדכונים שימו לב
משתמשים יפרסמו את הפרטים החדשים הידועים להם בפורום
המנהל יעדכן את הפרטים באשכול רשמי אבל לדעתי האשכול הרשמי לא נחוץ !!
תודה מראש