מ'סתומרת הכל קורה מהר מדי? אתה יכול לתת דוגמא בבקשה?Originally posted by norg@Jun 19 2009, 05:59 PM
יש קצת שגיות כתיב, והפרק קצר.
הכל קורא מהר מדי.
7/10
אתה צריך לתת לנו הרגשה שאתה ביער, תתאר מה קורה שם ואיך הוא נראה.
זה גם קצר מדי
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ייאיי אני מקצוען D:
אתה לא לומד ממה שאומרים לך!
תשתמש בירידת שורה, זה מבולגן מדי ומוציא את החשק לקרוא,
אומר לך זאת מניסיון.
החלוקה לפסקאות מטומטמת, מילא תחלק את הפסקאות מתי שהם הגיעו ליער...
הכל קורה מהר מדי.
אין עצירות, אין מתח. אין מסתורין.
וגם הכל קורה יותר מדי לטובת הדמות הראשית. אני מבין שזה אתה אז אתה לא רוצה שיקרו לך דברים רעים, אבל אין ברירה.
חוץ מזה סבבה,
רעיון חדיש ומסקרן.
המשך כך אבל תלמד מההצעות שלנו.
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
בקשר למתח והמיסטורין-הוא רק הגיע, חכה בהמשך ייקרו דבריםOriginally posted by Wario@Jun 19 2009, 06:12 PM
ייאיי אני מקצוען D:
אתה לא לומד ממה שאומרים לך!
תשתמש בירידת שורה, זה מבולגן מדי ומוציא את החשק לקרוא,
אומר לך זאת מניסיון.
החלוקה לפסקאות מטומטמת, מילא תחלק את הפסקאות מתי שהם הגיעו ליער...
הכל קורה מהר מדי.
אין עצירות, אין מתח. אין מסתורין.
וגם הכל קורה יותר מדי לטובת הדמות הראשית. אני מבין שזה אתה אז אתה לא רוצה שיקרו לך דברים רעים, אבל אין ברירה.
חוץ מזה סבבה,
רעיון חדיש ומסקרן.
המשך כך אבל תלמד מההצעות שלנו.
במהירות-אנסה להפיק מכך לקחים
ירידת שורה ופסקאות-בסדר, אבל לא הבנתי מתי לרדת שורה
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
זה אומר בהתחלה היום נגמר, מיד אחרי זה הוא נכנס למשחק, אחרי זה הוא כבר נפגש עם ארווין, אחרי זה הוא כבר בדרך לאיזור היער, אחרי זה הוא קולט שהוא כבר טרטואיג, ואחרי זה הוא מסתבך בקרב.Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 19 2009, 05:04 PM
מ'סתומרת הכל קורה מהר מדי? אתה יכול לתת דוגמא בבקשה?
אתה לא מתאר מספיק ועובר בלי הפסקה ממקום למקום
אוקיי, בפרק הבא אשתדל יותרOriginally posted by norg@Jun 19 2009, 06:24 PM
זה אומר בהתחלה היום נגמר, מיד אחרי זה הוא נכנס למשחק, אחרי זה הוא כבר נפגש עם ארווין, אחרי זה הוא כבר בדרך לאיזור היער, אחרי זה הוא קולט שהוא כבר טרטואיג, ואחרי זה הוא מסתבך בקרב.
אתה לא מתאר מספיק ועובר בלי הפסקה ממקום למקום
קרדיט לניר
---------------------
יצא לך פרק יפה מאוד ,רואים שהשקעת באזורים שלך
הסיפור כל הזמן אותו דבר ,רייבון ,ארוין ,אזור...
תנסה לחדש ,ולתאר יותר את המעשים שקורים ברגעים אלה...
הסיפור לדעתי מהיר מאוד ,אתה צריך לתת זמן שדברים יקרו...
סך הכל אהבתי את זה ,תמשיך לכתוב.
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
פרק 4-הקרב הראשון
"הקרב הראשון" חושה לעצמו שי, "זה די מלחיץ להיות בקרב, זה מאוד שונה מלנהל אותו" הוא ממשיך. ביער הפוקימונים ההמוני אם יש קרב אז חצי מהשחקנים ביער יידעו עליו, וגם פה הקרב עדיין לא התחיל והגיעו שחקני פידג'י, שחקני אודיש, שחקני בורמי, שחקי וורמפל ועוד... "מי זה הטרטוויג הזה?" נשמעה לחישה בין הקהל, "לא יודע, אבל הוא בעל הרבה אומץ אם הוא מאתגר את קובי" נשמעה לחישת מענה מין הקהל, כל הדיבורים האלה נורא הלחיצו את שי, הוא התחיל לתהות אם לאתגר את קובי זה היה מעשה חכם. "היי!" קרא קובי אל שי "אתה הולך לעשות משהו? אמרתי שאתה תתקוף ראשון". שי יוצא אל קובי בבלימה, מרוב הלחץ הוא מתקדם בלי להיסתכל מה קורה, קובי קופץ לאוויר ונוחת על שי לאחר מכן הוא שורט אותו ואז מתרחק. "בוז" צועקים הקהל לשי, רק ארווין לצידו של שי וצועק "גו שי! גו שי! מי הטרטוויג? שי הטרטוויג!" למרות שארווין הוא היחיד שמעודד אותו זה מספיק לשי כדי להתאושש. שי קם על רגליו ואומר:"עכשיו הקרב האמיתי יתחיל", קובי צוחק. שי תוקף בעלי תער וקובי מתחמק אבל שי ממשיך, שי ממשיך כך עד שפתאום הוא שולח ספיגה מלפני קובי והיא פוגעת בו-קובי נפגע בצורה משמעותית. שי לא מבזבז זמן ויוצא אל קובי בבלימה ולא מפסיק כך. קובי מתעשת על עצמו וכדי להפסיק את ההתקפות הוא תוקף את שי בנשיכה, שי נוסג לאחור. "לא רע ילד" אומר קובי ומחייך. הקהל מודהם למראה עיניו, "אז הוא לא כזה גרוע אחרי הכל" מתלחששים בקהל אבל עדיין נשארים בצידו של קובי. "קבל את זה" אומר קובי ושולח לעברו של שי אקדח מים, שי מתחמק ויוצא אל קובי בבלימה-אך קובי הודף אותו. שי מתחמק בתוקף בעלי תער חזקים שפוגעים בקובי קשות-אבל קובי לא מוותר. השניים שווי כוחות, הם תוקפים זה את זה ועדיין מחזיקים מעמד. "יש לי רעיון" אומר קובי "אני אתקוף בכל כוחי אתה תתקוף בכל הכוח", "נשמע לי מצויין" עונה שי. שי שולח עלי תער ופורץ אליהם כך שהוא יוצר לעצמו בלימה עם מעטפת של עלי תער, קובי שולח אקדח מים ואז משתמש בחיתוך שפורץ את האקדח מים כך שהוא יוצר לעצמו חיתוך במעטפת אקדח מים. השניים רצים זה לזה בשילוב המיוחד. פתאום מגיע בנחיתה מהשמיים דרפיאון, שי שם לב שהדרפיאון עומד לנחות על קובי והוא דוחף את קובי וזז משם. ואז מתחילים להישמע קולות שם עצים מתרסקים, ואז מופיע אמפולאון ענק-נראה שהוא מחפש את דרפיאון. "מיזה האמפולאון הזה?" שאל שי את אורווין, "זה ג'ון" מתחיל אורווין לדבר "הוא שחקן מקצועי והוא מתאמן פה בית הקברות", "בית הקברות?" אומר שי בפליאה "אם יש לו כבר אישור כניסה לשם אז הוא בטח חזק מאוד", "ואכן זה כך" ממשיך אותו אורווין. הדרפיאון מתאושש מהנחיתה הקשה, כאשר הוא פותח את עיניו הוא רואה שג'ון כבר הגיע. ג'ון מצביע עליו עם הכנפו ואומר "תמות", לאחר מכן הוא משתמש בעופרת מתכת ונוחת איתה על דרפיאון-נוצרת כמו פיטרייה גרעינית קטנה. "דרפיאון יוצא מהמשחק" נשמע קול נשי ממוחשב, ג'ון ממשיך כרגיל. "למה מתכוונים ביוצא מהמשחק?" שואל שי בבהלה, "כאשר מישהו נפגע בהתקפה חזקה כזאת הוא יוצא מהמשחק ולא יכול להיכנס אליו שבוע מפני שעל לוח הבקרה לתקן את הדמות" עונה אורווין "אצל היריבים של ג'ון זה קורה הרבה". מהר מאוד כל הקהל מתפזר, חלק יוצאים מרייבון וחלק ממשיכים בעיסוקיהם. "טוב, לי הספיק להיום" אומר שי "איך יוצאים?", "תאמר היתנתקות" אומר אורווין ואיך שהוא מסיים לאמר היתנתקות מופיע קול מכני השואל:"האם אתה בטוח שברצונך לצאת מיער הפוקימונים?", "כן" עונה אורווין ומתפורר. "היתנתקות" אומר שי, ושוב נשמע קול מכני השואל:"האם אתה בטוח שברצונך לצאת מיער הפוקימונים?", "כן" עונה שי וגם הוא יוצא בהיתפוררות. שי שוב חוזר לאזור הראשי היכן שנמצאת הכיפה העשויה מזכוכית. "להיתראות" אומר אורווין ויוצא מרייבון, "להיתראות" אומר שי וגם הוא יוצא עם חיוך על הפנים.
איך היה הפרק?
קרדיט לניר
---------------------
תודה רבה, אבל חוץ מלהגיב על יכולות הכתיבה שלי מה דעתך על סיפור, על העלילה של הפרק ועוד..Originally posted by norg@Jun 21 2009, 01:40 PM
פרק נחמד.
הפעם הוא לא קפץ יותר מדי, אבל חסר תיאור של המצב.
לרוב כשאתה נמצע מול מישהו בלחצ אתה רואה אותו אחרת, והתיאור הזה חסר פה.
כמו כן התיאור של שילוב המתקפות לוקה בחסר.
פרק נחמד 8/10- ואותי קשה להרשים
קרדיט לניר
---------------------
אני לא יודע על מה אתה מדבר, אפשר דוגמא?Originally posted by Wario@Jun 21 2009, 01:54 PM
אתה לא לומד... תשתמש בירידית שורה, זה מבולגן ככה.
דגש על ירידת שורה, דגש ענק!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!
סה"כ סיפור מעניין.
דיי צפוי...
7/10, נחלשת.
ובמה נחלשתי בדיוק?
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)