Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 119
  1. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    הפרק הזה הוא ממש נחמד ,סוף סוף מבינים את העלילה .. טרטוויג =שי XDD
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

2. משתמש מנוסה
    אורבין-אני מת על טרטוויג
    kretorrbwl-תודה
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    פרק 2-לפגוש חבר, לפגוש אויב
    "מה אעשה עכשיו?" שאל את עצמו שי "יש כל כך הרבה מה לעשות"? הוא שמע קולות רעש ותרועה מאחד מגרשי הקרב, "כנראה שקרב מגניב במיוחד מתרחש שם" חשב לעצמו, "כדי שאלך לבדוק".

שיהלך לזירה ושם הוא ראה קרב בין טוטודייל לבין צ'ימצ'אר, הקרב כל כך הלהיב את הקהל וגרם לו להיתפרע ששי נשאר כדי לצפות. הצ'ימצ'אר התחיל להיסתובב סביב הטוטודייל בגלגל להבה במהירות מסחררת, אבל הטוטודייל לא נראה מפוחד-מסתכל טוב טוב על צ'ימצ'אר ואז שולח אקדח מים בידיוק לאזור שבו עובר הצ'ימצ'אר, צ'ימצ'אר נפגע ונפגע. טוטודייל מנצל את השנייה שבא הוא נפל וקופץ עליו בנשיכה, צ'ימצ'אר לא מוותר ומעיף את טוטודייל מעליו. במהירות צ'ימצ'אר מתחיל לשרוט את טוטודייל-אך טוטודייל לא נרתע. צ'ימצ'אר ממשיך לשרוט אותו אך לטוטודייל זה לא מזיז, פתאום הוא שולח אקדח מים לעברו של הצ'ימצ'אר ומחסל אותו-הטוטודייל מנצח. "קובי! קובי!" נשמעו קולות הערצה לעברו של הטוטודייל-נראה שקובי זהו שמו. קובי יוצא מהזירה וחוזר לצורת אדם, הוא בגובה יחסית ממוצע ובעל שיער אדום קצר. שי ראה את שחקן הצ'ימצ'אר משפיל את ראשו בזירה ורץ לעודד אותו. "היי! אני שי" אומר שי לצורך הכרות, "איך קוראים לך?". "קוראים לי ארווין" אומר השחקן בעצב. "נעים להכי ארווין" אומר שי, "אני די חדש כאן, תוכל להדריך אותי לגבי המקום?", "ברור" אומר ארווין. החיוך חזר לפרצופו והם יצאו מהמגרש, ארווין חוזר לצורת אדם-הוא יותר גבוה מקובי אך נמוך יותר משי, יש לו שיער שחור עם תספורת קוצים, בנוסך לכך יש לו עיניים כחולות.

"אז מה יש לדעת?" שאל שי, "קודם כל! אתה יודע מהי המטרה במשחק?" שואל אורווין, "לא, מהי?" שואל שי בסקרנות. "אז ככה-יש שמונה אזורים, לכל אזור יש אתגר מלך ואם אתה מנצח בכל אתגרי המלכים אתה הולך לאזור השמיני ובו נלחמים במלך המשחק" אומר אורווין, "ואיך אני יכול לאתגר מלך? אני מבקש יפה?" אומר שי וצוחק לו, "לא! עליך להוכיח את עצמך כלוחם חזק של האזור ואז תאותגר" אומר אורווין וגם הוא צוחק. "אני מקווה שניהיה חברים טובים" אומר שי "אני הלכתי, להיתראות" והוא יוצא מרייבון כאשר הוא מנפנף לאורווין בשלום

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    פרק יפה!
    תוסיף עוד ועוד דמויות בהמשך הסיפור, זה נהיה יותר מעניין
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dingo@Jun 19 2009, 12:26 AM
    פרק יפה&#33;
    תוסיף עוד ועוד דמויות בהמשך הסיפור, זה נהיה יותר מעניין
    תודה-חכה&#33; כמובן שיוספו עוד דמויות בהמשך. לבינתיים אלו מספיקות.

קרדיט לניר
    ---------------------

6. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    יאייי הוספת אותי ^^
    אחלה פרק, שוב - תשתמש יותר בירידת שורה&#33;
    החלוקה לפסקאות מיותרת, אין צורך בהפסקה. מילא היית עושה אנטר.
    בכל אופן סיפור יפה עם רעיון מקורי,
    קרעתי לארווין ת&#39;צורה D:
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

7. משתמש מנוסה
    וואי שיי סיפור מעולה
    אחד המעולים שכתבו בינתיים ב"סיפורים"
    יש לסיפור הזה פוטנציאל אדיר. ואם יש לך היזדמנות
    תוכל להכניס אותי כדמות? :rolleyes:
    ואם גם כפוקימון אז אתה יכול לנחש איזה
    לפי השם משתמש שלי
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

8. משתמש מנוסה
    סיפור ממש טוב&#33;
    ואם אתה עושה ממני דמות...
    אני יכול להיות דרגונייר?
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

9. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    אחלה פרק,אין לי שום דבר להגיד ..חוץ מזה שבבקשה פעם הבאה תכתוב &#39;ארוין&#39; עם ו&#39; אחת&#33;&#33;
    זה לא נכון השם שזה עם 2 ו&#39;.. תודה.

צירפת את קובי אני רואה.. חבל היית עושה אותי טריקו.. XDD
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by LucarioDevil@Jun 19 2009, 01:57 PM
    וואי שיי סיפור מעולה
    אחד המעולים שכתבו בינתיים ב"סיפורים"
    יש לסיפור הזה פוטנציאל אדיר. ואם יש לך היזדמנות
    תוכל להכניס אותי כדמות? :rolleyes:
    ואם גם כפוקימון אז אתה יכול לנחש איזה
    לפי השם משתמש שלי
    כמובן, לבינתיים צפוי להכניס את:
    יונתן, ליאור, גיל, עידן ועוד...

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    פרק יפה, אבל ממש קצר.
    חוץ מזה, אין לי מה להעיר

12. משתמש מנוסה
    פרק יפה אבל כמו שאמרו מעליי יחסית קצר.
    לא היו שגיאות כתיב.
    אתה לקחת את הרעיון מתוכנית אחת ממש גרועה
    אבל ביחד עם פוקימונים זה מעולה&#33;
    מחכה בקוצר רוח לפרק הבא

Click here to feed me a Rare Candy&#33;
    Get your own at Pokeplushies&#33;

קרדיט לnoanswer על הפצצה שלמעלה

קרדיט לאליאב על הצ&#39;או בסמל אישי
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team&#33;&#33;</span></span>

13. משתמש מנוסה
    פרק 3-פעם ראשונה ביער
    לאחר ששי חזר מרייבון היה נורא מאושר, עבר יום ונגמרו הילמודים-אפשר ללכת לרייבון. שוב שי הכניס את הכרטיס, הוא היתפורר כמו מקודם ונעלם. רק שהפעם במקום להגיע חדר חשוך שיואר בהמשך הוא ישר הגיע לרייבון-אך מהצד השני. "יש&#33; היום אורווין הבטיח שנלך לאחד האזורים" אומר שי בשמחה, "כדי שאודיע לו שנגעתי" הוא אומר ומודיע לאורווין. "תוך שנייה אני מגיע" אומר אורווין במהירות הבזק הוא כבר ברייבון. "אז לאן נלך היום?" שואל שי, "היום אנחנו נלך לאזור הכי מבוקש הרייבון-יער הפוקימון" אומר אורווין, "יער הפוקימון?" שואל שי בתמיהה, "יער הפוקימון זה האזור הכי פעיל מכל שבעת האזורים עונה אורווין, "עזוב אותך יער הפוקימון" אומר שי "שמעתי שבאזורי הקרח יש מלא מקצוענים". "אתה לא יכול להגיע לשם" אומר אורווין, "למה?" שואל שי בסקרנות, "לכל שחקן יש בהתחלה גישה לארבעה אזורים" מתחיל לדבר אורווין "יער הפוקימונים, מנהרת המכרות, עולם המים, מגדל הציפור. כאשר תנצח בארבעת אתגרי המלך שלהם ואז תקבל גישה לאזור הקרח ובית הקברות, כאשר תנצח שם באתגר המלך תקבל גישה לאזור המלחמה, ולא צריך להסביר מה קורה אחר כך" אומר אורווין. "אז איך אנחנו מגיעים ליער הפוקימונים?" שואל שי, "בוא איתי" אומר אורווין. אורווין לוקח את שי למרכז הכיפה, שי רואה שם מעגל ובתוכו אנשים שנעלמים ואנשים שבאים משום מקום. אורווין נכנס עם שי לתוך המעגל, "תיכנס במטרפוד לבחירת אזורים" אומר אורווין, שי נכנס לבחירת אזורים במטרפוד, "אוקי, עכשיו תבחר ביער הפוקימונים" ממשיך אורווין להסביר, שי בוחר ביער הפוקימונים.

פתאום הוא מרגיש נחיתה חזקה-מרוב פחד הוא עוצם את עיניו, לאחר דקה הוא פותח אותם, הוא רואה יער ענקי-אך הכל נראה לו פתאום מאוד נמוך. "ארווין? איפה אתה?" שואל שי בדאגה, "אני כאן" אומר ארווין, שי מתסכל אל מקור קולו של ארווין ורואה צ&#39;ימצ&#39;אר, "אז איך זה להיות לראשונה ביער הפוקימונים?" נשמע קולו של אורווין מתוך הצ&#39;ימצ&#39;אר. שי ראה מקור מים, הוא רץ אליו והסתכל לאגם-הוא ראה שהוא הפך לטרטוויג, הוא בהתחלה קצת מבוהל אבל אחר כך צורח:"זה כל כך אגיר", אורווין צוחק. "אז איפה אפשר להילחם? אני רוצה להילחם&#33; מתי נילחם?" שואל שי בנמרצות רבה, "בוא נחפש קרב" אומר אורווין. פתאום נשמעו קולות הערצה, "קובי&#33; קובי&#33; קובי&#33;" הם אמרו, שי רץ לשם במהירות, "חכה שנייה" אומר אורווין. שי מגיע למקור הרעש ורואה שבדיוק עכשיו קובי ניצח טרטוויג, "תסתלק לוזר" אמר קובי לסטרלי ולאחר מכן הוא ומעריציו צחקו, "אל תתלהב מעצמך" צעק שי לקובי "בוא נראה אותך מולי" הוא מוסיף. "אתה מאתגר אותי לקרב?" שואל קובי בצחוק, "כן" אומר שי. לאחר כמה דקות אורווין מגיע-הוא רואה שעומד להתחיל קרב בין קובי לשי.
    ההמשך יבוא...

קרדיט לניר
    ---------------------

14. משתמש מנוסה
    יש קצת שגיות כתיב, והפרק קצר.
    הכל קורא מהר מדי.
    7/10

15. משתמש מנוסה
    פשש פרק מעולה
    איזה דמות בנית לקובי XP
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •